דילוג לתוכן

האם ניתן לבדוק באיזה תאריך מדויק המוכר סילק הערת מס הכנסה מהדירה

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 54 1
  • המוכר היה צריך לסלק הערת מס הכנסה (הערת אזהרה) מהדירה עד תאריך מסוים
    באותו תאריך לידיעתי הוא לא סילק כולל הימים שבהם עדיין אין קנס
    כשפניתי לעו״ד היא הגיבה לי שהמייל לא נשלח והוא סילק בזמן
    -- היה נשמע קצת חשוד --
    האם יש לי דרך לבדוק באיזה תאריך בדיוק הוא סילק את הערה ?
    האם ע״י עו״ד ניתן לבוק דבר כזה ??

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    11 פוסטים
    190 צפיות
    ב
    אני חושב שלא כדאי ונכון להתמקד רק בריביות יש גם תמהילים אני אביא דוגמא שיועץ הביא לי בד"כ יועצים מחלקים ל-3 אבל אם תחשוב אפשר לדוגמא במקום לקחת נגיד קל"צ ל-15 שנה לחלק אותו ל-3 חלק ל-16 שנה וחלק ל-10 וזה רק דוגמא אתה יכול לשבת עם אתרי מחשבונים ולבדוק את הדברים כמה אתה יכול לחסוך ככה
  • 1 הצבעות
    4 פוסטים
    149 צפיות
    יעקב RRי
    @מנחם-22 said: מה עם דירות בירושלים למגורים אך עם פוטנציאל עליית ערך יותר מהשוק כגון פינוי בינוי וכדו? בודאי שיש, אך דרוש הון עצמי יחסית גבוה. הרווח יכול להיות קרוב למיליון (צריך לשקלל עם הוצאות נלוות, משכנתא, שכירות ועוד). תתמקד בשכונות כמו גילה, ארמון הנציב ועוד. כמובן שצריך לבדוק טוב טוב את היזם ופרטי הפרוייקט, ובאיזה שלב זה נמצא. בהצלחה רבה
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    386 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    895 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד חייבים הכל בהתחלה. לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ? לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    620 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב בהאם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?: רווח היזמי הממוצע הוא 15% ממחיר הדירה. כך שבדירה ששווה 2 מיליון יהיה ליזם רווח של 300 אלף ש"ח יש הרבה מאוד קבלנים שפושטים רגל ויש עכשיו מבצעים שהם עושים ומימון וכו וכו לא בטוח שהרווחים שלהם כל כך גבוהים