דילוג לתוכן

שיתוף קישור למדריכים עבור פתיחת חשבון מסחר ב"צ'ארלס שוואב" וב"אינטראקטיב ברוקרס" לישראלים

מסחר עצמאי
1 1 77 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    122 צפיות
    משה צבימ
    ידיעה חשובה למסחר בפסגות אני מכיר לפחות שתי אנשים שהתחילו לסחור שם ולא נדרשו כלל להפקיד 10,000 ש"ח אחד אף הפקיד פחות מ 50 ש"ח וזה נפתח לו, איני לוקח אחריות כלל על מידע זה וייתכן שאמחוק את זה בקרוב @הון_כשר נכון אבל כמו שציינת בפייר יש רק קרנות נאמנות מחקות ולא קרנות סל מחקות שבמו שכתבת אין הרבה עם הכשר של גלאט הון דרך אגב אמנם אין דמי שמירה בפייר אבל יש עמלות קניה ומכירה של 0.08% וניתן להגיע ל 0.07% עם הטבות ומינימום של 3שקל לפעולה לעומת זאת בפסגות זה 0.06% ומינימום של 2 שקל זה פער של הרבה אחוזים במינימום.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    78 צפיות
    נ
    שלום וברכה כן זה לא חדש בכלל אבל זה קיים כבר שלוש שנים לכל מאן דבעי קורס הכשרת שוק ההון וקריפטו החינמית מאת: רובין הוד - תם עידן הגזל דף הבית של הפרוייקט נכון להיום הקורס לא מתוחזק ולא מתעדכן כבר שנה גם מה שנקרא "רשימת הזהב" כבר לא פעיל היה לי שיחה עם מקים הפרוייקט כל המטרה שלו זה רק לעזור לאנשים באמת ממש בשבוע האחרון הם רוצים להתחיל לחדש פעילות אבל רק למי שרוצה באמת להיכנס לזה מצ"ב קישור לקבוצה החדשה בווצאפ נא להירשם רק מי שרוצה להיכנס לתחום באמת כי זה מוגבל מי שרוצה מצרף סקירות שעלו בקבוצה בשבוע האחרון ניתוח פנדומנטלי בעידן ה AI.pdf NVIDIA כל מה שצריך לדעת להיום.pdf התיק של הנשיא טראמפ+סקירה שבועיתpdf.pdf בהצלחה לכולם גילוי נאות אין לי כל קשר לזה אני רק משתף לטובת הציבור יש לי חברים שעשו קורסים בתשלום ומאוד פרחו מזה
  • 13 הצבעות
    7 פוסטים
    322 צפיות
    מ
    @צמיחה said: אתה ממש טוב. תודה רבה. @צמיחה said: הערה קטנה - אחד מי יודע שרים לפני חג גדיא. צודק... (איך שמת לב בכלל?) תיקנתי.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    185 צפיות
    מ
    באמת שאלה טובה. לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק. מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    600 צפיות
    חלמיש צורח
    @אמת-מארץ-תצמח כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: @חלמיש-צור כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: העברה לחשבון של בית ההשקעות לפי מה שכתב ר' אהרן זלץ, הם אמרו שדווקא לחשבון שלהם בהפועלים. כמובן. שם נמצא החשבון שלהם. רק צריך ליידע אותם על ההעברה. אגב, אפשר ליידע על הוראת קבע רק בזמן ההקמה, ואין צורך ליידע בכל חודש.