דילוג לתוכן

למה בנק ישראל לא מתערב בשער הדולר? והאם השער הזה מקרב הורדת ריבית נוספת?

• @שמח-בחלקו said:

אבל טראמפ מאד לא יאהב את זה

לא נראה לי שלנגיד יש איזה סנטימנט לטראמפ עם כל הכבוד..................

@בית-שמש said:

לא נראה לי שלנגיד יש איזה סנטימנט לטראמפ עם כל הכבוד..................

תאמין לי שהוא לא רוצה לריב איתו

• החודש המדד עלה ב1.2
    זה היה מעל התחזיות?
    מה התחזיות לגבי הורדת הריבית בסוף החודש?

@חיסכון-לחתונה said:

זה היה מעל התחזיות?

התחזית היתה בין 1.1%-1.3%,
    המדד השנתי (12 חודשים אחרונים) עומד על 1.9%,
    כיון שהעליה הזאת היא עונתית בעקבות פסח.

• אז מה למעשה, מה התחזיות אומרות לגבי הורדת ריבית בסוף החודש?

• אני לא יודע, אבל אני מאמין שהוא לא יוריד.

• היום פורסם שהבנק התערב וקנה 800 מליון דולר בימים האחרונים.
    ולכן הדולר התחזק בימים אלו (ולא כמו שחשבו שזה קשור רק בהצהרת הנגיד שיורד את הריבית בהמשך והירידות בשוק המניות האמריקי)
    האם התערבות זו מרחיקה את הכוונה להורדת הריבית שעליה הצהיר הנגיד או שדווקא מוכיח שהמצב כ"כ גרוע שנקטו בצד כזה אז כ"ש שירצו להשתמש בכלי הריבית ג"כ.
    אשמח לשמוע אם יש לכם מידע

• אני חושב שהאפשרות השניה , הראל פרסמו סקירה שבוע שעבר , בה הם חוזים עוד הורדה של רבע אחוז במהלך השנה הקרובה

• אני חושב שהאפשרות השניה , הראל פרסמו סקירה שבוע שעבר , בה הם חוזים עוד הורדה של רבע אחוז במהלך השנה הקרובה

@דוד-בן-זיקרי
    נכון,
    אך כאמור שבוע שעבר היה לפני "היום"
    היום המדד בארה"ב יכול לשנות את זה.

• בנוסף להנ"ל נראה לי שכעת מתרחשים עוד כמה "דברים קטנים" שמשנים קצת את המצב...

• @דוד-בן-זיקרי
    נכון,
    אך כאמור שבוע שעבר היה לפני "היום"
    היום המדד בארה"ב יכול לשנות את זה.

@חיסכון-לחתונה זה לא נראה לי ככה למרות שבארצות הברית יש אינפלציה ודוח משרות מאוד טוב , לכאורה זה לא משפיע כרגע עלינו , יותר משפיע עלינו מלחמה וחוסר הוודאות .

• לפי מה שהבנתי הקניית דולרים שלו היא לא באמת משמועתית לשוק

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    13 פוסטים
    579 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @המוצלח באמת זה מה שאני חושבת- שבהחלט יש כאן הזדמנויות יפות. למשל הדירה בקרית גת (שנמכרה אגב, יש עוד, אבל אני מדברת על אחת ספציפית) היתה אפילו מושכרת לאדם חרדי שזו מעלה חשובה מאוד להרבה אנשים ומשמעותית. אם אתם רציניים ומעוניינים בפרטים של המתווך אפשר באישי. פעם אחרת כדאי לתייג
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    230 צפיות
    ש
    תלוי אלו מסלולים לקחת ובאיזה בנק במסלול הפריים העדכון הוא מיידי במסלולים שמשתנים לפי האג״ח תלוי מתי הבנק מעדכן והאם האג״ח ירדה
  • 9 הצבעות
    11 פוסטים
    562 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק לאומי מוריד את ריבית הפריים ללקוחותיו בשיעור של 0.25%: השאלה היא האם יש ללאומי צד להשאיר את ההוזלה גם אם ב"י יכריז על ירידה של 0.25%, שמעתי ממישהו [לא מאומת] שדיבר עם אחד מלאומי שאמר לו שהם שוקלים את זה... זה בדיוק מה שחשבתי כשהם הודיעו ע"כ התחושה שלי היא שה'נגיד' שלנו עם כל השיקלולים ושארי בישין שהוא מוציא כל חודש לא יוריד כלום עד שפאוול יבצע את ההורדה הבאה פאוול נראה כבר שהוא לא כ"כ הרמטי על השארת הריבית כך שאם המצב ימשך כמו שהוא כנראה נצפה במהלך החודשים הקרובים להורדה ואח"כ כנראה שגם ה'נגיד' שלנו יתעורר , אחרי כמה חודשים אני רואה בקלות את בנק לאומי אומר שההטבה נגמרה, זה בדיוק הזמן להפסיק את ההטבה, לא יתכן והם יתנו את ההטבה הזאת לזמן ארוך מדי [בכל אופן הבנק צריך להרוויח כמה שקלים ], ימים יגידו...
  • להשקיע או לא?

שוק ההון והשקעות השקעה להשקיע חשש מהשקעה
    17
    11 הצבעות
    17 פוסטים
    764 צפיות
    מ
    @דל-גאה said: מה השטות הזו? קרנות מחקות מדדים זה השקעה סולידית? הוא התכוון לקרנות כספיות. משום מה הוא קרא להן מחקות מדדים. כמובן שמחקות מדדים זה לא השקעה סולידית. @פלוס said: שוק ההון (מניות, [קרנות נאמנות], אג"ח) פוטנציאל לרווחים גבוהים לאורך זמן ניתן להתחיל גם עם סכומים קטנים דורש סבלנות – השוק עולה ויורד בטווח הקצר השקעות סולידיות (אג"ח ממשלתי, קרנות מחקות מדדים) מסוכן פחות ממניות מניב תשואה טובה יותר מחסכון בנקאי הרווחים נמוכים יותר מהשקעה במניות
  • ביטקוין, לא מדבר אלי!

הועבר שוק ההון והשקעות ביטקוין קריפטו
    29
    8 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @abaye123 ברוך הבא! כבוד גדול לראותך כאן.