דילוג לתוכן

למה בנק ישראל לא מתערב בשער הדולר? והאם השער הזה מקרב הורדת ריבית נוספת?

נושאים מוצעים

• חריגה לא משמעותית בחשבון

שוק ההון והשקעות בנקאות עככ
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    238 צפיות
    איציק התותחא
    @TT446 כתב בחריגה לא משמעותית בחשבון: אם יש לי אובר של 2700 שקל ואני מתקיים מקצבה ובמשך כמה חודשים היא תמחזר את עצמה (לא עובד היום) של קצבה/חריגה זה יגרום לבנק לקום לתחיה? כן, בוודאי. תתקשר לבנק ותסביר להם שאמורים לאשר לך שוב את הקצבה, ולבקש לקחת הלוואה או להגדיל את המסגרת.
  • 7 הצבעות
    419 פוסטים
    12k צפיות
    M
    @יוני-יוני א. כרגע לא תקבל הנחה. המדרגות הם: מ3 עד 5 שנים, 20% הנחה. 5-8 שנים 30% הנחה. 8+ 40% הנחה. ב. לפי המצב במלצ כיום, הריבית תרד ל 4.48% הקלצ והפריים שלך גבוהים, שווה לשקול מיחזור.
  • 12 הצבעות
    99 פוסטים
    4k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    ערב טוב לכולם בעקבות צפי לירידה משמעותית מאוד בעוגני המלצי"ם בתחילת החודש הבא [כרגע הצפי הוא ליותר מרבע אחוז, עדיין נתון לשינויים] מומלץ מאוד לכל מי שיש לו במשכנתא מסלולים של משתנות [כולל פריים] בריביות לא כ"כ טובות, לגשת בימים הקרובים לקבל אישור למיחזור פנימי לחלקים אלו ע"מ לקבל מרווחים נמוכים ולבצע את המיחזור בפועל לאחר תחילת החודש הבא עם העוגנים הנמוכים וכך למקסם את הריביות האטרקטיביות. בבנק מזרחי מומלץ כבר עכשיו לקבל אישור עקרוני, הירידה שם תהיה כבר ב-11 לחודש הקרוב, בשאר הבנקים מומלץ להוציא שבוע הבא. בהצלחה
  • אינפלציה בירידה

נדל"ן ומשכנתאות בנק ישראל
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    167 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך כולם מתמחרים שכן, אבל אני סקרן האם זה קשור לשער דולר שקל או שיש באמת מגמה של ירידה כי אצלי בסופר היא לא מורגשת.
  • מה זה אפקט 'ריבית דריבית'

הועבר שוק ההון והשקעות מאמר מאתר בנקל
    3
    5 הצבעות
    3 פוסטים
    501 צפיות
    ש
    @אבי-ה-נערה חשוב להדגיש גם את המשפט המפורסם: ''תשואות קודמות אינן הבטחת תשואה לתקופה הבאה''.