דילוג לתוכן

כניסה להשקעת נדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות
5 2 22 2
  • האם מי שרוצה לשפר דיור ולעבור דירה בעתיד לא יכול להכנס להשקעות בנדל"ן בעקבות המיסוי הגדול שיצטרך לשלם על דירתו?
    אשמח לחוו"ד מומחי הפורום
    @מרים-הורביץ-נכסים @עו-ד-נתן-רוזנבלט

• דווקא משפר דיור יכול לתכנן השקעה בלי מיסוי יותר מאדם שדירתו קבורתו.

• דווקא משפר דיור יכול לתכנן השקעה בלי מיסוי יותר מאדם שדירתו קבורתו.

@השומר said:

דווקא משפר דיור יכול לתכנן השקעה בלי מיסוי יותר מאדם שדירתו קבורתו.

כלומר?
    הרי אם הוא קונה כעת דירה בפריפריה ב800,000 ש"ח ואחרי זה הוא ירצה למכור את דירת מגוריו הוא יצטרך לשלם מס רכישה על הדירה החדשה מהשקל הראשון וזה משמעותי ביותר!

• אם הוא קונה דירה עכשיו ומגדיר אותה חליפית יש לו 18 חודש למכור את הראשונה ואם הוא עושה חוזה עם פינוי ארוך הוא יכול למרוח את זה יותר זמן וואז יקנה את דירת חלמותיו ויחתום מכירה עד18 חודש נוספים מה שאומר שיכול לפחות3 שנים להחזיק בדירת ההשקעה הראשונה עם דירת ההשקעה היא עלהנייר זה יותר טוב כמובן. לשלם בהמשך רק מס רכישה ולהעביר מתנה לבן משפחה את הדירה פוטר ממס שבח יש בזה הרבה אפשרויות כל אדם צריך לבחון את מצבו מטרותיו והאפשרוית הכספיות שלו לכן כדאי להתיעץ עם יועץ מומלץ שרק האינטרס של הלקוח לנגד עיניו

• אם הוא קונה דירה עכשיו ומגדיר אותה חליפית יש לו 18 חודש למכור את הראשונה ואם הוא עושה חוזה עם פינוי ארוך הוא יכול למרוח את זה יותר זמן וואז יקנה את דירת חלמותיו ויחתום מכירה עד18 חודש נוספים מה שאומר שיכול לפחות3 שנים להחזיק בדירת ההשקעה הראשונה עם דירת ההשקעה היא עלהנייר זה יותר טוב כמובן. לשלם בהמשך רק מס רכישה ולהעביר מתנה לבן משפחה את הדירה פוטר ממס שבח יש בזה הרבה אפשרויות כל אדם צריך לבחון את מצבו מטרותיו והאפשרוית הכספיות שלו לכן כדאי להתיעץ עם יועץ מומלץ שרק האינטרס של הלקוח לנגד עיניו

@השומר said:

אם הוא קונה דירה עכשיו ומגדיר אותה חליפית יש לו 18 חודש למכור את הראשונה ואם הוא עושה חוזה עם פינוי ארוך הוא יכול למרוח את זה יותר זמן וואז יקנה את דירת חלמותיו ויחתום מכירה עד18 חודש נוספים

אני מדבר על החזקה לטווח זמן ארוך יותר סביב 7 שנים, הקטע הוא שאם הוא יעבור דירה כעת הוא ייקח תוספת משכנתא כזו שכבר לא יהיה לו הון עצמי להשקיע בנדל"ן

@השומר said:

כדאי להתיעץ עם יועץ מומלץ שרק האינטרס של הלקוח לנגד עיניו

מכיר כזה?

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    55 פוסטים
    2k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    הודעת-ריבית-23022026.pdf
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    899 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    אני שאלתי את הרב אברהם צבי הכהן בעבר והוא התיר לי אפילו אם מישהו עשה את זה בכוונה תחילה אבל זה היה לפני כמה שנים והכי חשוב שצריך שכל אחד ישאל את הרב שלו בפניו במיוחד משהו שלא חייבים עליו תשובה מיידית
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן ומשכנתאות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    489 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    933 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים