דילוג לתוכן

השכרת דירה לעובדים זרים

נדל"ן ומשכנתאות
4 4 44 4
  • שלום רב אני רוצה להשכיר וילה לעובדים זרים (בדרום) אני יודע שיש כאלו שלא ממליצים אך אשמח לשמוע טיפים אייך כן אפשר להשכיר בצורה טובה וריוחית

• בעיר שלי היו כאלו שהשכירו.
    אצל אחד זה נגמר בנזק של 200 אלף ש"ח לדירה.
    אל אחר הצער וההקפדה הנוראה של השכנים פגעה במשפחתו השם ירחם.
    ואצל משהו אחר בית דין חייב אותו לבטל חוזה אחרי "התנהגות בלתי הולמת של אוכלי הנבילות.

אין דבר כזה כסף קל.....אין דבר כזה רעיון גאוני שהרוב לא חשבו עליו.
    אתה נכנס לביצה שלא בטוח תוכל לצאת ממנה. אל תסכן את הדירה שלך, אל תצער את השכנים ותשחק באש. אל תתעסק עם עובדי עבודה זרה בשביל עוד 1500 ש"ח

• שלום רב אני רוצה להשכיר וילה לעובדים זרים (בדרום) אני יודע שיש כאלו שלא ממליצים אך אשמח לשמוע טיפים אייך כן אפשר להשכיר בצורה טובה וריוחית

@ZXCVB05832 said:

אייך כן אפשר להשכיר בצורה טובה וריווחית

אני ראיתי מניסיון של לקוחות שלי שהשכירו לעובדים זרים:
    א. לעיתים אין ברירה:
    דירה לקראת פינוי בנוי, דירה הרוסה, ועוד ואז הפתרון הזה מעולה.
    ב. תלוי עד כמה הפער במחיר ואיך אפשר למנף-
    הרה פעמים הנזקים והסיכון לא שווים את התמורה,
    אבל אם עושים את זה בצורה חכמה-
    מוסיפים מקלחו, מחלקים את החדרים,
    משכירים לפי מיטות ועוד-
    המחיר הרבה יותר גבוה.
    ג. יש הבדלים מאוד גדולים בין חברות כח האדם השונות גם מבחינת האחריות והחוזה שלהם,
    וגם מבחינת העובדים הזרם שהם מכניסים.
    ד. הנושא של השכנים הוא חשוב מאוד,
    יש איזורים שזה מקובל,
    כשאנשים רכשו דירה הם ידעו שיש באיזור עובדים זרים ויש איזורים שמדובר על נזק גדול מאוד.

בהצלחה רבה והרבה ס''ד.

• אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי
    דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה)
    הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב.
    אסכם את המעלות
    1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר
    2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית.
    3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות.
    חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים.
    1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו
    כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי.
    2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות.
    3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש.
    בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.

נושאים מוצעים

• ביטוח דירה וחיים - לבטל אותו

נדל"ן ומשכנתאות ביטוח חיים
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    448 צפיות
    מ
    מתקשרים לחברת הביטוח. ושולחים הודעת ביטול. שום סרט. נורא פשוט!!!! היכן הביטוח?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    96 צפיות
    מ
    אנחנו מחפשים דירה להשכרה וראינו דירת קבלן בבניין שעבר תמ"א 38 ונוספו לו קומות. איזה דברים כדאי לדעת/לבדוק/לשאול בפגישה? יש פה למישהו נסיון בלשכור דירה ישירות מהקבלן? המתווך אומר שהוא לא מתכנן למכור את הדירה רק להשכיר.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    363 צפיות
    ש
    @איש-גמזו תוכל לבדוק בדירות הישנות צפי לפינוי בינוי.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    720 צפיות
    מ
    @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: אתה יכול למסור לו שהוא יכול לשאול בעצמו ולהגיד שהוא שואל בשביל חבר אפשר להניח שלחבר אין אינטרנט זמין.... @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: רק חשוב לשקלל גם את הסכומים של המס רכישה לא תמיד יש מס רכישה בטאבו משותף תלוי איך רושמים את זה וע"ש מי. וזה באמת דבר שחובה מוחלטת כפי שכתב @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: להתייעץ עם אנשי מקצוע ודיינים מקומיים הם היחידים שיידעו להגיד לו על השוק של טאבו משותף אפשר לקבל יעוץ חינם על טאבו משותף בבני ברק אצל המתווכת שוב - תיווך מרחבים|0534164860 יש להם נראה לי ביום שלישי יעוץ חינם במשרד שלהם בבני ברק עם אנשי מקצוע. והם מאוד מבינים בתחום. [כמובן שזה שווה להם כי חלק מהמתייעצים ממשיכים לעבוד איתם בתשלום]. ודאי שצריך גם מישהו מקומי מביתר. וכדאי להתייעץ עם הרב ברוורמן. אבל אם יש שאלות כלליות על טאבו משותף, ורוצים לחסוך ביעוץ מעו"ד ואתם בכל מקרה מגיעים לאיזו חתונה בב"ב... אז אפשר להתייעץ עם הנל.
  • 5 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @מגשש-באפילה נשמח רק אם הוא באמת עזר ולא עזר לך להסתדר לבד