קרן לשמחתם מבית למחייתם יוצא לדרך!!!
-
אני רוצה להצטרף רק זכור לי שבעבר הם שילמו לניציגים אני אשמח שמי שצירף אותי בהתחלה ירויח
לכן שאלתי אם מישהו יודע אני אשמח לתשובהדיברתי היום עם מישהו שמצרף והוא אמר לי שהוא מתוגמל רק על מצטרפים חדשים לגמרי ללמחייתם ולא על ישנים שמצטרף כעת לשמחתם
ולכן רוץ הרגע להירשם
מחכים ל-5000 להתחלת הפרויקט -
הצטרפתי.....
ממליץ לכולם אני בעד תחרות שקיפות
ובעיקר לרעיונות מקוריים שעוזרים לציבור
-
הצטרפתי.....
ממליץ לכולם אני בעד תחרות שקיפות
ובעיקר לרעיונות מקוריים שעוזרים לציבור
@חופש-כלכלי
האם יש עניין ב-גם וגם (חוץ מעניין הצדקה ) -
חבל , לדעתי יש מה עוד לשפר
כמו לבן 300 ולבת 500 (הרי זה בא לדאוג לנורמה, וזה הנורמה)@חושב-שאני-גאון
פה מקבלים גם לבן גם לבת 500
מה הבעיה שלך ? -
למה באמת בלמחייתם זה עדיין עומד על 1500 ובלי האלמנה, ולא עודכן על 2000 + לאלמנה כמו במקבילים ?
-
998877 said:
למה באמת בלמחייתם זה עדיין עומד על 1500 ובלי האלמנה, ולא עודכן על 2000 + לאלמנה כמו במקבילים ?
שמעתי שבתקנון למחייתם מופיע שבראשון לתשיעי זה יתעדכן ל-1800 בגלל שמופעל שמה מנגנון צמוד מדד אחרי כל10%
998877 said:
שמעתי שבתקנון למחייתם מופיע שבראשון לתשיעי זה יתעדכן ל-1800 בגלל שמופעל שמה מנגנון צמוד מדד אחרי כל10%
מתוך התקנון
20. הצמדה למדד – כל הסכומים הנקובים בתוכנית למחייתם תקפים לשנת תשפ"ב (01/2022 למניינם), הסכומים יעודכנו מדי תקופה, בכל פעם שתירשם עליית מדד ( – מדד המחירים לצרכן) מצטברת בשיעור של 10% ביחס לעדכון הקודם, ובכפוף להכרעת רבני העמותה. העדכון הראשון יתבצע בגביה של חודש 09/2026 למניינם לסכום של 1,800 ₪ לכל יתום. -
מסכים עם מה שנכתב לעיל שמדובר בקרן שקופה וקשובה
מקווים שכך ישארו גם כשיהיו גדולים מאוד בעז"ה.(אמר לי היום מישהו שלכאורה גם הקופות המקבילות היו בתחילה קשובות ושקופות וכו'
עד שהם גדלו ותפחו לממדים עצומים, ובעטו בכל, (הם הרי כבר לא צריכים אותך....)
ואין מי יגיד להם מה תעשה ומה תפעל).ובכל אופן כאן ב"למחייתם - לשמחתם" זה נראה שלא כך, ולשם שינוי ממה שאנו מכירים יש אמירה וכוח
לרבני הקרן.
וסתם כך יפה שישנה נציגות של שלושה רבנים בסדר גודל... לכל ציבור.
ספרדים
ליטאים
וחסידיםלמעוניינים להפיץ את החומר הפרסומי בקלות מצ"ב קובץ פי די אף מקובץ
הכולל את עיקרי התוכנית בצורה קלילה ומאירה.
1254489a-9138-4157-ab46-beaf614aeff6-כל הפרטים על התוכנית לשמחתם - מקובץ - כולל התקנון המלא.pdfבנוסף ישנה הטבה למצטרפים דרך קופת צדקה
מברר האם ניתן לפרסמה ברשות הרבים.... -
מסכים עם מה שנכתב לעיל שמדובר בקרן שקופה וקשובה
מקווים שכך ישארו גם כשיהיו גדולים מאוד בעז"ה.(אמר לי היום מישהו שלכאורה גם הקופות המקבילות היו בתחילה קשובות ושקופות וכו'
עד שהם גדלו ותפחו לממדים עצומים, ובעטו בכל, (הם הרי כבר לא צריכים אותך....)
ואין מי יגיד להם מה תעשה ומה תפעל).ובכל אופן כאן ב"למחייתם - לשמחתם" זה נראה שלא כך, ולשם שינוי ממה שאנו מכירים יש אמירה וכוח
לרבני הקרן.
וסתם כך יפה שישנה נציגות של שלושה רבנים בסדר גודל... לכל ציבור.
ספרדים
ליטאים
וחסידיםלמעוניינים להפיץ את החומר הפרסומי בקלות מצ"ב קובץ פי די אף מקובץ
הכולל את עיקרי התוכנית בצורה קלילה ומאירה.
1254489a-9138-4157-ab46-beaf614aeff6-כל הפרטים על התוכנית לשמחתם - מקובץ - כולל התקנון המלא.pdfבנוסף ישנה הטבה למצטרפים דרך קופת צדקה
מברר האם ניתן לפרסמה ברשות הרבים.... -
-
מצורף קישור לכל המידע
https://drive.google.com/drive/folders/1eDLPbRbA-W6JSS0zKphWt-9pDPTDlJBM
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות