דילוג לתוכן

מחשבון סימולציה לתוכנית משיאים - תכנון פיננסי חכם לחתונות הילדים

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    28 צפיות
    S
    אני אברך צעיר, שהתחיל לבדוק את האופציות בין הגמ''חים השונים להשקעות , והתחיל להתבלבל, ביקשתי ממודל AI של קלוד ליצור לי מחשבון ודוח השוואה מפורט בין כל הארגונים, הוא נעזר בחישובים עצמאים, ובוחן את כל הנתונים כולם, ויצר דוח ארוך ומפורט במיוחד, וכן, אני יודע שאין לסמוך על הבינה, אבל הדוח נראה מקצועי מאוד, ולכן אני מעלה אותו פה, לתועלת הכלל, ויותר מאשמח לשמוע את חוות דעת המומחים. כי האמת שעדיין לא הצלחתי להגיע למסקנות.. המחשבון.html דוח_השוואה.pdf
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    773 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @רואה-את-הנולד said: ללא מקורות מימון חיצוניים משמעותיים, מודל כמו של יד שמשון חייב גידול מתמשך וחזק כדי להחזיק לאורך עשרות שנים. אם זה לא קורה – קיים סיכון אמיתי לקושי לעמוד בהתחייבויות. נשמע לי קצת תלוש. איך הרב קלסר תומך במשהו שיכול ברגע אחד לקרוס (כי אם הבנתי אז הגלגל של לעצור מתן הלוואות יעצור את המשך התרומות וברגע זה יקרוס)? זה אולי מסביר את הכנס של יד שמשון הערב ואת ההיסטריה שלהם מזה שאברכים מצאו מקומות חדשים שדרכם יוכלו לחתן את הילדים, חשבתי שמה ששמעתי זה דמגוגיה זולה סתם כי הם מזלזלים באינטלגנציה של הציבור, כנראה שמדובר ממצוקה שלהם ואם כן אני מושך את מילותיי שחס וחלילה לא בגללנו הגמח יקרוס!!
  • 18 הצבעות
    80 פוסטים
    5k צפיות
    יהודה'להי
    ב"ה נוספו כמה פיצ'רים חדשים, מידע על מוצרים מנוהלים, (פנסיה גמל השתלמות וכו'), חישוב תשואה לפי נתוני מסחר של ניי"ע, ועוד... (לא זוכר עכשיו הכל...) כמו כן, ניתן לנהל את האזור האישי דרך הכתובת https://bursaphone.co.il/manage (האתר עדיין בבנייה, אבל פעיל...)
  • 2 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @רואה-את-הנולד בצד שמאל למעלה אפשר לשנות מריאלי לנומימלי ולהיפך
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    301 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)