דילוג לתוכן

"משיאים" - את מי בדיוק?

חתונות הילדים
30 12 1.2k 12
  • לא הבנתי למה להפקיד לבד יותר טוב מהגמ"ח של טשערנוביל במיוחד למי שרוצה ראש רגוע ושקט, שבגיל 6.8 הוא גמר עם חתונת אותו הילד!

@המוצלח said:

לא הבנתי למה להפקיד לבד יותר טוב מהגמ"ח של טשערנוביל במיוחד למי שרוצה ראש רגוע ושקט, שבגיל 6.8 הוא גמר עם חתונת אותו הילד

את השאלה הזאת צריך להפנות ל- @י.-סנדרס פותח האשכול
    לדעתו יש עדיפות ב-לבד

• לא הבנתי למה להפקיד לבד יותר טוב מהגמ"ח של טשערנוביל במיוחד למי שרוצה ראש רגוע ושקט, שבגיל 6.8 הוא גמר עם חתונת אותו הילד!

@המוצלח אין הכי נמי
    אין עדיפות
    אבל למרבה הצער איני נמנה על חסידי טשערנאביל
    והברירה שנותרה לי היא להפקיד לבד
    זה ודאי טוב יותר ממשיאים ושות'

• אבל אני ממשיך לשאול האם מישהו מפה מבין כמו @י.-סנדרס שעדיין לבד עדיף אפ' על תוכנית טשערנביל
    האם גם לכם יצא ככה במחשבון ?

• לפי המחשבון של בנקל יצא ככה...

• לפי המחשבון של בנקל יצא ככה...

@ia90990 ברור שיצא ככה

• @ia90990 ברור שיצא ככה

@המוצלח said:

ברור שיצא ככה

לא מובן מה כתבת

• אשמח להסבר, אם משיאים משקיעים במניות אז למה לא לעשות את זה דרך חברות הביטוח, ואם יש חשש שהמדדים יקרסו אז איך בדיוק אני מבוטח במשיאים שגם הם מושקעים באותם מדדים ? .
    מה בעצם הג'וקר של משיאים ? אשמח להסבר

• הם טענו לי שאצלם יש דמי ניהול יותר זולים, לא בדקתי את זה, וחוץ מזה יש להם את הנעילה, שאם זה טוב או לא היה על זה ויכוח בכנס של תבונה, זה מהצד של ההשקעה, ויש את הגמ"ח שגם אם השוק קורס לגמרי יש לך את הגמ"ח....

• הם טענו לי שאצלם יש דמי ניהול יותר זולים, לא בדקתי את זה, וחוץ מזה יש להם את הנעילה, שאם זה טוב או לא היה על זה ויכוח בכנס של תבונה, זה מהצד של ההשקעה, ויש את הגמ"ח שגם אם השוק קורס לגמרי יש לך את הגמ"ח....

@משה-חפץ
    לא פרסמו כמה הדמי ניהול. והשילוב עם הגמ"ח אפשר לעשות לבד. גם להשקיע בשוק ההון וגם גמ"ח המרכזי.

@משה-חפץ
    מסכים עם הנכתב כאן לעיל, לגבי השילוב בין גמ''ח לשוק ההון, אני יכול לעשות את זה לבד( ואני עושה את זה ) להפקיד לגמ''ח המרכזי או לגמ''ח דומה ובמקביל להפקיד בשוק ההון, לגבי הנעילה של הכסף לא רואה בזה יתרון גדול, כי בסוף, אדם רציני לא מושך סתם כסף שהפקיד בשביל חתונת ילדיו, (גם בזמני ירידות של השוק) ואם הגיעו מים עד נפש וקיבל החלטה שחייב למשוך את הכסף (כגון במצב רפואי) אז מה הוא יעשה במצב כזה שנעלו לו את הכסף ??
    מרגיש לי שיש כמה תוכניות חדשות (מהשנים האחרונות) בציבור שמשווקות בצורה אגרסיבית מאוד, עם פרוספקטים צבעונים פלוס תמונות מרהיבות עינים, אבל בתכל'ס עם ננבור בפרטים נראה שזה משהו שכל אחד יכול לעשות לבד עם קצת שכל.

נושאים מוצעים