דילוג לתוכן

ההתחייבויות הגבוהות בציבור הליטאי. סיפור של אריה ליבוביץ

חתונות הילדים
5 4 68 3
  • פרסם היום סיפור,

שהמסר שיוצא ממנו,

טוב, תקראו ותופתעו.

13יצאתי מהסבך.pdf

• פרסם היום סיפור,

שהמסר שיוצא ממנו,

טוב, תקראו ותופתעו.

13יצאתי מהסבך.pdf

@אביב נסכם בקצרה:
    הוא רוצה שאנשים יתחייבו על חתונות הילדים כמו כולם ובסוף יעברו לפריפריה וככה יכסו את החובות, יש בזה משהו, אבל לא כל אחד יכול ומסוגל לעשות את זה

• נראה לי שהמסר הוא פחות להגיד מה להתחייב, אלא יותר אחרי שאתה במצב של חובות וגלגולים כדאי לשקול להחליף מקום שאתה מושרש בו לטובת איכות חיים אמיתית יש שעושים זאת, אבל ודאי שהיה עדיף לתת פחות ושהצעירים יבססו את עצמם בפירפריה בגיל מוקדם שעוד כל החיים לפניהם.
    אגב זה פורסם ביתד לפני שבועים כבר.

• נראה לי שהמסר הוא פחות להגיד מה להתחייב, אלא יותר אחרי שאתה במצב של חובות וגלגולים כדאי לשקול להחליף מקום שאתה מושרש בו לטובת איכות חיים אמיתית יש שעושים זאת, אבל ודאי שהיה עדיף לתת פחות ושהצעירים יבססו את עצמם בפירפריה בגיל מוקדם שעוד כל החיים לפניהם.
    אגב זה פורסם ביתד לפני שבועים כבר.

@השומר הבעיה היום שגם שההורים מביאים הרבה עדיין צריך ללכת לפריפריה

• @אביב נסכם בקצרה:
    הוא רוצה שאנשים יתחייבו על חתונות הילדים כמו כולם ובסוף יעברו לפריפריה וככה יכסו את החובות, יש בזה משהו, אבל לא כל אחד יכול ומסוגל לעשות את זה

@שששששש said:

נסכם בקצרה:

לא מבין איפה ראית את זה במאמר.
    אני קראתי משהו אחר.
    נישואי הילדים בציבור הליטאי, הוא מאד בעייתי עד בלתי אפשרי, והבעיה היא בראש של האנשים, נקודה.
    ואגב, הוא לא הציע שום פתרון, הוא רק מציג את הבעיה דרך המשקפיים של בנ"א שמצא פתרון בדרך נס. זה סתם דרך למחזר את הנושא הלעוס בצורה קצת מעניינת.

נושאים מוצעים