דילוג לתוכן

הוראת קבע בממסחר עצמאי

מסחר עצמאי
2 2 34 2
  • שלום!
    אני מעוניין לפתוח חשבון מסחר עצמאי
    אני רוצה להשקיע ב 1183441 של אינבסקו או-1159250 של איישרס ששתיהן ב S&P 500
    אני מעוניין בהשקעה חודשית בהו"ק בין 500-2000 תלוי בתקופות (יותר קרוב ל500)
    אני רציתי לדעת אם יש משהו שהתנסה בזה לדוגמא באלטשולר שחם ששם רציתי לפתוח ויכול להגיד לי איך זה עובד
    וכן כיצד זה מסתדר עם היחידות כי נניח של אינבסקו כל יחידה באזור 46 שקל ואיישרס 2500 הבנתי שלא ניתן לקנות שברי יחידות
    השאלה איך תמיד הכמות שאני יכניס תנוצל במלואה לפי הכמות יחידות שניתן לקנות בלי שידרוש התעסקות מצידי

חשבתי אולי אני יגדיר הוראת קניה בהו"ק בסכום גדול השאלה אם יקנה לפי הכמות כסף שיש לי או שאם אין לי מספיק ההוראה תתבטל ?

עוד שאלה צדדית איך ניתן לסמוך לדוג' על ההשקעה בקרנות האלה שהם עם הכשר אולי עוד כמה שנים יורידו את ההכשר ואז סתם אירוע מס
    בקופת גמל תמיד יהיה ניתן לנייד אז אולי כבר עדיף קופת גמל

עוד שאלה משהו יודע אם צריך היתר עסקה לבית השקעות כי ניסתי למצוא לאטשולר שחם טרייד לא מצאתי (אולי אני לא יודע איך לחפש)

תודה רבה!!!

• שלום!
    אני מעוניין לפתוח חשבון מסחר עצמאי
    אני רוצה להשקיע ב 1183441 של אינבסקו או-1159250 של איישרס ששתיהן ב S&P 500
    אני מעוניין בהשקעה חודשית בהו"ק בין 500-2000 תלוי בתקופות (יותר קרוב ל500)
    אני רציתי לדעת אם יש משהו שהתנסה בזה לדוגמא באלטשולר שחם ששם רציתי לפתוח ויכול להגיד לי איך זה עובד
    וכן כיצד זה מסתדר עם היחידות כי נניח של אינבסקו כל יחידה באזור 46 שקל ואיישרס 2500 הבנתי שלא ניתן לקנות שברי יחידות
    השאלה איך תמיד הכמות שאני יכניס תנוצל במלואה לפי הכמות יחידות שניתן לקנות בלי שידרוש התעסקות מצידי

חשבתי אולי אני יגדיר הוראת קניה בהו"ק בסכום גדול השאלה אם יקנה לפי הכמות כסף שיש לי או שאם אין לי מספיק ההוראה תתבטל ?

עוד שאלה צדדית איך ניתן לסמוך לדוג' על ההשקעה בקרנות האלה שהם עם הכשר אולי עוד כמה שנים יורידו את ההכשר ואז סתם אירוע מס

עוד שאלה משהו יודע אם צריך היתר עסקה לבית השקעות כי ניסתי למצוא לאטשולר שחם טרייד לא מצאתי (אולי אני לא יודע איך לחפש)

תודה רבה!!!

@elimg כתב:

זה באמת שיקול,
    אבל כנראה שאין סיבה לחשוש שפתאום מורידים את ההכשר.
    צריך לבדוק כמה פעמים זה באמת קרה.

ויש עוד סיבות להעדיף את זה,
    כמה שנים לפני המשיכה, סביר להניח שתרצה להוריד סיכונים בלי אירוע מס.
    ואולי במהלך השנים תרצה למנף.

יש בתי השקעות שמשלמים ריבית על מזומן, ולכן הם צריכים היתר עיסקא.
    אבל אני לא יודע להגיד מה הרשימה.

נושאים מוצעים

• 10 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @חיים-חי לא ניכנס למספרים ולא מה אני עושה באישי, אבל בעיני האסטרטגיה הנכונה למי שרוצה להישאר שקוע בתורתו ולא בנוי לכאבי ראש יותר מתוחכמים, הדרך היא לקחת הלוואה של כמה מאות אלפים בפריסה ארוכה של משכנתא להשקיע בשוק ההון דרך מסחר עצמאי השתלמות וקופות גמל על שם שני הבני זוג ובחתונות הילדים להלואות על חשבון הפנסיה והקופות הנל להחזיק קצת את ההלוואות בבלון או גרייס ולצבור עוד הון, ואז קצת לפרוע קצת להוציא וכן על זה הדרך כמובן כל אחד צריך לדייק את זה לפי היכולות שלו והסכום שלו וכן מספר הילדים בנים ובנות וכדומה בניתי כמה תוכניות כאלה למשפחה ונראה לי שזה ילך טוב בעזרת השם. בהשוואה למה שהם מציעים זה מאד מגביל אותך ומסרבל את מיקסום האפשרוית וכמובן יעלה לך הרבה יותר בהפקדות או החזר כל חודש.
  • קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    176 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.
  • 4 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @השומר כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': @אפ_על_פי_כן ברור שבציבור הליטאי שנותנים סכום יחסית גדול זה יישר אותם בהמשך הדרך לתרבות הקהילתית הזאת אבל בעומק שהראש יתישב להבין את משחק הכסף האמיתי בלי חינוך לוקח זמן. בקיצור, כולנו מסכימים שצריך חינוך...
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    764 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    830 צפיות
    ניסן עציונינ
    @רואה-את-הנולד תיקנתי