דילוג לתוכן

האם אפשר לעשות תיאום מס פעמיים בשנה?

כלכלת המשפחה
1 1 11 1

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    273 צפיות
    חופש כלכליח
    כל חברה או חנות שיחליטו שהם מפסיקים לעשות חשבון מה הם מכניסים מה הם מוצאים בעיקרון יכולים לעשות את זה ולא בטוח שהם יגיעו לפשיטת רגל אבל הסיכוי שהריוחיות שלהם תרד גבוה זה לא חובה אבל זה עוזר מאוד
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    509 צפיות
    אבי ר.א
    @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: וכמדומני שזה כן מוטל על בעל הגמ"ח לבחון/ להריח האם השגת התשואה היא באמצעים קונבנציונליים או שלא ובזה מאחריותו, עליו לא לסייע לדבר שבעיני רוב האנשים הוא מעשה טיפשי קצת סתירה. @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אינני מובן מה הבעייתיות בלקיחת הלוואה לצורך חיסכון עלות למשכנתא/השגת תשואה כנראה שעיקר הנושא הוא על תשואה, ובזה יכול להיות שיש קדימה לאדם שצריך את זה לכדי חייו, וודאי שאדם שצריך להעמיד אותו עכשיו עדיף על להעמיד אחר לעוד 20 שנה.
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    8 הצבעות
    8 פוסטים
    753 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    548 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    354 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד ככל הידוע לי, אפשר להגיש בקשה למענק עבודה רק לשנתיים האחרונות (לא כולל השנה הנוכחית), זאת אומרת עד סוף שנת 2024 ניתן להגיש בקשה לשנת 2022. זאת בשונה מהגשת בקשה להחזר מס, אותה אפשר להגיש עד 6 שנים אחורה.