דילוג לתוכן

אולי בכל זאת יש כסף קל?

שוק ההון והשקעות
21 5 92 5
  • שלום וברכה לחברי הפורום!
    בימים האחרונים קיבלתי הצעות לשלושה דברים מסוגים שונים שהמשותף לכולם הוא רווח מטורף ולא הגיוני אשמח לניסיונכם ועזרתכם איך אפשר לראות בוודאות את השקר ולפסול את ההצעות..
    ההצעה הראשונה היא בתחום הנדל"ן לקניית יחידת קרקע בגבעת שמואל בצמוד למסלול המטרו העתידית מחיר היחידה הוא 490,000 ש"ח כשחישוב הרווח של המציע הוא שדירת שלושה חדרים בגבעת שמואל עולה 2,500,000 ש"ח ועלויות בניה הם מיליון ש"ח בערך כך שעל פי חישוב שמאי ברגע שיהיה היתרים הקרקע תהיה שווה 1,200,000 ש"ח וזה לשיטתם יקרה תוך שנתיים משום שהמדינה מפשירה את הקרקעות שבסמוך למטרו לבניה לצורך מימון פרויקט המטרו ובמסגרת תוכנית תמ"א 70 בצירוף עם תוכנית דירה להשכיר... כל זה הנאום של מציע ההצעה לדבריו שוקי סלומון הוא היזם בפרויקט דעתכם?
    ההצעה השניה היא בתחום אחר לגמרי קיבלתי הצעה מאדם שהגעתי אליו דרך פרסומת שהוא טוען שיש לו כמה חברות שמתעסקות בבניה שיפוצים ואינסטלציה ובעקבות מחזור הרווחים הגדול הוא נאלץ לשלם מיסים מרובים ולכן הוא מציע לפתוח עסק על שמי כשהוא אחראי לכל ההכנסות וההוצאות ועל זה הוא מציע לי 10,000 ש"ח בחודש ברור לי שמשהו פה לא הגיוני השאלה מהו? ואיך בכלל אני יכול להפסיד משהו בדבר כזה?
    ההצעה השלישית היא לא הצעה אישית אלא הצעה שכולנו רואים ברחובות מודפס על מודעות רחוב קטנות שמבטיחים תשואה של 3% חודשי על הכסף רק בשביל הסקרנות התקשרתי ותיאמתי פגישה ישבתי ברכב פשוט עם אדם שנראה חרדי לכל דבר ועניין והוא הראה לי בטלפון איך שהם סוחרים במט"ח בבנק בשוייץ ושיש להם הסכמים איתם על העמלות וכו' וכו' וכמובן שביטחון על הכסף אין-טענתו היא שאנשים סומכים עליו ואפשר להתחיל עם סכום קטן כדי לראות.. נשמע כמו הונאה קלאסית מה שמטריד אותי זה שהם מפרסמים כבר שנים ואם זה לא היה אפקטיבי אני מאמין שהם היו מפסיקים מצד שני אם באמת אנשים תמימים השקיעו אצלם אז איך זה לא התפוצץ מתי שהוא אולי הם כן הרויחו?

@המסתפק
    תברח מזה כמו מאש!!!!
    אותו אחד , (שלכאו' זה אותו אחד), הונה כבר רבים, והרב ברוורמן כבר התראיין על כעין זה בקו של איצ'ה ואמר שמי ששם כסף על זה שם את זה על קרן הצבי, ולא צריך היתר עיסקה, כי על הכסף הולך לאיבוד, אם זה אותו אחד שמפרסם כל היום על רווחים גדולים של 4 % בחודש, אז כבר פורסם עליו רבות, ואם הוא באמת היה מרויח כך, הוא לא היה צריך אותך...., הגיון.....

נושאים מוצעים

• כמה להרוויח על הכסף - 4% או אולי 30%..?

שוק ההון והשקעות 613
    3
    7 הצבעות
    3 פוסטים
    230 צפיות
    מ
    נכון מאוד! אי אפשר לזלזל בניהול סיכונים מחושב!! באמת שאם באים לשווק לנו משהו ואנחנו לא מרגישים שיש מספיק שימת לב לנקודה הזאת - אז חובה להתרחק מ'הזדמנויות' כאלו. הנקודה שבאתי לציין היא שככל שלומדים ונחשפים יותר - אפשרויות חדשות נפתחות בפנינו. אגב, למי שמחתן בזמן הקרוב יש אסטרטגיה שונה - אבל חשוב לדעת שתמיד יש מה לעשות!! תשאלו, תתייעצו...
  • 5 הצבעות
    1 פוסטים
    130 צפיות
    י. סנדרסי
    האתר היחיד בישראל שנותן בעברית: תשואות שנתיות של מעל 40 טיקרים שונים, תשואה מצטברת מתחילת נקודת השקעה, 3.תשואה ממוצעת לתקופת ההשקעה, הפקדה חודשית קבועה - כמה שווי התיק כל שנה? ובסוף התקופה? כנסו: https://www.long-range.co.il/elementor-3176/
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    יפה מאוד! ברצוני להוסיף כמי ששומע את קו המידע, שאנשים לא תמימים וקונים כל מה שאיצה אומר, אלא יש להם שכל ישר ואיצה פשוט מעביר את הנתונים וההקלטות כמו שהם, רוב הפעמים אפילו ללא פרשנות, והציבור כשמביאים לו את הנתונים מבין לבד. [מה שלצערינו לא קורה בעיתונות החרדית ע"ע בסדנו]. והאזהרה שהוא אומר לא לחתום על שום עסקה אף פעם מיד, אלא רק לאחר התייעצות עם מומחה מטעמכם היא לא אמירה נגד אף אדם ישר, היחיד שמפחד מאמירה כזאת הם כנראה נוכלים...
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    537 צפיות
    שמש מרפאש
    חשבתי פעם על השקעה בברייקשיר הת'אווי של וורן באפט, שזה אומר להיות שותף עם המשקיע מס' 1. למפרע זה היה יכול להיות רעיון טוב. אמנם כשהנ"ל עומד לפני פרישה (בגיל 94!) זה לא ממש רלוונטי. בכל אופן השקעה רוחבית מבוססת על הרעיון שהשוק בכללותו תמיד עולה. הגיון כלכלי פשוט שגם עומד יפה במבחן ההיסטוריה, והוא נשען על יסוד יציב יותר מאסטרטגיית השקעה של אדם אחד, אגדי ככל שיהיה.
  • איפה לשמור כסף בצד?

שוק ההון והשקעות חיסכון השקעות כסף בצד
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    924 צפיות
    ס
    @אמת-מארץ-תצמח כתב באיפה לשמור כסף בצד?: לקנות בבנק קרן כספית מצטרף להמלצה. אין סיבה שלא לקנות דרך הבנק, דוקא קרן כספית. כמובן שאם הוא יבחר בהמשך לקנות קרן אחרת ודאי שעדיף אז לפתוח חשבון בבית השקעות, להמנע מהעמלות הגבוהות של הבנק. אולם בקרן כספית אין בבנק עמלות.