דילוג לתוכן

אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות
10 5 1.5k 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    104 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    134 צפיות
    א
    מתוך אתר "אמס": [image: 1767473362396-b0a8aa31-3247-4331-af3c-1f04c4ad8d15-image.png]
  • מהנדס העיר של בני ברק

נדל"ן הרחבה בני ברק מידע מהנדס העיר
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    433 צפיות
    צ
    @שקיעות לכאורה אחרי שהמינהל נכנס חזק בתוך העיר, וכל המחלקה בעירייה היו בחקירות, זה נהיה קצת יותר מורכב לעגל פינות. זה באמת נכון לשאול את זילברברג.
  • 1 הצבעות
    21 פוסטים
    560 צפיות
    א
    @שמש-מרפא כתב במינוף בשוק ההון - כדאיות / סיכון / איך: יצא לך כ-100 אל"ד בסוף התקופה (לפי חישוב של 9%). בחישוב נדיב יותר של 12% (שזה אמנם הממוצע ביובל האחרון) יצא כ-135. אתה צודק שפעימה אחת בד"כ רווחית יותר. 1 תודה על העזרה שלך! אתה יכול לפרט לי יותר את החישוב שלך?
  • 2 הצבעות
    186 פוסטים
    7k צפיות
    ב
    @משהמשה כתב בשוק ההון מול נדל"ן: @מרים-הורביץ-נכסים כתב בשוק ההון מול נדל"ן: קראתי את הפוסט ואי רוצה להתייחס בהודעה הזו לעדיפות בעיני של שוק הנדל''ן על פני שוק ההון. למה אני באופן אישי ממליצה על השקעה בשוק הנדל''ן ולא על שוק ההון? מה עדיף, להשקיע בשוק ההון או בנדל''ן? תאורטית,יש מקום להסביר למה עדיף להשקיע בשוק ההון ונמחיש זאת בהמשך. מעשית, משכנתא היא התחייבות, והסיכוי שלנו לעמוד באותם תשלומים כספיים ללא התחייבות הוא נמוך. ......... יש כאן בפורום הרבה יצוג לשוק ההון, ותת יצוג של מקצוענים בתחום הנדלן. אברכים צעירים חוו בשנתיים האחרונות את העצירה בשוק. והם בטוחים ששוק ההון מבטיח הרבה יותר בשביל לעניין אותם בנדלן לא מספיק להגיב. כדאי שתפתחי כמה אשכולות עם מידע קבוע מידי שבוע כמו על חדשות בנדלן על מושגים בנדלן איך עושים הון בנדלן. איך נזהרים בנדלן וכדומה כשיהיה שיח ועניין סביב זה וצעירים יבינו איך הם יכולים להרוויח בצורה בטוחה הם יבואו לבד לקנות נדלן דרכך בהצלחה כמדומני שכתבתי כבר פעם שהבעיה של אנשים שאין ידע לא מכירים יועצים טובים מתווכים וכו' ובזה אני מסכים מאוד איתך אבל צריך בסיס לקנית דירה וגם לפי מה שכתבת שאפשרי בלי בסיס בכל קרה זה משכנתאות גבוהות עם החזרים של 8000 ומעלה לשלושים שנה וגם זה מגביל אותך אם אתה רןצה לעבור דירה וכו