דילוג לתוכן

אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות
10 5 1.5k 6

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    6 פוסטים
    70 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @למען-הציבור כתב בטיפים ורעיונות ועצות פרקטיות בשוק ההון ומיסוי: זה מאוד משנה אם לא מקזזים לך מראש, או שאתה מקבל החזר אחרי כמה חודשים מסיום שנת המס יש גם צד שעדיף ניכוי מס במקור ולהשתמש במס הכנסה כקופת חיסכון קטנה לעד שש שנים שנותנת ריבית קבועה של 4% + הצמדה למדד, עם אפשרות למשיכה בטווח של עד חודש בערך (זמן הטיפול המקסימלי בהחזר מס בדר"כ ניתן לקצר ע"י הגשה פיזית) החל מכ3 חודשים אחרי סיום שנת המס ופטור מלא ממס רווחי הון. אין שום תוכנית עם תשואה מובטחת ברמה כזו בשוק.
  • 1 הצבעות
    73 פוסטים
    390 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @אנונימי2 אני סבור שלא לתזמן בכלל אלא לפרוס מראש את הסכום הגדול על כמה שנים (כמה בדיוק זה בהתאמה ליחס בין ההפקדה השוטפת לבין הסכום הגדול). לשיטתך שכן הצעת תיזמון לירידות מטורפות הגבתי מה שהגבתי.
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • 0 הצבעות
    47 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @אבי-ר. שניהם
  • 2 הצבעות
    186 פוסטים
    7k צפיות
    ב
    @משהמשה כתב בשוק ההון מול נדל"ן: @מרים-הורביץ-נכסים כתב בשוק ההון מול נדל"ן: קראתי את הפוסט ואי רוצה להתייחס בהודעה הזו לעדיפות בעיני של שוק הנדל''ן על פני שוק ההון. למה אני באופן אישי ממליצה על השקעה בשוק הנדל''ן ולא על שוק ההון? מה עדיף, להשקיע בשוק ההון או בנדל''ן? תאורטית,יש מקום להסביר למה עדיף להשקיע בשוק ההון ונמחיש זאת בהמשך. מעשית, משכנתא היא התחייבות, והסיכוי שלנו לעמוד באותם תשלומים כספיים ללא התחייבות הוא נמוך. ......... יש כאן בפורום הרבה יצוג לשוק ההון, ותת יצוג של מקצוענים בתחום הנדלן. אברכים צעירים חוו בשנתיים האחרונות את העצירה בשוק. והם בטוחים ששוק ההון מבטיח הרבה יותר בשביל לעניין אותם בנדלן לא מספיק להגיב. כדאי שתפתחי כמה אשכולות עם מידע קבוע מידי שבוע כמו על חדשות בנדלן על מושגים בנדלן איך עושים הון בנדלן. איך נזהרים בנדלן וכדומה כשיהיה שיח ועניין סביב זה וצעירים יבינו איך הם יכולים להרוויח בצורה בטוחה הם יבואו לבד לקנות נדלן דרכך בהצלחה כמדומני שכתבתי כבר פעם שהבעיה של אנשים שאין ידע לא מכירים יועצים טובים מתווכים וכו' ובזה אני מסכים מאוד איתך אבל צריך בסיס לקנית דירה וגם לפי מה שכתבת שאפשרי בלי בסיס בכל קרה זה משכנתאות גבוהות עם החזרים של 8000 ומעלה לשלושים שנה וגם זה מגביל אותך אם אתה רןצה לעבור דירה וכו