דילוג לתוכן

IRA בניהול אישי

הועבר מסחר עצמאי
10 4 356 5

נושאים מוצעים

• VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    103 צפיות
    שמש מרפאש
    @אפ_על_פי_כן כתב בVTI לעומת VOO: שלום לכולם שאלה למומחי השקעות כאן - בתיק מסחר עצמאי שלי, רציתי לרכוש ETF שעוקב אחרי S&P. (מלבד רוב התיק שהוא VT - מדד עולמי). קניתי יחידות קרן VTI של ואנגארד. (הסיבה שאני קונה קרנות אמריקאיות - בגלל אזרחותי האמריקאית) לאחרונה הבנתי שVTI הוא לא בדיוק S&P, אלא מדד כלל החברות האמריקאיות. השאלה היא כמה קריטיים ההבדלים? אם ארצה לרכוש עוד, עדיף ללכת על ה- S&P המדוייק (כלומר VOO) ? ומה הרציונל להשקיע דווקא ב- VTI או לחילופין דווקא ב- VOO. תודה מראש לעונים... לא ממליץ על VTI. זה מדד שכולל בתוכו את כלל החברות הנסחרות בארה"ב, וזה אומר שיש בו גם הרבה חברות פח.
  • כמה שאלות על קבלות לעסק

מסחר עצמאי מסחר עצמאי יעוץ
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    196 צפיות
    ב
    יש משהו שניסה אתר מסוים ויכול להמליץ עליו? ועוד שאלה אפשר להוציא כל אתר כמה קבלות או שזה יוצר בעיה בדיווח (השאלה לידיעה כי לי אין נפק"מ אני צריך פחות 10 לחודש) תודה
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    229 צפיות
    מ
    @צמיחה כתב בהקמת קרן השתלמות (IRA) לעצמאי: לא הבנתי את כוונתך, א"א להעביר את הפנסיה לקרן השתלמות, זה שתי מוצרים שונים. לא התכוונתי לזה, רק שהם נותנים להעביר קה"ש בסכום נמוך אם מעבירים פנסיה.
  • 1 הצבעות
    27 פוסטים
    630 צפיות
    נ
    יש דרך כל שהי לסחור עצמאי בקופת גמל [אני שמעתי כך ודאי ]ופעם שאלתי משהו בקו של בנקל והוא אמר שעד כדי כך הוא לא למד אולי משהו כאן יודע אם זה גם קיים בפנסיה
  • 3 הצבעות
    23 פוסטים
    291 צפיות
    משקיע ערךמ
    תודה. ובכל מקרה גם בפתיחת חשבון בנק על שם רק הישראלי עושים בעיות. אם מבקשים לסחור בשוק ההון ויכולים לבקש על החתמה .אני ניסיתי בפועלים וברגע ששמעו שמתכוונים בשביל לסחור לא הסכימו בלי להחתים את בן הזוג השני .על W9 . וכן על מסמך אחר בשביל בן הזוג הישראלי שהחשבון על שמה .אם יש למישהוא רעיון איך לעקוף את זה אשמח לתגובה כאן