דילוג לתוכן

עלות הכנת דו"ח שנתי לעוסק פטור

כלכלת המשפחה
5 4 302 4

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    6 פוסטים
    42 צפיות
    מ
    רשמתי שעברתי לעוסק זעיר. ענו לי שכיון שבקשת הצהרת ההון יצאה לפני המעבר אין אפשרות לבטל. שלחו אותי לשלוח מייל למקום שלא עונים בו. פניתי אליהם שוב. ממש עכשיו שלחו לי את זה.. הנה ההתכתבות שלי: מאת: #### (פ"ש גוש דן (39)) 16:56 , 11/02/2026 לא ניתן לבטל ה. הון הדרישה לה. הון יצאה לפני סיווג התיק לעוסק זעיר ולכן אין מקום לבטלה מאת: ##### 15:12 , 12/02/2026 את התשובה הזו קיבלתי והסברתי שהוא נוגד את העיקרון של פתיחת עוסק זעיר. פתחתי בטעות עוסק פטור ובתוך כמה ימים שיניתי אותו לעוסק זעיר. כל מה שיש לי ידוע לרשות המיסים הצהרת הון היא פעולה מורכבת שדורשת השגת מסמכים ישנים. ואין מקום להיצמדות לתקנה הזו במקרה שלי. מבקש מאד שתשקלו שוב את הענין המשך לפנייתי הקודמת לשקול ביטול הצהרת הון בעקבות מעבר לעןסק זעיר. שלחתם אותי לפנות לכתובת מייל MaisaraSo@taxes.gov.il שלחתי הודעה לפני חודש אין תגובה!!! בפעם הבקודמת הפנתם אותי למייל שצויין לעיל. רק שאין בו מענה. יש דרך אחרת לפנות לשם? מאת: ####(פ"ש גוש דן (39)) 13:09 , 02/03/2026 בקשתך הועברה לרכז חוליה אןרגנית
  • 9 הצבעות
    12 פוסטים
    271 צפיות
    בוטח בה'ב
    @עומק-הסיכוי כתב בעד איפה אפשר לסמוך על היעוץ /בעל מקצוע: אם זה רק לבעלי מקצוע הנזק הוא בעיקר לתדמיתו של המנהל הנזק הוא לכלל בעלי מקצוע בפורום ההוא משום שמדובר בתחום פיננסי שאינו קשור להשקעות /ייעוץ פסיוני
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    530 צפיות
    א
    הגשתי כבר הצהרה ב2018 כשפתחתי עסק פעם ראשונה אח"כ סגרתי, ועכשיו פתחתי שוב אולי לכן הם דורשים הצהרת הון, כי זה לא מקרה קלאסי
  • "קום ועשה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    10 הצבעות
    3 פוסטים
    253 צפיות
    ד
    @ביזנייעס ישבתי עם מנהל גמ"ח גדול ודיברתי אתו על בנקל והוא אמר לי אם רק היה לי מאה אלף שקל לחתונה של הבת שלי הכול היה נראה אחרת זה אומנם לא היה מספיק אבל היה לי מאיפה להתחיל... קם דור חדש
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    6 הצבעות
    3 פוסטים
    238 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים