דילוג לתוכן

לימודי קידום נוער

הועבר פרנסה
5 3 393 2
  • שלום רב, במסגרת עבודתי בישיבה לצעירים מתמודדים, אני מתעניין לאחרונה בלימודי קידום נוער / נוער בסיכון.
    אשמח לשמוע ממי שמכיר ו/או למד את התחומים האלה, מספר נקודות. 
    א. כמה הלימודים האלו דורשים, והאם ישנם דרישות סף כמו בגרויות תעודת הוראה וכו'. 
    ב. מקומות מומלצים ללמידה, (אני שמעתי על אחיה ועל המכון למורים.) 
    ג. עד כמה תעודה רלוונטית למקצוע, מבחינת קבלה לעבודה, גובה משכורת, עבודה מול הרשויות. 
    אשמח לעזרתכם תודה מראש

• שלום רב, במסגרת עבודתי בישיבה לצעירים מתמודדים, אני מתעניין לאחרונה בלימודי קידום נוער / נוער בסיכון.
    ג. עד כמה תעודה רלוונטית למקצוע, מבחינת קבלה לעבודה, גובה משכורת, עבודה מול הרשויות. 
    אשמח לעזרתכם תודה מראש

@ביזנייעס תכווין מה המטרה שלך בלימודים האלו? להעשיר ידע? להיות מקצוען בעיסוק הנ"ל? או סתם לעבוד דרך המדינה ושיכירו בלימודים האלו עבור שכר או קבלה לעבודה?

• @ביזנייעס תכווין מה המטרה שלך בלימודים האלו? להעשיר ידע? להיות מקצוען בעיסוק הנ"ל? או סתם לעבוד דרך המדינה ושיכירו בלימודים האלו עבור שכר או קבלה לעבודה?

@צופה-ומביט כמו שכתבתי, אני מעוניין להבין האם זה יקל עליי למצוא משרות נוספות, וישפר את תנאי השכר שלי.

אשמח לעזרתכם תודה מראש

@ביזנייעס אתה בטוח שתרצה לעבוד בזה גם בהמשך החיים?
    לפעמים צעירים לומדים ושוחקים את הכוח שלהם ללמוד חשוב להיות סגור על עצמך שזה מה שאתה מכוון איליו
    לי אין מידע מה התעודה מועילה בהצלחה!!!

• לדעתי תעודה מועילה רק במוסדות מטעם המדינה, וגם אז רק אם זה אקדמי וכו'.
    לכן כמו שאומר @דוד-גולדברג הייתי משקלל לפני הכל שזה הכיוון והייעוד ולחר מכן בונה את התשתית של ההשכלה הנדרשת

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ- ב-

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    10 פוסטים
    312 צפיות
    הקול השפויה
    https://www.geektime.co.il/yes-ai-will-take-over-your-place-i-know-that/
  • ג'וס פלאס

פרנסה גוס פלאס פירמידות שיווק
    2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    79 צפיות
    מ
    לא בדיוק פירמידה. אבל גם לא הכנסה פאסיבית בלי לעשות כלום, ובוודאי שלא התעשרות מהירה. מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (5).pdf מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (4).pdf annual_earnings_summary (2) (1).pdf מתורגם (1) (1).pdf
  • מיזם עבודת קודש

פרנסה וואהל עבודת קודש חסידי
    10
    4 הצבעות
    10 פוסטים
    898 צפיות
    חופש כלכליח
    [image: 1771715041055-beca178e-576a-4d19-a452-b55cee363125-image.png] [image: 1771715057842-f40c709a-b590-4eb1-baa3-45ed7de6b5fc-image.png] [image: 1771715069483-c1dc41de-07d7-429b-9bfb-1a800d37613c-image.png] [image: 1771715081061-d341dac2-b417-4910-8767-ced320be7382-image.png] [image: 1771715092752-8e3f153b-5262-4f6e-9776-98864b80084e-image.png] [image: 1771715116534-ab5fc87d-e7e9-41bf-b491-20e60b9d8927-image.png] [image: 1771715140428-abcdd719-16a0-49fc-9d0f-0f36f0d6a622-image.png]
  • 5 הצבעות
    19 פוסטים
    581 צפיות
    ב
    איזה מסמכים צריך לצרף בהגשת הבקשה (אני רוצה לנסות לעשות לבד...)?
  • שימוש ב- AI בציבור החרדי

פרנסה ai חרדי בינה מלאכותית ציבור חרדי
    107
    2 הצבעות
    107 פוסטים
    4k צפיות
    דוד משה 1ד
    @ia90990 אני לא חולק על זה בשום צורה בעיקר כתבתי שיש צורך לדעת מה אסור והשו"ע החמישי לא סתם לא נכתב בשו"ע (בעיקר בגלל שאין כלל אחד לכולם) ובהחלט מסכים שאם על כך שאם האבא ... אבל זה בדיוק לא אסור אלא לא מומלץ או איך שלא תגדיר את זה. באופן כללי אני חושב שעיקר מה שצריכים להתמקד היום זה לעשות שאת הצרכים יהיה אפשר לעשות בצורה כשרה אני לא בטוח שזה קיים כיום (תנסה לפתוח חשבון גוגל). דבר חשוב שאני חושב שכל אבא שיש לו בינה בבית צריך לדעת שגישה לכלי כזה לילדים זה כמו לתת לילדים לדבר אם מומחה לפריצת סינונים על כל המשתמע מכך ולא שפעם לא היה אפשר לפרוץ אלא שהיום זה יותר קל.... עיקר דברי הם להשים את הדברים על השולחן ולהגיד שאמנם יש דברים אסורים באינטרנט, לרוב לא תמצאו אותם בנטפרי, אבל עדיין צריך לדעת שגם דבר מותר הוא לא מומולץ ולדעתי זה יותר בעייתי מסגריות. אבל זה לא אסור. כן אני בטוח שגם אתה חושב ככה אתה לא תתיחס אותו הדבר לבחור שיש לו אינטרנט לא מסונן ולבחור שיש לו בינה מלאכותית ובצדק כי זה גם אצלך לא אסור אני חושב שאם תודעה כזו יהיה לך יותר קל להבין מה רוצים מהאינטרנט ובאיזה מקום זה נמצא בחיים שלך. אם אתה זקן שלא מבין בזה כלום ורק צריך עזרה יכול להיות שזה מומלץ לך אם אתה בחור צעיר שמשתגע מזכל דבר מעניין כנראה שלא טוב לך להיכנס לזה גם לא לקצת זמן אם אתה אדם מאוד עסוק אולי תוכל להעזר בו אבל תצתרך לדעת אם אתה יודע להשים לך גבולות וכן על זה הדרך