דילוג לתוכן

חדשות שוק ההון- עדכונים בלבד

נעוץ שוק ההון והשקעות
48 15 2.2k 15

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    21 פוסטים
    493 צפיות
    א
    @שמש-מרפא כתב במינוף בשוק ההון - כדאיות / סיכון / איך: יצא לך כ-100 אל"ד בסוף התקופה (לפי חישוב של 9%). בחישוב נדיב יותר של 12% (שזה אמנם הממוצע ביובל האחרון) יצא כ-135. אתה צודק שפעימה אחת בד"כ רווחית יותר. 1 תודה על העזרה שלך! אתה יכול לפרט לי יותר את החישוב שלך?
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    259 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • כך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון

שוק ההון והשקעות
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    288 צפיות
    טריידרט
    @שמיל-שמיל כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @טריידר המדינה חתומה על הית"ע נכון, אבל עד כמה שצריך עקרונית הית"ע, יהיו אלו שמחמירים לא להסתמך על הית"ע, מה שהופך את קבלת הריבת בהחזר מס לבעייתי...
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)
  • 2 הצבעות
    178 פוסטים
    6k צפיות
    א
    @משהמשה אני מניח שאם תתבונן במה שהעתקת מדברי תראה שזה כבר כתוב שם....