דילוג לתוכן

רכישת ביטקוין

מסחר עצמאי
8 5 358 4

נושאים מוצעים

• VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    75 צפיות
    ס
    @אפ_על_פי_כן תלוי במה אתה רוצה להשקיע. בעיקרון תשואת העבר של VOO גבוהה יותר מVTI, כפי שניתן לראות כאן (5 שנים אחרונות): [image: 1768435956799-8755f8b3-94c5-4b32-babe-41df3881599b-image.png] אבל אם אתה חושב שS&P 500 לא מספק לך פיזור רחב מספיק שים בVTI, אם נראה לך שS&P 500 הוא פיזור רחב מספיק עבורך אין סיבה שלא תלך על VOO. אגב, על S&P 500 יש גם את קרן SPYM (SPLG לשעבר) עם דמי ניהול של 0.02% בלבד, במקום 0.03% בקרן VOO של וונגארד. אמנם וונגארד משאילה את המניות שלה לשורטיסטים, מקבלים מהם ריבית ומחזירים את הריבית הזו למשקיעים (שאר החברות שפועלות כך מחזירות לרוב 50% ומטה למשקיעים), אז אפקטיבית זה סוגר את הפער (ויותר) בין ה0.03% של VOO ל0.02% של SPYM. [ובכל אופן, במקרה של קנייה דרך IBI בסכום הנמוך מכ600$ מידי חודש, ודאי יש עדיפות לקנות שבר של VOO שעמלת המינימום היא 5$ מאשר לקנות מניות שלמים של SPYM עם עמלת מינימום של 7.5$].
  • כמה שאלות על קבלות לעסק

מסחר עצמאי מסחר עצמאי יעוץ
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    176 צפיות
    בנימין 26ב
    האתר הזה מאד נח. עד 10 קבלות בחודש חינם https://www.sumit.co.il/
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    843 צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..
  • אינטראקטיב ישראל

מסחר עצמאי מסחר עצמאי
    54
    1 הצבעות
    54 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @עומק-הסיכוי לא הבנתי אותך. התכוונת ל- GOOGLE TRANSLATE ?
  • ביטקוין, לא מדבר אלי!

הועבר שוק ההון והשקעות ביטקוין קריפטו
    29
    8 הצבעות
    29 פוסטים
    995 צפיות
    א
    @abaye123 ברוך הבא! כבוד גדול לראותך כאן.