דילוג לתוכן

האם יש פתרון חוקי למכירת דירה שנקנתה במחיר למשתכן?

נדל"ן
11 8 484 7

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    56 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן דירה להשקעה
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    146 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @user_5782 אין לי מושג עליהם כתבתי רק שכך הציעו לי במשרד התיווך המקומי. תוכל לברר על זה אצל יהודה סומרס האחראי על השכירויות במשרד התיווך שם Spoiler המס' שלו הוא 058-3220171
  • 8 הצבעות
    20 פוסטים
    565 צפיות
    פ
    @שמח-לעזור כתב בעולם הנדל"ן לאן: @פושט-רגל-מרמה-ד כתב סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה. מסכים עם ההדגשה? דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון כן אבל גם בדירה ראשונה להשקעה יכול להיות המון בעיות כמו בבאר שבע שהמשקיעים שם מכרו בהפסד. וגם בדירה למגורים כשלוקחים משכנתא גדולה זה גם בעייתי.
  • חוברות מבית דירה על הקרקע

נדל"ן קניית דירה פריפריה
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    149 צפיות
    מ
    @הדוכס ציטוט מהחוברת: פרק ה' מקומות עבודה במרכז משלמים יותר מאשר בפריפריה במרכז החיים יקרים יותר יש עבודות שאין הבדל במשכורות בין הפריפריה למרכז ואז גם אם גרים במרכז מרויחים כמו בפריפריה ומשלמים על המחיה כמו במרכז אכן יש עבודות שהמשכורות גבוהות יותר במרכז אבל מאידך משלמים יותר על החיים במרכז וצריך לעשות חישוב מה יותר רווחי האם לגור במרכז להרויח יותר ולשלם יותר או לגור בפריפריה להרויח פחות ולשלם פחות. החוברת מאוד יפה ומסבירה הכל, בכדי לתת לזוצ באמת לקבל החלטה מושכלת ולשמור על אמינות כמו בשאר הפרקים בחוברת אודה לך אם תוכל להוסיף כמה משפטים בסגנון הבא: יש מקומות בפריפריה שרק בציבור החרדי היא פריפריה בגלל המרחק מהמרכז, אבל מבחינה כלכלית הקהילה נמצאת ליד מרכזי תעסוקה, ויש תעסוקה בשפע ואין קשיי פרנסה. ויש מקומות בפריפריה שגם מבחינת המדינה זה מוגדר פריפריה כלכלית שיש שם פחות מקומות תעסוקה. הקהילות עושות מאמץ רב לדאוג לכל משפחה לתעסוקה, לעיתים בשכר נמוך יותר ולעיתים זה רחוק יותר מהעיר, אבל מאוד משתדלים לעזור ....
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    445 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: לפי מה שהבנתי צריך מינימום 10% הון עצמי או 100000 הגבוה מביניהם שבוע טוב אני יחזור ויבהיר שוב אין כזה דבר 10% במחיר למשתכן זוהי טעות יסודית שגם בנק גדול אחד טעה בזה בערב ורשם את זה באתר שלו עד שבנק ישראל חייב אותו למחוק את זה. ההגבלה היחידה של ההון העצמי זה 100K ש"ח או 60K במקרה שיש מענק מקום. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: השאלה לא רק במחיר למשתכן אלא כ"א שיש לו פחות משליש בדירה וקונה עוד דירה האם מקבל 75% או 50% זה מה שכתבתי שבאופן כללי הרגולציה לגבי אחוז המימון בדירה יחידה היא ע"פ חוקי מסמ"ק ושם כתוב שפחות משליש לא נחשב לדירה, ולפי זה יוכלו לקבל 75% מימון גם מי שיש לו עד שליש. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: גם אם בעצם ההחזר החודשי הוא 10000 רק שזה מתחלק עם השותף? הסכום שיורד ללווה מהחשבון על המשכנתא הנוכחית אותו יורידו מסל ההכנסות שלו ויתרת ההכנסות יהיו סל ההכנסה הפנויה ולפי זה ייחשבו את היחס החזר