דילוג לתוכן

האם יש פתרון חוקי למכירת דירה שנקנתה במחיר למשתכן?

נדל"ן ומשכנתאות
11 8 708 7

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    16 פוסטים
    581 צפיות
    AharonA
    כל הנושא של שכנים, קפידות, וכו' תלוי מאוד באיזור/בנין בו הדירה נמצאת.. שכן יש אזורים/בנינים למשל בפ"ת וכן בעוד ערים שכל הדירות שם (כמעט) מושכרים לעובדים או דברים בסגנון, ובכל מקרה מה ש @השומר כתב מאוד חשוב להזהר.. מנסיון..
  • דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן ומשכנתאות דירה להשקעה
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    498 צפיות
    אבי ר.א
    צילום מסך ממפות גוגל[image: 1770225508626-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2026-02-04-191341.png]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    162 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • האם בעוד עשור צפת חרדית?

נדל"ן ומשכנתאות צפון צפת הסכם גג
    11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    531 צפיות
    הקול השפויה
    @רואה-את-הנולד כתב בהאם בעוד עשור צפת חרדית?: אבל המצב לא טוב בכללי ורק התחבורה הפנימית קשורה בקשר עקיף לראש העיר צפציפית במה שנוגע לתחבורה פנימית נעשה מהפך של ממש כבר בקדנציה הקודמת על ידי דגל וחב"ד שהשקיעו בנושא את כל כוחם. (באמת חלק משמעותי מההצלחה היה כמות הקילומטרים שהעיר קיבלה לתחבורה הפנימית).
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    314 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.