דילוג לתוכן

כיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?

כלכלת המשפחה
57 25 1.6k 21

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    11 פוסטים
    217 צפיות
    ביזנייעסב
    תשמע כאן הוא אומר שבבנק עצמו זה נשאר לנצח
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    192 צפיות
    ס
    זה הרבה יותר רחב מעמלות הבנק עובד בשיטת מצליח - הצלחנו להרוויח עליך יותר, תודה. לא הצלחנו לא נורא. ולכן בכל דבר צריך לדעת לדרוש, ועד כמה תוכל לסחוט. זה נכון בהכל- הלוואה בריבית נמוכה יותר, ביקשת קיבלת, לא ביקשת, למה שהם יתנו לך? ריבית על פיקדונות - תתמקח תקבל יותר, לא התמקחת, תקבל פחות, מעדיף לסגור דרך האתר, אפי' את השאריות לא תקבל. ולכן חשוב מאוד לשמור על דירוג אשראי חיובי - כי אז הבנק רודף אחריך, ולא אתה אחריו. איום של מעבר בנק - זה איום שמאיים, לעומת מי שיש לו דירוג אשראי נמוך, שעושים לו טובה שהם בכלל מוכנים להלוות לו, וכו'.
  • המדריך להעלאת דירוג האשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    11
    2
    7 הצבעות
    11 פוסטים
    340 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה אם אתה מאשר להם לבדוק את הדירוג שלך זה עלול להוריד, אם כי אני חושב שלא מוריד פעמים בודדות כי זה הגיוני, אלא אחד שמנסה ללוות מהרבה מקומות. לא ידוע לי שכרטיסי אשראי מוריד בדירוג, אבל אם כן זה לא משנה של מה ולמה.
  • וואן זירו בנק אש

כלכלת המשפחה וואן זירו בנק אש עמלות בנק
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    242 צפיות
    עולם של טובע
    לי הם עצמם הציעו להצטרף אחרי שהשארתי פנייה באתר שלהם , ובפועל זה עדיין לא יצא כי נצריך אפליקצייה / או שאם אומרים להם שזה לא נותן אפשרות אז הם יכולים להציע לפעמים שיחת וידאו
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    305 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...