דילוג לתוכן

כיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?

כלכלת המשפחה
57 25 3.5k 21

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    2 פוסטים
    232 צפיות
    שמיל שמילש
    @דוד-גולדברג הפתרון של שימוש במזומן לא באמת ישים הכלל השלישי ניחא [למרות שהסיפור עם הדופמין נשמע קצת מיסטי לשכנע אנשים] הכלל השני צריך לנסות על עצמי ולבדוק, אבל צריך לזה ככל הנראה 'סדר מוסר' כל יום של כמה דקות. לדעתי העצה הפשוטה ביותר היא לקחת מחברת לרשום כמה כסף יש לך לחודש הקרוב בכותרת למעלה, ולמטה בסוף כל יום לרשום את כל הווצאות שהיו, כשאתה רואה כל יום שמכסת הכספים האמיתית שקיימת לך נגמרת אתה תחשוב פעמיים בעתיד
  • המדריך להעלאת דירוג האשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    11
    2
    7 הצבעות
    11 פוסטים
    647 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה אם אתה מאשר להם לבדוק את הדירוג שלך זה עלול להוריד, אם כי אני חושב שלא מוריד פעמים בודדות כי זה הגיוני, אלא אחד שמנסה ללוות מהרבה מקומות. לא ידוע לי שכרטיסי אשראי מוריד בדירוג, אבל אם כן זה לא משנה של מה ולמה.
  • וואן זירו בנק אש

כלכלת המשפחה וואן זירו בנק אש עמלות בנק
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    392 צפיות
    עולם של טובע
    לי הם עצמם הציעו להצטרף אחרי שהשארתי פנייה באתר שלהם , ובפועל זה עדיין לא יצא כי נצריך אפליקצייה / או שאם אומרים להם שזה לא נותן אפשרות אז הם יכולים להציע לפעמים שיחת וידאו
  • מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה אשראי הייטק הטבות בנק
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    306 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה שמסתבר שהם לא מפסידים עלייך... וגם אם יש מתנת הצטרפות ריבוי כ.א. ופיזור תשלומים זה יכול להוות טריגר לסחרחורת כלכלית -נקודה למחשבה לפני כל הצטרפו למועדון כזה או אחר
  • פטור מעמלות בבנק

כלכלת המשפחה
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    492 צפיות
    טריידרט
    לפתוח חשבון דיסקונט טאצ'ר - חשבון אונליין ללא עמלות עיקריות, ללא הגבלה בשנים ובתנאים ומשכורת.