עובר ושב בבנק
-
יש הרבה שלא יודעים שניתן להוריד את העמלות של העובר ושב בבנק
בתהליך פשוט ע"י טלפון או התכתבות לבנק ולהודיע להם שאם לא מבטלים לי את התשלום על העו"ש אני סוגר את החשבון ןעובר לבנק אחר בהרבה מהמקרים בפרט לבעלי משכורות קבועות הבנק יתקפל ויודיע על ביטול הגביה של העו"ש
זה מצווה לפרסם וגם למי שעבר את גיל ה35 בבנקים -
יש הרבה שלא יודעים שניתן להוריד את העמלות של העובר ושב בבנק
בתהליך פשוט ע"י טלפון או התכתבות לבנק ולהודיע להם שאם לא מבטלים לי את התשלום על העו"ש אני סוגר את החשבון ןעובר לבנק אחר בהרבה מהמקרים בפרט לבעלי משכורות קבועות הבנק יתקפל ויודיע על ביטול הגביה של העו"ש
זה מצווה לפרסם וגם למי שעבר את גיל ה35 בבנקים@המסייע חשוב מאוד לדעת את זה.
כבר דובר על זה בעבר באשכול מקביל
https://forum.benakel.org/topic/433/כיצד-נפתרים-מעמלות-מיותרות-לבנקים-וחב-האשראי/15?_=1764529321868 -
@המסייע חשוב מאוד לדעת את זה.
כבר דובר על זה בעבר באשכול מקביל
https://forum.benakel.org/topic/433/כיצד-נפתרים-מעמלות-מיותרות-לבנקים-וחב-האשראי/15?_=1764529321868@משכנתא-בקצב-שלך
יישר כח על ההפניה פשוט לא מצאתי בחיפוש אבל אם פתחנו אשכול זה אני חושב שהמסר כאן צריך להיות יותר חד שכ"א מחויב ללכת לאח או חבר ולשאול אותו אתה משלם עמלות חבל בא תעשה כך ותחסוך אם התורה חסה ק"ו לנו -
@משכנתא-בקצב-שלך
יישר כח על ההפניה פשוט לא מצאתי בחיפוש אבל אם פתחנו אשכול זה אני חושב שהמסר כאן צריך להיות יותר חד שכ"א מחויב ללכת לאח או חבר ולשאול אותו אתה משלם עמלות חבל בא תעשה כך ותחסוך אם התורה חסה ק"ו לנו -
@משכנתא-בקצב-שלך
יישר כח על ההפניה פשוט לא מצאתי בחיפוש אבל אם פתחנו אשכול זה אני חושב שהמסר כאן צריך להיות יותר חד שכ"א מחויב ללכת לאח או חבר ולשאול אותו אתה משלם עמלות חבל בא תעשה כך ותחסוך אם התורה חסה ק"ו לנו@המסייע כתב בעובר ושב בבנק:
זה אני חושב שהמסר כאן צריך להיות יותר חד שכ"א מחויב ללכת לאח או חבר ולשאול אותו אתה משלם עמלות חבל בא תעשה כך
לא הייתי ממליץ להתחיל למשוך לאנשים בדש החליפה ולשאול אותם אם הם משלמים עמלות כי אחרת לא תגמור עם זה
תשאל אותם אם הם מפקידים בשוק ההון
תשאל אותם אם הם יודעים שקרן השתלמות פטורה ממס
תשאל אותם אם הם יודעים שאפשר לפתוח עסק בשביל קה"ש
תשאל אותם אם הם חתמו למחייתם
תתווכח איתם שגמ"ח המרכזי זה לא כלכלי
וכו' וכו'הצד השווה שבהם שזה לא יוסיף לך בחיים
ותופתע לגלות שדעותיהם שונות ולא כל מה שנראה לך מוכרח וכדאי נראה כך ג"כ לחבר/אח/גיס שלךהכי פשוט תפנה אותם לפורום;)
-
@המסייע כתב בעובר ושב בבנק:
זה אני חושב שהמסר כאן צריך להיות יותר חד שכ"א מחויב ללכת לאח או חבר ולשאול אותו אתה משלם עמלות חבל בא תעשה כך
לא הייתי ממליץ להתחיל למשוך לאנשים בדש החליפה ולשאול אותם אם הם משלמים עמלות כי אחרת לא תגמור עם זה
תשאל אותם אם הם מפקידים בשוק ההון
תשאל אותם אם הם יודעים שקרן השתלמות פטורה ממס
תשאל אותם אם הם יודעים שאפשר לפתוח עסק בשביל קה"ש
תשאל אותם אם הם חתמו למחייתם
תתווכח איתם שגמ"ח המרכזי זה לא כלכלי
וכו' וכו'הצד השווה שבהם שזה לא יוסיף לך בחיים
ותופתע לגלות שדעותיהם שונות ולא כל מה שנראה לך מוכרח וכדאי נראה כך ג"כ לחבר/אח/גיס שלךהכי פשוט תפנה אותם לפורום;)
-
זה הרבה יותר רחב מעמלות
הבנק עובד בשיטת מצליח - הצלחנו להרוויח עליך יותר, תודה.
לא הצלחנו לא נורא.ולכן בכל דבר צריך לדעת לדרוש, ועד כמה תוכל לסחוט. זה נכון בהכל-
הלוואה בריבית נמוכה יותר, ביקשת קיבלת, לא ביקשת, למה שהם יתנו לך?
ריבית על פיקדונות - תתמקח תקבל יותר, לא התמקחת, תקבל פחות, מעדיף לסגור דרך האתר, אפי' את השאריות לא תקבל.
ולכן חשוב מאוד לשמור על דירוג אשראי חיובי - כי אז הבנק רודף אחריך, ולא אתה אחריו.
איום של מעבר בנק - זה איום שמאיים, לעומת מי שיש לו דירוג אשראי נמוך, שעושים לו טובה שהם בכלל מוכנים להלוות לו, וכו'.