המלצה על פלאפון טוב
-
לאור המועד הקרב ובא להפסקת השימוש עם פלאפונים דור 2 ו-3 (ולא רק בגלל זה...)
אשמח לקבל המלצת קניה על פלאפון טוב
(אני משתמש עד היום עם יאנג-מגע-סמסונג / נוקיה 208 / סי 2, ואשמח לקבל המלצות שהם הכי קרובות למקור...) -
@shimon
תגדיר מה חשוב לך בפאלפון.ומכיוון שגם אני מתעניין אגדיר את אלו שלי-
מהיר.
מקשים נורמליים.
קליטה מעולה.
סוללה חזקה.
הקלטת שיחות.
שמע טוב.
(זהו לבנתים אם אזכר בעוד משהו אעדכן)...אם אתם מכירים מכשירים כאלו במחיר שפוי תוכלו לכתוב כאן,
תודה. -
4X4 5X5
מצויינים ממש ועונים על כל ההגדרות -
@shimon
תגדיר מה חשוב לך בפאלפון.ומכיוון שגם אני מתעניין אגדיר את אלו שלי-
מהיר.
מקשים נורמליים.
קליטה מעולה.
סוללה חזקה.
הקלטת שיחות.
שמע טוב.
(זהו לבנתים אם אזכר בעוד משהו אעדכן)...אם אתם מכירים מכשירים כאלו במחיר שפוי תוכלו לכתוב כאן,
תודה. -
@שמואל כמו שכתבו כאן, כנראה שכל סוגי 4X4 למיניהם כבשו ולא סתם, בינתיים הם הכי מספקים את רוב מה שכתבת
בטרייה זה בעיה בכל הפלאפונים ופשוט קונים בטרייה גרמנית -
@שששששש
בפלאפון 4X4 וכן בQ7 המקשים היו לא נוחים (בלשון המעטה),
האם זה שיפרו את זה ב5X5 ובQ8 ? -
מעניין שלי המליץ מישהו "מנסיון"
על "פרו 30"
בהשוואה ל-4x4 ו-5x5
האם מישהו יכול להגיב על הדבר ? -
@שששששש
בפלאפון 4X4 וכן בQ7 המקשים היו לא נוחים (בלשון המעטה),
האם זה שיפרו את זה ב5X5 ובQ8 ? -
@מתעניין-1 כתב בהמלצה על פלאפון טוב:
לדעתי פחות בקליטה וכן לדעתי המסך של 4X4 יותר חזק
הבנתי שהתייחסת ל-4x4
לגבי חוזק, מסך, קליטה
אבל לא הצלחתי להבין האם למעליותא או לגריעותא (מופיעים המילים "יותר" "פחות" "חזק")
אשמח אם תפרט -
@מתעניין-1 כתב בהמלצה על פלאפון טוב:
לדעתי פחות בקליטה וכן לדעתי המסך של 4X4 יותר חזק
הבנתי שהתייחסת ל-4x4
לגבי חוזק, מסך, קליטה
אבל לא הצלחתי להבין האם למעליותא או לגריעותא (מופיעים המילים "יותר" "פחות" "חזק")
אשמח אם תפרט -
@shimon כתב בהמלצה על פלאפון טוב:
מה עם קיו 5
יש למישהו מידע
(שאלת בור, זה 5x5 או שזה משהו אחר)זה משהו אחר
-
מה עם ITOP T100 יותר טוב מה T10 או יותר גרוע הT10 היה מעולה מאוד נהניתי מזה רק שאני כבר לא מוצא את זה בחנויות
-
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-כלכלת המשפחה ב-
-
על "פרו 30"
בהשוואה ל-4x4 ו-5x5
האם מישהו יכול להגיב על הדבר ? -
@shimon כתב בהמלצה על פלאפון טוב:
על "פרו 30"
בהשוואה ל-4x4 ו-5x5
האם מישהו יכול להגיב על הדבר ?בעל חנות פלאפונים שהוא ידיד אישי שלי אמר לי שפרו 30 כולל את המעלות של 5X5 ויש לו בטריה יותר חזקה, והוא טיפה יותר יקר.
@משהמשה יש לי גם 5X5 וגם פרו 30
ה 5X5 יש לו כמה חסרונות מאוד בולטים ומוזר שרוב האנשים לא מכירים
יש מהירות תגובה איטית אפילו בניתוק שיחה לפעמים לוקח ממש כמה שניות עד שהשיחה מתנתקת והבעיה הכי משמעותית היא בחיבור בלוטוס,
יש לי שתי אוזניות שונות מחברות טובות ובשיהם יש את אותה בעיה, החיבור הראשון מצויין אבל אחרי הטענה או ניתוק בכל סיבה אחרת יש רעשים בלתי נסבלים באוזניות, פניתי אליהם וההצעה היתה לאפס את האוזניה ולחבר מחדש, זה עבר עד לניתוק הבא, כמובן שזה לא הגיוני להשתמש כך ולכן קניתי את הפרו 30 לפי המלצה של מוכר במודיעין עילית בנתיים זה עובד מצויין.
חשוב לציין שהתפריטים של 5X5 יותר נחמדים ולכן למי שלא מפריע מה שכתבתי ייתכן שכן עדיף לו 5X5 -
@משהמשה יש לי גם 5X5 וגם פרו 30
ה 5X5 יש לו כמה חסרונות מאוד בולטים ומוזר שרוב האנשים לא מכירים
יש מהירות תגובה איטית אפילו בניתוק שיחה לפעמים לוקח ממש כמה שניות עד שהשיחה מתנתקת והבעיה הכי משמעותית היא בחיבור בלוטוס,
יש לי שתי אוזניות שונות מחברות טובות ובשיהם יש את אותה בעיה, החיבור הראשון מצויין אבל אחרי הטענה או ניתוק בכל סיבה אחרת יש רעשים בלתי נסבלים באוזניות, פניתי אליהם וההצעה היתה לאפס את האוזניה ולחבר מחדש, זה עבר עד לניתוק הבא, כמובן שזה לא הגיוני להשתמש כך ולכן קניתי את הפרו 30 לפי המלצה של מוכר במודיעין עילית בנתיים זה עובד מצויין.
חשוב לציין שהתפריטים של 5X5 יותר נחמדים ולכן למי שלא מפריע מה שכתבתי ייתכן שכן עדיף לו 5X5@פריפריאליסט כתב בהמלצה על פלאפון טוב:
הפרו 30 לפי המלצה של מוכר במודיעין עילית בנתיים זה עובד מצויין.
כנל אצלי, אבל הפומית שלו למטה ולא צמוד ללוח מקשים, ואם אני מדבר בלחש לא שומעים כלום....
חוץ מזה אני בגדול מאוד מרוצה ממנו