דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג

הפורום הכלכלי החרדי הראשון

1. דף הבית
  2. נדל"ן
  3. אינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?

אינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נדל"ן
אינווסטהשקעותנדלן
34 פוסטים 10 כותבים 233 צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • הקול השפויה מנותק
    הקול השפויה מנותק
    הקול השפוי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

eaa0e090-edaa-4a75-8064-3f9029866449-image.png

קונים באינטרנט? זה בשבילכם!
    החזר כספי על קניות אונליין + מתנת הצטרפות

מ צ התותח זה אניה 3 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • הקול השפויה הקול השפוי

מ מנותק
      מ מנותק
      משהמשה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי
      חסיד ויזניץ
      כותב מאוד לעניין בנדלן.
      לא מכיר אותו אישית אבל שמעתי עליו מאנשי נדלן
      לפי איך שהוא כותב הוא אמין לא מוכר שטויות רק דברים רציניים.
      השבוע לראשונה הוא שלח מייל על השקעות בחול.
      עד היום הוא הציע רק דברים בארץ
      לא יכול להמליץ עליו אבל אם מישהו שמבין יעשה דרכו וזה נשמע עיסקה טובה אני ימליץ
      כי קראתי מלא מיילים שלו והוא לא כתב שטויות או סיכונים אפילו לא פעם אחת.

מ 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • מ משהמשה

@הקול-השפוי
        חסיד ויזניץ
        כותב מאוד לעניין בנדלן.
        לא מכיר אותו אישית אבל שמעתי עליו מאנשי נדלן
        לפי איך שהוא כותב הוא אמין לא מוכר שטויות רק דברים רציניים.
        השבוע לראשונה הוא שלח מייל על השקעות בחול.
        עד היום הוא הציע רק דברים בארץ
        לא יכול להמליץ עליו אבל אם מישהו שמבין יעשה דרכו וזה נשמע עיסקה טובה אני ימליץ
        כי קראתי מלא מיילים שלו והוא לא כתב שטויות או סיכונים אפילו לא פעם אחת.

מ מנותק
        מ מנותק
        משהמשה
        כתב נערך לאחרונה על ידי משהמשה

אוסיף:
        עד היום לא עלה בדעתי להשקיע בחול כי אני לא משקיע אצל מי שאני לא סומך עליו.
        ואחרי שקראתי את המיילים שלו על השקעות בחול עם מינוף שאי אפשר להשיג בארץ
        זה עשה לי חשק לחזור ולהשקיע בנדלן.
        ולמרות שאני לא מכיר אישית בכלל ואני מאוד חשדן בנדלן, אני מאוד מאמין בו בגלל שהטעויות היחידות שלו הם בכתיבה של זכר ונקבה בעברית....

בוטח בה'ב תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • הקול השפויה הקול השפוי

צ מנותק
          צ מנותק
          צמיחה
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי
          @משהמשה
          אאל"ט הוא תמיד כותב על עסקאות הזויות,
          כמו קנה וילה ב-2 מליון,
          ועשה עליה רווח של עוד 7 מליון.
          לא נשמע מוזר שהעסקאות אצלו הם רווחים של מליונים ולא רק של מאות אלפי ש"ח?

לקביעת פגישת הכוונה בשוק ההון ותכנון לנישואי הילדים, 0548592209 emeksicha@gmail.com

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • צ צמיחה

@הקול-השפוי
            @משהמשה
            אאל"ט הוא תמיד כותב על עסקאות הזויות,
            כמו קנה וילה ב-2 מליון,
            ועשה עליה רווח של עוד 7 מליון.
            לא נשמע מוזר שהעסקאות אצלו הם רווחים של מליונים ולא רק של מאות אלפי ש"ח?

מ מנותק
            מ מנותק
            משהמשה
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@צמיחה
            אני לא זוכר כאלו פרטים, אבל זה לא תמיד מוזר.
            אם הוא משווק וילה קטנה וחצר גדולה באזור עם צפי להתחדשות עירונית,
            זה יכול להיות הרווח הצפוי וההגיוני,
            נכון שצריך בשביל זה חוש ריח טוב למצוא את המקומות הטובים ולדעת מתי באמת זה הולך להתחדשות עירונית, ולפני שבעלי הנכס הבינו שזה מה שעומד לקרות והקפיצו מחירים.
            בשנה האחרונה הוא בעצמו כותב כל הזמן שהיום כבר אי אפשר למצוא את זה כמעט,
            כי כל הישראלים נהיו משקיעי נדלן וקשה למצוא עסקאות שהבעלים לא הבין את הפוטנציאל שלהם.
            דוקא בוילה זה יותר הגיוני מדברים אחרים, כי רוב האנשים לא יעזו למכור וילה ששווה 2 מיליון ב 7 מיליון גם אם הם מבינים שזה יהיה השווי שלה בסוף.

אחד שמוכר עסקאות כאלו ומצליח, אלו הדברים השווים בנדלן, לא חכמה לקנות דירה בנתיבות ולהמתין שהמחיר עלה ב 200 אלף כמו בכל הארץ
            ושוב אני לא מכיר אותו באופן אישי ולא מכיר עסקאות שלו שבוצעו בפועל, אבל לאור הכתיבה שלו דעתי היא שמי שמבין בנדלן אני בהחלט ממליץ לו לקנות אצלו הוא שווה את זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • הקול השפויה מנותק
              הקול השפויה מנותק
              הקול השפוי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה אני לא כל כך מבין מה אתה טוען,
              זה ברור שאם הוא צודק זה מאוד משתלם כולנו יודעים שרווח של מאות אחוזים זה משתלם.

שאלתי אם יש למישהו ניסיון איתו כי זה ממש מוזר כזה רווח.

התחדשות עירונית וכדו' זה לא דבר שהוא גילה, כולם יודעים את זה וזה מגולם במחיר במידה זו או אחרת בכל מקום.
              משהו נראה חשוד,
              אני לא פוסל כי אני לא יודע, אבל בהחלט אני חושד.

מה שגרם לי לחשוד יותר זה מה שהיה כתוב לאחרונה שמי שיצא מהרשימת תפוצה לא יוכל לחזור,
              זה תרגילים מהסוג הנמוך ביותר.
              אבל שוב פעם אני לא יודע כלום ואני רק שואל.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
              4
              • הקול השפויה הקול השפוי

@משהמשה אני לא כל כך מבין מה אתה טוען,
                זה ברור שאם הוא צודק זה מאוד משתלם כולנו יודעים שרווח של מאות אחוזים זה משתלם.

התחדשות עירונית וכדו' זה לא דבר שהוא גילה, כולם יודעים את זה וזה מגולם במחיר במידה זו או אחרת בכל מקום.
                משהו נראה חשוד,

מה שגרם לי לחשוד יותר זה מה שהיה כתוב לאחרונה שמי שיצא מהרשימת תפוצה לא יוכל לחזור,
                זה תרגילים מהסוג הנמוך ביותר.
                אבל שוב פעם אני לא יודע כלום ואני רק שואל.

צ מנותק
                צ מנותק
                צמיחה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי
                ואעפ"כ אני בחרתי לצאת מהרשימה שלו, מבלי לזלזל באף אחד.

לקביעת פגישת הכוונה בשוק ההון ותכנון לנישואי הילדים, 0548592209 emeksicha@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                2
                • הקול השפויה הקול השפוי

התותח זה אניה מנותק
                  התותח זה אניה מנותק
                  התותח זה אני
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי
                  הייתי מחובר לרשימת תפוצה שלו אבל שני דברים הריחו לא טוב לא קשור לרעיונות שהוא כותב

1. הוא שולח יותר מדי מיילים לא נראה לי שמישהו שרודף ובודק כל פיסת נדל"ן יש לו זמן לכתוב ולשלוח כ"כ הרבה מיילים
                  2. מה שהוא כותב למטה שמי שמסיר את עצמו מרשימת התפוצה לא יוכל להירשם שוב שזה אמירה יותר בסגנון של "הזדמנות של פעם בחיים" "רק היום מחר זה כבר לא יהיה" וכו'

אלי שטיינברג משכנתאות
                  ליעוץ ראשוני חינם 0534193416
                  או במייל a0534193416@gmail.com

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                  3
                  • התותח זה אניה התותח זה אני

@הקול-השפוי
                    הייתי מחובר לרשימת תפוצה שלו אבל שני דברים הריחו לא טוב לא קשור לרעיונות שהוא כותב

1. הוא שולח יותר מדי מיילים לא נראה לי שמישהו שרודף ובודק כל פיסת נדל"ן יש לו זמן לכתוב ולשלוח כ"כ הרבה מיילים
                    2. מה שהוא כותב למטה שמי שמסיר את עצמו מרשימת התפוצה לא יוכל להירשם שוב שזה אמירה יותר בסגנון של "הזדמנות של פעם בחיים" "רק היום מחר זה כבר לא יהיה" וכו'
                    א מנותק
                    א מנותק
                    ארזי ביתר
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@התותח-זה-אני כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

מה שהוא כותב למטה שמי שמסיר את עצמו מרשימת התפוצה לא יוכל להירשם שוב שזה אמירה יותר בסגנון של "הזדמנות של פעם בחיים" "רק היום מחר זה כבר לא יהיה" וכו'

זה לא חייב להיות קשור. אם תסתכל, יש את זה היום בעוד רשימות תפוצה. חלק מהחברות של הרשימות תפוצה, לא מאפשרות הרשמה חוזרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    3
                    • מ מנותק
                      מ מנותק
                      משהמשה

@הקול-השפוי כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

משהו נראה חשוד,

אדגיש שוב שאני לא מכיר אותו, רק קורא אותו באדיקות, ולפני כ 3 שנים שוחחתי איתו על עיסקה שלו שיחה של כשעה - ובסוף קניתי אצל מישהו אחר.

העיסקאות שהוא מציע הם עסקאות של אנשים שיש להם חוש ריח טוב לנדלן, לרוב העוסקים בתחום יש הבנה ויכולת, אבל יש אנשים שנולדו עם זה והם יודעים למצוא עסקאות מטורפות - אין הרבה כאלו - אבל הוא ודאי אחד מהם.

נכון שכולם מכירים את ההתחדשות העירונית, אבל יש מעטים מאוד שיודעים לקחת את המקום הכי משוגע שיש ולהגיד לך כאן יהיה רווח גדול, והם גם יודעים להסביר את זה טוב ולהוכיח לך.
                      למי שהוא לא חיית נדלן עד הסוף, זה נשמע נוכלות קלאסית - לקחת מקום גרוע ולומר כאן יצא רווח מטורף....
                      אבל הוא מסביר לך בדיוק למה הוא חושב כך, וכשזה נשמע הגיוני, שם יש את העיסקאות הכי טובות. לקחת עיסקה רגילה של התחדשות עירונית זה רווח לא מי יודע מה גדול, ואחרי כל ההוצאות בדרך לא תמיד זה שווה את הטרטור.
                      הוא מסתכל על המקום הגרוע קורא את התוכניות של העירייה ורואה בעיני רוחו את המקום לאחר הפיתוח, וככה הוא יודע לשער את הרווח הצפוי וגם להסביר לך את זה.
                      ברור שיש לו עיסקאות שוות יותר ועיסקאות פחות שוות, ולכן רק למי שמבין בנדלן הייתי ממליץ לקנות אצלו.
                      אם כי הפורום הזה מאפשר גם למי שלא מבין להעלות כאן את פרטי העיסקה המוצעת ולקבל חוות דעת מחברי הפורום עליה.

איך אני יודע שהסחורה שלו טובה? כי הוא נותן לך לבדוק אותה, ראו דוגמא לפרסום שלו שהוא נותן נתונים על טירת כרמל, לפני כמה שנים והיום - את כל הנתונים אפשר לבדוק, ואם הוא מוכיח לך שהוא פרסם את העיסקה הזו כשכולם ברחו ממנה ויש לו עוד הוכחות כאלו,
                      אז שווה לבדוק את העיסקאות שלו, כמובן שלכל אחד יש דברים מוצלחים יותר ויש פחות, אבל בגדול הוא נולד עם חוש ריח שאין לרוב העוסקים בנדלן.
                      והוא לא רמאי ולא נוכל ומאוד ישיר עם הלקוחות שלו.

‫בתאריך יום ג׳, 1 באפר׳ 2025 ב-21:44 מאת "אינווסט" / נכס בישראל <‪a2817773@gmail.com‬‏>:‬ image
                      שוב פעם מוכיח עצמו, כי מה שאנו אומרים אנו צודקים בהשקעות נדל"ן יש ללכת תמיד נגד כיוון הרוח בדוקא, בדיוק כמו המשקיעים הגדולים, הסיפור כעת הוא, בעיירה המנומנמת "טירת-הכרמל", שבוודאי חלק מהמנויים בקושי שמעו עליה והנה, כפורחת עלתה ניצה, "מדהים" הסיפור שלנו מתחיל איי שם בשנות ה-20, בשנת 2019-2020, לפני כ-חמש שנים וקצת, עת שיווקנו נכסים, גם בעיר טירת הכרמל, המחירים באותו פרק זמן היו שם בסביבות 520-540 אש"ח (מחיר מצחיק) לדירת 3 חד'. באותו פרק זמן, היה לנו קושי מסוים שם לשווק נכסים, עקב שהנושא של פינוי- בינוי היה שמה תקוע לגמרי, אף אחד לא ידע במדוייק להצביע על הסיבה לכך, רק ידעו לומר לנו שהייתה שמה חברה שניסתה לקדם את הפינוי בינוי והחברה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. מזלנו הייתה, שידעו לתת לנו את שם והטלפון של איש הקשר של אותה חברה, כך עם קצה החוט הזה, יכולנו להתחיל לחקור את הנושא. חקרנו את הסיבה דרך איש הקשר הנ"ל, למה ה-פינוי בינוי לא מתקדם שמה, כך הגענו לסיבה האמיתית של סיבת העיכוב. אחרי הבירור שידענו כבר את הסיבה, ידענו גם להגיד בבירור, כי הסיבה תיפתר באיזה שהוא שלב. לאור זאת לקחנו על עצמנו לשווק שמה נכסים, כי הרחנו פוטנציה חזקה למקום הזה. כמו בכל מקום, היו כאלה שזרמו אתנו ורכשו שמה נכסים, וכאלו שהם הביקורתיים בכל מקום, אז הם לא רכשו, לבסוף התברר שצדקנו, והעיכוב עצמו, נהפך ליתרון גדול, הרווחים שמה לאלו שכן רכשו שמה עולים על כל דמיון. לאלו שהיה להם שכל ורכשו באותו פרק זמן, אנו רוצים כאן להתמקד: כאמור, המחיר באותן פרק זמן לדירת 3 חד' הי'ה בסביבות 520-540 אש"ח, עכשיו נבדוק את המחירים כעת, אבל אנחנו נבדוק כעת 2 דברים מה הם המחירים לכזאת דירה כיום, אבל הבדיקה העיקרית שנעשה, הוא מהו שוויה של דירת התמורה האמורה להתקבל לדירה של ה-3 חד' באותו מקום בפינוי בינוי. מכיוון שיש כעת פעולות מוגברת של התחדשות עירונית, ובתוכם חברת "רוטשטיין" עשה העיתון "ביזפורטל" ניתוח מעמיק על העיר ועל הרווחיות שנתן העיר למשקיעים החכמים. אנו נותנים לכם ציטוטים נבחרים מתוך העיתון: ציטוט מהעיתון "ביזפורטל" מיום 31.3.25 ממש עכשיו לפני יומיים הנה הציטוטים: לפי אתר רשות המסים: עליות המחירים בעיר לשנה האחרונה עומדת על כ-20%. עליית המחירים ב-5 השנים האחרונות עומדת על כ-33%. המחיר הממוצע עומד על 19 אלף שקל למטר ותשואת השכירות הממוצעת עומדת על כ-2.37% לשנה. דירת 4 חדרים תעלה לכם כ-1.8 מיליון שקל והמחיר החציוני לנכס (לכלל החדרים 3,4 ו-5) עולה כ-1.52 מיליון שקל. שכירות חודשית ממוצעת היא כ-3 אלף שקל. והנה לדוגמא - סיפור על דירה ברחוב אצ"ל 11: דירה ברחוב אצ"ל 11 נמכרה לאחרונה בסכום של 1.215 מיליון שקל, זאת לאחר שנרכשה בשנת 2021 בסכום של 735 אלף שקל. מדובר על תשואה של 65.3% ב-4.2 שנים. מדובר על דירת 3 חדרים בשטח של כ-60 מ"ר שנמצאת בקומה השלישית מתוך 4 קומות. בראייה של תשואה שנתית המוכר עשה עסקה נהדרת - 12.7% לשנה, כל שנה במשך יותר מ-4 שנים. אם מסתכלים על סך הרווח שהוא עשה בתקופה, מדובר על קרוב לחצי מיליון שקל בטווח זמן זה. (ע"כ הציטוטים מהעיתון "ביזפורטל") אז ננתח מה המשקיעים עשו שמה מההשקעה שרכשו אותה בשנת 2019 אם הם החזיקו את הנכס עד עכשיו, אז אם רק החזיקו את הנכס עד עכשיו ומוכרים אותה כעת, אז הם עשו רווח של 125% בחמש וחצי שנים, לא רע בכלל. א-ב-ל המשחק הגדול הם עשו ויעשו כשיהיה להם עוד קצת סבלנות, והכוונה לערך בעוד 3-4 שנים (לא יותר כי התוכניות כבר אושרו) לפינוי בינוי, כי אז הם יקבלו דירת תמורה של 4 חד' חדשה, והשווי של דירה כזו הרי יש לנו כבר את המחיר שלה, בעיתון עצמו בשווי של 1.8 מיליון ש"ח, ובצירוף של השכ"ד שהם יקבלו מהיזם ל-4 שנים וההתייקרות (הסולידי), הם יגיעו לפדיון של 2.4 מיליון ש"ח. והחשבון הוא פשוט מאד, הם השקיעו בשנת 2019 את ה-540 אש"ח, או רק חצי מזה ועשו מינוף, וכעבור 10 שנים בשנת 2029, יש להם בעז"ה דירה עם פדיון של 2.4 מיליון ש"ח לערך. זה מה שנקרא "השקעה חכמה" השקעה קטנה" השקעה ללא סיכון כלל.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • מ מנותק
                        מ מנותק
                        משהמשה
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@התותח-זה-אני כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

הוא שולח יותר מדי מיילים לא נראה לי שמישהו שרודף ובודק כל פיסת נדל"ן יש לו זמן לכתוב ולשלוח כ"כ הרבה מיילים
                        מה שהוא כותב למטה שמי שמסיר את עצמו מרשימת התפוצה לא יוכל להירשם שוב שזה אמירה יותר בסגנון של "הזדמנות של פעם בחיים" "רק היום מחר זה כבר לא יהיה" וכו'

שמעתי את הטענות הללו מאנשים שעוסקים בנדלן, ואכן רוב העוסקים בתחום לא מוכרים בצורה כזו, לכתוב פירוט של העיסקה במייל לכל עם ישראל, נותן לך פלוס שאתה מצליח למכור כמה דירות בעיסקה ומינוס שבמשרד המכירות אתה פוגש עוד 5 מתווכים שקראו את המייל שלך והביאו את הלקוחות שלהם, ואין לך שום דרך להוכיח שאתה לימדת אותם על העיסקה, לכן מי שאין לו בלעדיות על עיסקה מסויימת לא מפרסם כמוהו.
                        למה הוא כן עושה את זה, כי אחרי כל מי שגונב אותו הוא מרוויח יפה מפרסום המיילים לכל עם ישראל ולכן הוא גם משקיע בזה זמן.

האם אני אמור לאהוב את צורת ההתנהלות שלו ? לא !
                        אותי מעניין נטו העסקאות שהוא מציע ושהוא לא רמאי ומוכר שטויות - האישיות שלו זה עניין שלו, אני לא עושה איתו שידוך - רק קונה סחורה, והוא מציע סחורה טובה מאוד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        2
                        • מ משהמשה

אוסיף:
                          עד היום לא עלה בדעתי להשקיע בחול כי אני לא משקיע אצל מי שאני לא סומך עליו.
                          ואחרי שקראתי את המיילים שלו על השקעות בחול עם מינוף שאי אפשר להשיג בארץ
                          זה עשה לי חשק לחזור ולהשקיע בנדלן.
                          ולמרות שאני לא מכיר אישית בכלל ואני מאוד חשדן בנדלן, אני מאוד מאמין בו בגלל שהטעויות היחידות שלו הם בכתיבה של זכר ונקבה בעברית....

בוטח בה'ב מנותק
                          בוטח בה'ב מנותק
                          בוטח בה'
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה

סליחה שאני אומר אבל אם אתה משתכנע להשקיע בנדל"ן חו"ל
                          מלקרוא ניוזלטר של אחד שלפי התגובות כאן לא נשמע הכי מקצועי
                          אז חשדן אתה לא
                          ...או שאתה כן מכיר אותו?

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1
                          • בוטח בה'ב בוטח בה'

@משהמשה

אז חשדן אתה לא
                            ...או שאתה כן מכיר אותו?

מ מנותק
                            מ מנותק
                            משהמשה

@בוטח-בה כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

אז חשדן אתה לא
                            ...או שאתה כן מכיר אותו?

א. אני לא משתכנע, זה עשה לי קצת חשק להשקיע בחו"ל, והתחלתי לחשוב על זה היום וחלק מהמחשבה היא לכתוב על זה בפורום ולראות תגובות. לוקח לי לא מעט זמן מאז שאני בוחן רעיון עד לביצוע בפועל.
                            ב. מבחינתי הוא כן מקצועי מאוד בדבר אחד שהוא המרכזי, היכולת לזהות עיסקאות טובות, והוא לא שקרן ורמאי, בשאר הדברים אני יודע בסייעתא דשמיא להתנהל לבד, כל העיסקאות שעשיתי בנדלן היו של אנשים שיודעים לזהות הזדמנויות ולא הייתי עושה איתם שידוך...
                            ג. זה לא רק לקרוא ניוזלטר, זה לראות אדם שמביא עסקאות מקוריות ונותן לך את הדרכים לבחון אותם, ובדקתי כמה מהם מלמעלה והוא מציע דברים טובים.
                            ד. אני ממש לא מכיר אותו, כפי שכתבתי הייתה לי שיחת טלפון אחת אתו לפני כ 3 שנים על עסקא שהוא הציע, ושמעתי עליו ממתווכים שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.
                            הסיבה שאני כל כך כותב עליו, כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.
                            המתווך שבדרך כלל קניתי דרכו היה כזה ויותר מוצלח ממנו, היום מסיבות אישיות הוא לא עובד, ולכן אני יכול להמליץ רק עליו.

הקול השפויה תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • מ משהמשה

אז חשדן אתה לא
                              ...או שאתה כן מכיר אותו?

א. אני לא משתכנע, זה עשה לי קצת חשק להשקיע בחו"ל, והתחלתי לחשוב על זה היום וחלק מהמחשבה היא לכתוב על זה בפורום ולראות תגובות. לוקח לי לא מעט זמן מאז שאני בוחן רעיון עד לביצוע בפועל.
                              ב. מבחינתי הוא כן מקצועי מאוד בדבר אחד שהוא המרכזי, היכולת לזהות עיסקאות טובות, והוא לא שקרן ורמאי, בשאר הדברים אני יודע בסייעתא דשמיא להתנהל לבד, כל העיסקאות שעשיתי בנדלן היו של אנשים שיודעים לזהות הזדמנויות ולא הייתי עושה איתם שידוך...
                              ג. זה לא רק לקרוא ניוזלטר, זה לראות אדם שמביא עסקאות מקוריות ונותן לך את הדרכים לבחון אותם, ובדקתי כמה מהם מלמעלה והוא מציע דברים טובים.
                              ד. אני ממש לא מכיר אותו, כפי שכתבתי הייתה לי שיחת טלפון אחת אתו לפני כ 3 שנים על עסקא שהוא הציע, ושמעתי עליו ממתווכים שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.
                              הסיבה שאני כל כך כותב עליו, כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.
                              המתווך שבדרך כלל קניתי דרכו היה כזה ויותר מוצלח ממנו, היום מסיבות אישיות הוא לא עובד, ולכן אני יכול להמליץ רק עליו.

הקול השפויה מנותק
                              הקול השפויה מנותק
                              הקול השפוי
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

אז חשדן אתה לא
                              ...או שאתה כן מכיר אותו?

כל התאור שלך דומה באופן לחברה שהיום כבר אין ספק על אמינותה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              2
                              • מ משהמשה

משהו נראה חשוד,

אדגיש שוב שאני לא מכיר אותו, רק קורא אותו באדיקות, ולפני כ 3 שנים שוחחתי איתו על עיסקה שלו שיחה של כשעה - ובסוף קניתי אצל מישהו אחר.

העיסקאות שהוא מציע הם עסקאות של אנשים שיש להם חוש ריח טוב לנדלן, לרוב העוסקים בתחום יש הבנה ויכולת, אבל יש אנשים שנולדו עם זה והם יודעים למצוא עסקאות מטורפות - אין הרבה כאלו - אבל הוא ודאי אחד מהם.

נכון שכולם מכירים את ההתחדשות העירונית, אבל יש מעטים מאוד שיודעים לקחת את המקום הכי משוגע שיש ולהגיד לך כאן יהיה רווח גדול, והם גם יודעים להסביר את זה טוב ולהוכיח לך.
                                למי שהוא לא חיית נדלן עד הסוף, זה נשמע נוכלות קלאסית - לקחת מקום גרוע ולומר כאן יצא רווח מטורף....
                                אבל הוא מסביר לך בדיוק למה הוא חושב כך, וכשזה נשמע הגיוני, שם יש את העיסקאות הכי טובות. לקחת עיסקה רגילה של התחדשות עירונית זה רווח לא מי יודע מה גדול, ואחרי כל ההוצאות בדרך לא תמיד זה שווה את הטרטור.
                                הוא מסתכל על המקום הגרוע קורא את התוכניות של העירייה ורואה בעיני רוחו את המקום לאחר הפיתוח, וככה הוא יודע לשער את הרווח הצפוי וגם להסביר לך את זה.
                                ברור שיש לו עיסקאות שוות יותר ועיסקאות פחות שוות, ולכן רק למי שמבין בנדלן הייתי ממליץ לקנות אצלו.
                                אם כי הפורום הזה מאפשר גם למי שלא מבין להעלות כאן את פרטי העיסקה המוצעת ולקבל חוות דעת מחברי הפורום עליה.

איך אני יודע שהסחורה שלו טובה? כי הוא נותן לך לבדוק אותה, ראו דוגמא לפרסום שלו שהוא נותן נתונים על טירת כרמל, לפני כמה שנים והיום - את כל הנתונים אפשר לבדוק, ואם הוא מוכיח לך שהוא פרסם את העיסקה הזו כשכולם ברחו ממנה ויש לו עוד הוכחות כאלו,
                                אז שווה לבדוק את העיסקאות שלו, כמובן שלכל אחד יש דברים מוצלחים יותר ויש פחות, אבל בגדול הוא נולד עם חוש ריח שאין לרוב העוסקים בנדלן.
                                והוא לא רמאי ולא נוכל ומאוד ישיר עם הלקוחות שלו.

‫בתאריך יום ג׳, 1 באפר׳ 2025 ב-21:44 מאת "אינווסט" / נכס בישראל <‪a2817773@gmail.com‬‏>:‬ image
                                שוב פעם מוכיח עצמו, כי מה שאנו אומרים אנו צודקים בהשקעות נדל"ן יש ללכת תמיד נגד כיוון הרוח בדוקא, בדיוק כמו המשקיעים הגדולים, הסיפור כעת הוא, בעיירה המנומנמת "טירת-הכרמל", שבוודאי חלק מהמנויים בקושי שמעו עליה והנה, כפורחת עלתה ניצה, "מדהים" הסיפור שלנו מתחיל איי שם בשנות ה-20, בשנת 2019-2020, לפני כ-חמש שנים וקצת, עת שיווקנו נכסים, גם בעיר טירת הכרמל, המחירים באותו פרק זמן היו שם בסביבות 520-540 אש"ח (מחיר מצחיק) לדירת 3 חד'. באותו פרק זמן, היה לנו קושי מסוים שם לשווק נכסים, עקב שהנושא של פינוי- בינוי היה שמה תקוע לגמרי, אף אחד לא ידע במדוייק להצביע על הסיבה לכך, רק ידעו לומר לנו שהייתה שמה חברה שניסתה לקדם את הפינוי בינוי והחברה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. מזלנו הייתה, שידעו לתת לנו את שם והטלפון של איש הקשר של אותה חברה, כך עם קצה החוט הזה, יכולנו להתחיל לחקור את הנושא. חקרנו את הסיבה דרך איש הקשר הנ"ל, למה ה-פינוי בינוי לא מתקדם שמה, כך הגענו לסיבה האמיתית של סיבת העיכוב. אחרי הבירור שידענו כבר את הסיבה, ידענו גם להגיד בבירור, כי הסיבה תיפתר באיזה שהוא שלב. לאור זאת לקחנו על עצמנו לשווק שמה נכסים, כי הרחנו פוטנציה חזקה למקום הזה. כמו בכל מקום, היו כאלה שזרמו אתנו ורכשו שמה נכסים, וכאלו שהם הביקורתיים בכל מקום, אז הם לא רכשו, לבסוף התברר שצדקנו, והעיכוב עצמו, נהפך ליתרון גדול, הרווחים שמה לאלו שכן רכשו שמה עולים על כל דמיון. לאלו שהיה להם שכל ורכשו באותו פרק זמן, אנו רוצים כאן להתמקד: כאמור, המחיר באותן פרק זמן לדירת 3 חד' הי'ה בסביבות 520-540 אש"ח, עכשיו נבדוק את המחירים כעת, אבל אנחנו נבדוק כעת 2 דברים מה הם המחירים לכזאת דירה כיום, אבל הבדיקה העיקרית שנעשה, הוא מהו שוויה של דירת התמורה האמורה להתקבל לדירה של ה-3 חד' באותו מקום בפינוי בינוי. מכיוון שיש כעת פעולות מוגברת של התחדשות עירונית, ובתוכם חברת "רוטשטיין" עשה העיתון "ביזפורטל" ניתוח מעמיק על העיר ועל הרווחיות שנתן העיר למשקיעים החכמים. אנו נותנים לכם ציטוטים נבחרים מתוך העיתון: ציטוט מהעיתון "ביזפורטל" מיום 31.3.25 ממש עכשיו לפני יומיים הנה הציטוטים: לפי אתר רשות המסים: עליות המחירים בעיר לשנה האחרונה עומדת על כ-20%. עליית המחירים ב-5 השנים האחרונות עומדת על כ-33%. המחיר הממוצע עומד על 19 אלף שקל למטר ותשואת השכירות הממוצעת עומדת על כ-2.37% לשנה. דירת 4 חדרים תעלה לכם כ-1.8 מיליון שקל והמחיר החציוני לנכס (לכלל החדרים 3,4 ו-5) עולה כ-1.52 מיליון שקל. שכירות חודשית ממוצעת היא כ-3 אלף שקל. והנה לדוגמא - סיפור על דירה ברחוב אצ"ל 11: דירה ברחוב אצ"ל 11 נמכרה לאחרונה בסכום של 1.215 מיליון שקל, זאת לאחר שנרכשה בשנת 2021 בסכום של 735 אלף שקל. מדובר על תשואה של 65.3% ב-4.2 שנים. מדובר על דירת 3 חדרים בשטח של כ-60 מ"ר שנמצאת בקומה השלישית מתוך 4 קומות. בראייה של תשואה שנתית המוכר עשה עסקה נהדרת - 12.7% לשנה, כל שנה במשך יותר מ-4 שנים. אם מסתכלים על סך הרווח שהוא עשה בתקופה, מדובר על קרוב לחצי מיליון שקל בטווח זמן זה. (ע"כ הציטוטים מהעיתון "ביזפורטל") אז ננתח מה המשקיעים עשו שמה מההשקעה שרכשו אותה בשנת 2019 אם הם החזיקו את הנכס עד עכשיו, אז אם רק החזיקו את הנכס עד עכשיו ומוכרים אותה כעת, אז הם עשו רווח של 125% בחמש וחצי שנים, לא רע בכלל. א-ב-ל המשחק הגדול הם עשו ויעשו כשיהיה להם עוד קצת סבלנות, והכוונה לערך בעוד 3-4 שנים (לא יותר כי התוכניות כבר אושרו) לפינוי בינוי, כי אז הם יקבלו דירת תמורה של 4 חד' חדשה, והשווי של דירה כזו הרי יש לנו כבר את המחיר שלה, בעיתון עצמו בשווי של 1.8 מיליון ש"ח, ובצירוף של השכ"ד שהם יקבלו מהיזם ל-4 שנים וההתייקרות (הסולידי), הם יגיעו לפדיון של 2.4 מיליון ש"ח. והחשבון הוא פשוט מאד, הם השקיעו בשנת 2019 את ה-540 אש"ח, או רק חצי מזה ועשו מינוף, וכעבור 10 שנים בשנת 2029, יש להם בעז"ה דירה עם פדיון של 2.4 מיליון ש"ח לערך. זה מה שנקרא "השקעה חכמה" השקעה קטנה" השקעה ללא סיכון כלל.

מ מנותק
                                מ מנותק
                                משהמשה

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
                                אחזור שוב, אני לא ממליץ על האיש רק ממליץ למי שמבין בנדלן לשמוע את העסקאות שלו ולבחון אותם בעצמו, ואם הוא לא מבין לשאול את חברי הפורום על העיסקה עצמה.
                                או שיתייעץ עם הרב סילמן או הרב ברוורמן מביתר, אחרי שיש לו את פרטי העיסקה.

כבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
                                ההבדל שהוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
                                אם בדקת ואתה מבין שיש שם צפי לעיסקה תשאל אותו למה הוא חושב שהרווח יהיה כך וכך, ותתייעץ עם אנשי נדלן עם הוא צודק.
                                בלי זה אני ממש לא ממליץ
                                וזה ממש לא בסדנו שמכר לך דברים שאתה חייב לסמוך עליו.
                                אגב המתווכים האחרים שדיברתי איתם עליו והם מזלזלים בצורת ההתנהלות שלו, אף אחד מהם לא אמר שהוא נוכל.

0
                                • מ משהמשה

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
                                  אחזור שוב, אני לא ממליץ על האיש רק ממליץ למי שמבין בנדלן לשמוע את העסקאות שלו ולבחון אותם בעצמו, ואם הוא לא מבין לשאול את חברי הפורום על העיסקה עצמה.
                                  או שיתייעץ עם הרב סילמן או הרב ברוורמן מביתר, אחרי שיש לו את פרטי העיסקה.

כבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
                                  ההבדל שהוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
                                  אם בדקת ואתה מבין שיש שם צפי לעיסקה תשאל אותו למה הוא חושב שהרווח יהיה כך וכך, ותתייעץ עם אנשי נדלן עם הוא צודק.
                                  בלי זה אני ממש לא ממליץ
                                  אגב המתווכים האחרים שדיברתי איתם עליו והם מזלזלים בצורת ההתנהלות שלו, אף אחד מהם לא אמר שהוא נוכל.

הקול השפויה מנותק
                                  הקול השפויה מנותק
                                  הקול השפוי
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
                                  וכבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
                                  אבל הוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
                                  בלי זה אני ממש לא ממליץ

הדגש על המציאות וראש מקורי יחד עם בני ברק ואנ"ש דומה,
                                  אני לא קובע עובדות.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  2
                                  • הקול השפויה הקול השפוי

אתה בטח מתכוון לבסדנו...
                                    וכבר כתבתי בעצמי שלמי שהוא לא חיית נדלן זה נשמע נוכלות...
                                    אבל הוא נותן פרטים שאפשר לבדוק אותם, הדבר היחיד שצריך לסמוך עליו זה כמה המקום יהיה שווה אחרי ההתייקרות, את ההתייקרות הצפויה אתה יכול לבדוק לבד לפי הנתונים שהוא נתן לך.
                                    בלי זה אני ממש לא ממליץ

הדגש על המציאות וראש מקורי יחד עם בני ברק ואנ"ש דומה,
                                    אני לא קובע עובדות.

מ מנותק
                                    מ מנותק
                                    משהמשה
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@הקול-השפוי לא הבנתי

0
                                    • מ משהמשה

@הקול-השפוי לא הבנתי

הקול השפויה מנותק
                                      הקול השפויה מנותק
                                      הקול השפוי
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי הקול השפוי

@הקול-השפוי לא הבנתי

כתבת:

כתב באינווסט, מישהו יודע מי זה ומה זה?:

שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.

שזה כאילו אמור לשכנע משהו על אמינות או מקצועיות.
                                      כבסדנו.

כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.

זה גם מאוד מוכר מבסדנו.
                                      מישהו מקורי שחושב על מה שאף אחד לא חשב חוץ ממנו.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      3
                                      • הקול השפויה הקול השפוי

@הקול-השפוי לא הבנתי

כתבת:

שהוא חסיד ויזניץ, ושהמשרד שלו בבני ברק.

שזה כאילו אמור לשכנע משהו על אמינות או מקצועיות.
                                        כבסדנו.

כי אני מאוד אוהב אנשים כאלו עם חשיבה מקורית מחוץ לקופסא שיודעים להכנס לעסקאות עם סכין בין השיניים ולא לפחד מצד אחד ולא לעשות שטויות מהצד השני.

זה גם מאוד מוכר מבסדנו.
                                        מישהו מקורי שחושב על מה שאף אחד לא חשב חוץ ממנו.

מ מנותק
                                        מ מנותק
                                        משהמשה

@הקול-השפוי
                                        כתבתי על ויזניץ ובני ברק כי אלו הפרטים היחידים שאני יודע עליו, אני לא משכנע על האמינות שלו בכלל, רק מציע למי שרוצה להרוויח באמת לבדוק את העיסקאות שלו.

בסדנו פירסם את עצמו ואת שמו, והוא בחייו האישיים לא נראה לי שהתנהג רק כאנש, הוא מכר רק לאנש.... אגב סיפר לי מתווך שהוא ישב באירוע של בסדנו ואכל כל מנה בשולחן אחר, ובכל שולחן הוא שאל מי מהיושבים כאן הרוויח, ולא מצא אדם אחד שכבר קיבל רווח....

אני לא יודע איך הוא מתנהל בחייו האישיים אבל לפי איך שהוא כותב הוא אנש אמיתי.
                                        אבל נולד עם חוש שיש גם לסוחרים שלא למדו מינהל עסקים בהרווארד.
                                        הוא לא מציע עיסקאות של מטוס שממריא אנוכית כמו מסוק, רק את אותם העיסקאות שכולם מציעים אבל עם סכין בין השיניים.

אגב הסיבה שאני קורא את הפורום באדיקות היא בכדי ללמוד על שוק ההון, (בדרך אגב אני כותב את דעתי בעוד נושאים... ) ולאחר קריאה מרובה הבנתי שגם בשוק ההון אני צריך מישהו כזה שיודע לעשות עיסקאות עם סכין בין השיניים בלי ליפול למלכודות, למרות שבשוק ההון הנפילות לכאורה מחוייבות המציאות.
                                        אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על יועץ כזה.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • מ משהמשה

@הקול-השפוי
                                          כתבתי על ויזניץ ובני ברק כי אלו הפרטים היחידים שאני יודע עליו, אני לא משכנע על האמינות שלו בכלל, רק מציע למי שרוצה להרוויח באמת לבדוק את העיסקאות שלו.

בסדנו פירסם את עצמו ואת שמו, והוא בחייו האישיים לא נראה לי שהתנהג רק כאנש, הוא מכר רק לאנש.... אגב סיפר לי מתווך שהוא ישב באירוע של בסדנו ואכל כל מנה בשולחן אחר, ובכל שולחן הוא שאל מי מהיושבים כאן הרוויח, ולא מצא אדם אחד שכבר קיבל רווח....

אני לא יודע איך הוא מתנהל בחייו האישיים אבל לפי איך שהוא כותב הוא אנש אמיתי.
                                          אבל נולד עם חוש שיש גם לסוחרים שלא למדו מינהל עסקים בהרווארד.
                                          הוא לא מציע עיסקאות של מטוס שממריא אנוכית כמו מסוק, רק את אותם העיסקאות שכולם מציעים אבל עם סכין בין השיניים.

אגב הסיבה שאני קורא את הפורום באדיקות היא בכדי ללמוד על שוק ההון, (בדרך אגב אני כותב את דעתי בעוד נושאים... ) ולאחר קריאה מרובה הבנתי שגם בשוק ההון אני צריך מישהו כזה שיודע לעשות עיסקאות עם סכין בין השיניים בלי ליפול למלכודות, למרות שבשוק ההון הנפילות לכאורה מחוייבות המציאות.
                                          אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על יועץ כזה.

צ מנותק
                                          צ מנותק
                                          צמיחה
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@משהמשה
                                          זה בדיוק ההבדל,
                                          בשוק ההון לא צריך סכינים ולא שיניים,
                                          בנדל"ן בסופו של דבר אתה משקיע את כל הכסף במקום אחד, ויש הרבה דברים לבדוק.
                                          אבל בשוק ההון אתה יכול לקנות כמה ניי"ע שאתה רוצה.
                                          אפשר לקנות מדד עולמי [לצורך הדוגמה] בלי ללמוד כלום.
                                          רק אם אתה רוצה לסחור במניות אתה צריך ללמוד את זה לעומק.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          4
                                          תגובה
                                          • תגובה כנושא
                                          התחברו כדי לפרסם תגובה
                                          • מהישן לחדש
                                          • מהחדש לישן
                                          • הכי הרבה הצבעות

• 1
                                          • 2
                                          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה