דילוג לתוכן

עזרה בקבלת מענק עם כלביא

לא נפתר פרנסה
1 1 112 1
  • שלום לחברי הפורום הנפלא!
    אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה
    הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע

אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני
    תודה

נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    293 צפיות
    רואה את הנולדר
    @בוטח-בה כתב ברעיונות להשקעה עם תזרים תשואות גבוה: ודאי שיש! ברור שיש מלא רעיונות אם אתה יודע להקים פרויקטים תעשה אחד כזה תפתח עיתון עלון פרסום כזה או אחר חנות תנהל צוות משאבי אנוש אם אתה יודע לטווח בין עובדים למעבידים אפשר להמשיך את הרשימה אבל זה לא ממש יעזור לך כי זה מאוד תלוי במי שאתה הובנתי?
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    331 צפיות
    ס
    @הגיוני כתב בעזרה בנושא מס הכנסה שיורד מדמי לידה: האם יש דרך כלשהי להוזיל את ההפרשות העצומות לב"ל ומס בריאות? לא. עד שכר של 7,522 ש"ח מנוכה לביטוח לאומי 4.27%, ומחלק השכר שמעל סכום זה מנוכה 12.17% לביטוח לאומי.
  • עזרה בכתיבת קו"ח בהייטק

פרנסה
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    71 צפיות
    מ
    בקשת עזרה דחופה!!!!! מי שיודע על כתיבת קורות חיים בהייטק ? אני צריך במיידי,תודה
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    200 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.
  • 2 הצבעות
    59 פוסטים
    2k צפיות
    קל זכותק
    @טריידר כתב ב(אי-)מיצוי זכויות ביטוח לאומי: @קל-זכות כתב ב(אי-)מיצוי זכויות ביטוח לאומי: ראשית אציין כי אשמח לסייע לקופת צדקה שתרצה להקים כזו מחלקה, לדעתי זה דבר חשוב ומבורך ביותר שמחתי לשמוע, נהיה בקשר אחרי הקיץ. גם זה קורה בסוף