דילוג לתוכן

כאן תוכלו לשאול כל שאלה על מיסוי ישראלי

נעול פרנסה
58 25 1.3k 22

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    6 פוסטים
    34 צפיות
    מ
    רשמתי שעברתי לעוסק זעיר. ענו לי שכיון שבקשת הצהרת ההון יצאה לפני המעבר אין אפשרות לבטל. שלחו אותי לשלוח מייל למקום שלא עונים בו. פניתי אליהם שוב. ממש עכשיו שלחו לי את זה.. הנה ההתכתבות שלי: מאת: #### (פ"ש גוש דן (39)) 16:56 , 11/02/2026 לא ניתן לבטל ה. הון הדרישה לה. הון יצאה לפני סיווג התיק לעוסק זעיר ולכן אין מקום לבטלה מאת: ##### 15:12 , 12/02/2026 את התשובה הזו קיבלתי והסברתי שהוא נוגד את העיקרון של פתיחת עוסק זעיר. פתחתי בטעות עוסק פטור ובתוך כמה ימים שיניתי אותו לעוסק זעיר. כל מה שיש לי ידוע לרשות המיסים הצהרת הון היא פעולה מורכבת שדורשת השגת מסמכים ישנים. ואין מקום להיצמדות לתקנה הזו במקרה שלי. מבקש מאד שתשקלו שוב את הענין המשך לפנייתי הקודמת לשקול ביטול הצהרת הון בעקבות מעבר לעןסק זעיר. שלחתם אותי לפנות לכתובת מייל MaisaraSo@taxes.gov.il שלחתי הודעה לפני חודש אין תגובה!!! בפעם הבקודמת הפנתם אותי למייל שצויין לעיל. רק שאין בו מענה. יש דרך אחרת לפנות לשם? מאת: ####(פ"ש גוש דן (39)) 13:09 , 02/03/2026 בקשתך הועברה לרכז חוליה אןרגנית
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    102 צפיות
    מ
    כמובן שהשעות בתלוש לא יכולות להיות שעות הלימוד.
  • 7 הצבעות
    10 פוסטים
    318 צפיות
    הקול השפויה
    https://www.geektime.co.il/yes-ai-will-take-over-your-place-i-know-that/
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    331 צפיות
    רחל עומסיר
    @הקוד-הפיננסי במשיכה מוקדמת תשלם מס על ה-13203+ הרווחים עליהם. לא מס רווחי הון אלא מס מירבי (או שולי)
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    296 צפיות
    ס
    @שבתי-בבית-ה @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: מן הסתם אפשר לערער במקרה של טעות, אין צורך אפי' לערער, פשוט שולחים פנייה באזור האישי של ביטוח לאומי ומבקשים לחשב שוב לפי 6/3 חודשים (הגבוה מביניהם), הם מחשבים שוב ושולחים את ההפרש. @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: הרי כל הדיווח מתנהל מול הבוס/ית? המעסיק רק שולח את התלושים לביטוח לאומי אם יש לו הסכם מולם, ואם אין לו הסכם עם ביטו"ל אתה צריך לשלוח להם את התלושים, אבל בכל מקרה את החישוב ביטו"ל עושה, אם יש טעות בחישוב הכתובת היא ביטוח לאומי ולא המעסיק.