דילוג לתוכן

ראש בראש קנון G7II וסוני ZV1 פרק ב'

צרכנות, סקירות והמלצות
4 3 423 3

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    12 פוסטים
    258 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • האם מותר לקנות ב... ?

צרכנות, סקירות והמלצות החרם הוסר
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    284 צפיות
    י
    @בן-עליה זה לא סתם חנות זה אחד הקניונים הגדולים במדינה וכפי שכתבת בעלי הקניון פערו את פיהם והתריסו כנגד השבת והציבור החרדי
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    144 צפיות
    ia90990I
    קיבלנו הצעה מבנק יהב להלוואה של 120,000 ש"ח עם ריבית של פריים + 0.5% [כפוף בהעברת חשבון] ואפשרות לפרוס ל18 שנה זה נשמע די טוב לכאורה.. האם מישהו שמע על הלוואות יותר משתלמות בכאלה סכומים..? אני ישמח מאוד לחוות דעת של מישהו.. תודה רבה
  • 8 הצבעות
    21 פוסטים
    1k צפיות
    הקול השפויה
    @זאת-קומתך g7?
  • 3 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    הקול השפויה
    כתב בראש בראש קנון G7II וסוני ZV1 פרק א': @חופש-כלכלי כתב בראש בראש קנון G7II וסוני ZV1 פרק א': @הקול-השפוי בכמה קנית? אני לא זוכר, אבל עכשיו אני רואה שהמחיר הרשמי הוא 2579 ויכול להיות שזה המחיר שקיבלתי. הם הורידו לדעתי. ועכשיו המחיר ירד ל 2476