עדכוני משכנתאות
-
הבנתי, עשיתי סימולציה במחשבון.
בהורדה של 17 אלף ש"ח אני יורד מ322 תשלומים ל250 וחיסכון של מעל 40 אלף ש"ח מצטבר.
השאלה היא האם במל"צ אני יכול לקבל פחות מהפריים שיש לי? יש לי P-0.75 שהיום זה 4.75 -
יתכן, וזה גם דיי תלוי אם תביא אישור עקרוני מבנק מתחרה, אמנם לא בטוח שיהיה לבנק חשוב להלחם ע"ז,
וכן לא חייב להיות שבפריים תקבל באותו מרווח שיש לך היום.@אבי-ר.
אפילו אם אני מבקש להוסיף להלוואה שקיימת יכול להיות שאני לא יקבל את אותו מרווח?
בפריים הנוכחי, בתוספת של 150 ש"ח לחודש אני מוסיף עוד 22 ש"ח וחוסך 7 שנים במסלול הזכאות. -
@אבי-ר.
בפריים הנוכחי, בתוספת של 150 ש"ח לחודש אני מוסיף עוד 22 ש"ח וחוסך 7 שנים במסלול הזכאות.@חיסכון-לחתונה כתב בעדכוני משכנתאות:
אין דבר כזה להוסיף סכום על הלוואה שקיימת.
@חיסכון-לחתונה כתב בעדכוני משכנתאות:
בפריים הנוכחי, בתוספת של 150 ש"ח לחודש אני מוסיף עוד 22 ש"ח וחוסך 7 שנים במסלול הזכאות.
לא בדיוק הבנתי את כוונתך.
-
אין דבר כזה להוסיף סכום על הלוואה שקיימת.
בפריים הנוכחי, בתוספת של 150 ש"ח לחודש אני מוסיף עוד 22 ש"ח וחוסך 7 שנים במסלול הזכאות.
לא בדיוק הבנתי את כוונתך.
@אבי-ר.
כן ודאי שאין הוספות אלא מיחזור שלם.
אבל אם יש לי כרגע כבר מרווח כזה ואני מבקש אותו מרווח בתוספת 20 אלף יכול להיות שלא יאשרו?אם אני מוריד מהזכאות 22 אלף ומעביר לפריים זה מעלה לי את ההחזר החודשי בפריים בעוד כ150 ש"ח בלבד וזה ומוריד לי את הפריסה של הזכאות ב7 שנים
-
איך עובד המינוף בנדל"ן מתומצת?
נניח יש לי 250,000 הון עצמי ו750,000 מהבנק משכנתא איפה ומתי מגיע הרווח?@מזומנים כתב בעדכוני משכנתאות:
איך עובד המינוף בנדל"ן מתומצת?
נניח יש לי 250,000 הון עצמי ו750,000 מהבנק משכנתא איפה ומתי מגיע הרווח?פשוט מאוד
נניח שב250,000 היה אפשר לקנות דירה שמכניסה שכירות 1000 ש"ח בחודש ועליית מחירי הנדל"ן היא 5% בשנה
אם תקנה רק בהון העצמי שלך אמנם לא תשלם ריביות אבל תקבל 12,000 בשנה מהשכירות ושערך הדירות יעלה ב5% תרויח 12,500אם תקח משכנתא של 750,000 תקבל בשנה 48,000 בשכירות
ועליית ערך של 5% תיהיה 62,500
ובנוסף יש כאן חיסכון שיורד לך מהקרן של הלוואת המשכנתאכמובן שהסכומים שכתבתי לא שייכים היו אבל זה להסביר את העיקרון של מינוף בנדל"ן בצורה בסיסית ומופשטת
כמובן שיש עוד היבטים כמו יכולת להיכנס לעסקאות שוות יותר באזורי ביקוש וכו' -
@אבי-ר.
הבנתי אז הטבלה זה צמוד לאג"ח. נכון?האם לי כדאי למחזור ולעשות שינוי באחד המסלולים?

@חיסכון-לחתונה אני אישית ממליץ למחזר את כל הזכאות למעט 10 אלף למסלול מל"צ