דילוג לתוכן

"המדריך להלוואה ללא ריבית מהבנקים בישראל"

כלכלת המשפחה
22 11 510 12

נושאים מוצעים

• המדריך להעלאת דירוג האשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    11
    2
    7 הצבעות
    11 פוסטים
    288 צפיות
    א
    @בן-עליה אם אתה מאשר להם לבדוק את הדירוג שלך זה עלול להוריד, אם כי אני חושב שלא מוריד פעמים בודדות כי זה הגיוני, אלא אחד שמנסה ללוות מהרבה מקומות. לא ידוע לי שכרטיסי אשראי מוריד בדירוג, אבל אם כן זה לא משנה של מה ולמה.
  • הלוואה בתנאים טובים

כלכלת המשפחה הלוואה בנקאית הלוואה
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    344 צפיות
    ג
    @הגיוני כתב בהלוואה בתנאים טובים: סתם... בזהירות אני משתף את הרגשתי במה שלא הודגש כאן בנוגע ללקיחת הלואות מגמ"חים למטרת השקעות וכדו' שבעיני זה לא כ"כ ראוי, אבל זה ענין של הרגשה... לגבי הגמ"ח המרכזי זה קצת שונה כי זה שאין לזוג אופציה לרכוש עכשיו דירה, עדיין לא אומר שלא כדאי להם לקחת הלוואה ולשים את זה בקרן כספית ולכסות עם זה חלק קטן מהשכירות.
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    473 צפיות
    ה
    @אור-שמח ברור ששווה לך לקחת מהם את ההלוואה של ה - 20 אלף ולהשקיע אותו. והחסכון של ה - 1000 תעשה בפריעת ההלוואה. כי מנסיון אתם. אתה תוכל עוד בערך 5 שנים כבר לקחת 80 אלף מתוך הסכום כהלוואה. וגם אותו עוד 5 שנים להשקיע וכנגד לשלם להם 800 ש"ח בערך - ששוב זה יהיה החיסכון החודשי שלך. ובהשקעה אתה מקבל ריבית דריבית לבנתיים
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    7 הצבעות
    3 פוסטים
    202 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים
  • אל תפסידו כסף מעליית המע"מ

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    4
    5 הצבעות
    4 פוסטים
    241 צפיות
    י
    @ניסן-עציוני זה תפקיד של כל אחד לחשוב לפני שהוא עושה כל דבר משמעותי, וכל מקרה מצריך מחשבה לגופו האם זה שווה את זה או לא.