הלוואה בתנאים טובים
-
מתוך החוברת הנפלאה של @ניסן-עציוני :
ההלוואה המשתלמת ביותר, היא כמובן מגמ"ח,
ללא ריבית וללא עלויות (ואפילו רווח קטן על האינפלציה),
אממה בדרך כלל הלוואות כאלו לא ניתנים בסדרי גודל גבוהים,
וניתן לקבל אותם רק בהמתנות ארוכות ובליווי ערבים.הלוואה קטנה של 15,000 שקל, תוכלו לקבל ללא ריבית בתנאי גמ"ח מקרן הוכשטיין בירושלים (חפשו
בגוגל קרן הוכשטיין).כמו כן יש מספר בנקים שנותנים הלוואות של 30,000 שקל בתנאי גמ"ח למי שפותח אצלם חשבון,
אלו אופציות מעולות, במידה ואתם צריכים תנצלו אותם.ההלוואה הכי משתלמת הבאה בתור, היא משכנתא,
בגלל הצורה שלה יש לכם אופציות מיקוח מעולות מול הבנקים ולכן תוכלו לקבל בה את התנאים הטובים ביותר, גם בתקופה שלנו שהריביות גבוהות, עדיין אפשר לקבל הצעות מצוינות לאחר התמקחות עם הבנק או העזרות ביועץ משכנתאות.האופציה הבאה, היא הלוואה מקרן הפנסיה שלכם או מקרן ההשתלמות,
במקרים רבים תוכלו לקבל מהם הלוואות בתנאים מעולים (בגלל הביטחונות שיש להם עליכם),
פשוט תנסו לפנות לסוכן הפנסיה שלכם או לחברות המבטחות ולשאול מה יש להם להציע,
שימו לב שלפני לקיחת הלוואה כזו חובה לבדוק את הפן ההלכתי.האופציה השלישית היא הלוואה מבנק,
ההצעות שמציעים לכם באתר הבנק בדרך כלל תהיה יקרה מזו שיציע לכם פקיד בבנק,
אז אם אתם משתמשים בהלוואה מבנק, אל תמהרו לקחת אותה באתר,
אלא גשו לסניף ותנסו להתמקח, זה יכול לחסוך לכם הרבה מאד כסף.האופציה האחרונה והכי גרועה היא אשראי ברגע, שם מנצלים אותכם,
מנסים להראות זמינות כדי שתקחו את ההלוואה במהירות אבל תשלמו עליה בתעריף מטורף,
אם יש לכם הלוואה כזו, תשקלו לקחת הלוואה מאחת ההצעות הקודמות שהצעתי ולסגור את החוב הזה.בקיצור, אל תקחו הלוואות, אם אתם מוכרחים קחו רק מהאופציות הטובות, ותחזירו אותם כמובן.
.
.
הוספת המעתיק:מגוון מסלולי הלוואות ללא ריבית,
עבור זכאים למסלולים המפורטים,
פחות מתאים לצרכן החרדי הממוצע,
כן מתאים להורים לבנות בתהליך תואר.(דמי טיפול חד-פעמי בגובה 5% מסך ההלוואה - מנוכה מסכום ההלוואה)
-
@גמל-און כתב בטראמפ הטיל שורה של מכסים - מה זה אומר לוול סטריט?:
הלוואה של 30,000 ש"ח ללא ריבית במעבר בנק יכולה להתאים למי שמסוגל לעמוד בהחזרים.
@הגיוני כתב (שם):
לפעמים לא חייבים אפי' לעבור בנק, אני קיבלתי עכשיו מהבנק שלי 40000 ב40 תשלומים ללא רבית אחרי שאיימתי עליהם שאם לא, אני עובר לבנק אחר שיתן לי את זה (ולא שיקרתי).
האם זה מצריך הגעה לסניף או מספיק דרך פניה למוקד / אתר ?
אגב, זכורני שלאברך שמחזיק חשבון פטור מעמלות וללא משכורת משמעותית נכנסת - הלוואה כנ"ל קשה יותר להשגה, זה נכון ?
-
@טריידר כתב בהלוואה בתנאים טובים:
@הגיוני
איזה בנק נותנת עכשיו 40 אש"ח ללא ריבית בהעברת חשבון רגיל (נדרש לי עבור ההתמקחות מול הבנק שלי)?אאל"ט מזרחי טפחות
-
@הגיוני כתב בהלוואה בתנאים טובים:
סתם... בזהירות אני משתף את הרגשתי במה שלא הודגש כאן בנוגע ללקיחת הלואות מגמ"חים למטרת השקעות וכדו' שבעיני זה לא כ"כ ראוי, אבל זה ענין של הרגשה...
לגבי הגמ"ח המרכזי זה קצת שונה כי זה שאין לזוג אופציה לרכוש עכשיו דירה, עדיין לא אומר שלא כדאי להם לקחת הלוואה ולשים את זה בקרן כספית ולכסות עם זה חלק קטן מהשכירות.