דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    6 פוסטים
    103 צפיות
    צ
    @בן-עליה הכי פשוט זה להשקיע בהו"ק לקרן מחקה מדדים, אם אתה רוצה לקחת הלוואה, אתה כבר צריך להבין יותר מה הסיכונים. אני ממליץ לך לחפש כאן בפורום ולהחכים עוד באשכולות שעוסקים בזה, או לקחת ייעוץ.
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    292 צפיות
    שמיל שמילש
    @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': 5 הטענה לפיה עדיף לחסוך באמצעות הוראת קבע ולא בהפקדה מראש כדי לצמצם את הסיכוי לנפילות היא לא סיבה לא להשקיע היא סיבה לראות כמה זה באמת רווחי הצעד שאתה מעלה מול האלטרנטיבה ולראות אם זה מצדיק את הסיכון שקיים. @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': אני ביצעתי עם מחשבון של השקעות לעצלנים והגעתי לתוצאה הרבה יותר חיובית. ולכן זה אומר שהמחשבון שלו מדויק יותר? @שואף-לדעת כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': אפשר לחסוך אותם במסחר עצמאי, במסחר עצמאי יש לך שלל בעיות נפרדות הארכתי עליהם כאן בפרט כשמדובר להשקעה לטווח של כעשר שנים . איך שיהיה זה לא קשור לארגון בנקל שלא פועל ע"מ שאנשים יפתחו לעצמם חשבון מסחר עצמאי.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    104 צפיות
    רחל עומסיר
    שוק ההון הישראלי מזנק - אבל מה זה אומר על ההשקעות שלנו? הבורסה לא ראתה שבוע כזה הרבה זמן: מדד ת"א 35 זינק בצורה חדה השקל ממשיך להתחזק מול המטבעות הזרים וכל זה - בצל המערכה המורכבת מול איראן התוצאה? רבים שואלים האם צריך לשנות מסלול השקעה? אולי לנצל את העליות? והתשובה שלי : דווקא עכשיו חשוב להישאר יציבים. שוק ההון בנוי מתנודות. המשקיע החכם - הוא משקיע פסיבי, זה שנשאר נאמן לאסטרטגיה שבנה מראש: מסלול המתאים לגיל לרמת הסיכון למטרות שלך שוק ההון תמיד עולה ויורד. מי שמנסה לתזמן אותו – מפסיד. מי שנצמד לאסטרטגיה – מרוויח לאורך זמן. התגובה לעליות בשוק, ממש כמו לירידות - לא צריכה להיות אימפולסיבית אלא בתבונה והתמדה. אם יש לכם אסטרטגיה - תנו לה לעבוד. אם אתם לא בטוחים שהיא מתאימה - זה הזמן לבדוק. לסיכום הזמן להשקיע- זה כשיש לך תוכנית. לא כשיש כותרת בעיתון. [image: 1750759712744-12327d71-f8cd-4281-ab28-0f49ae950f6a-image.png] הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: 1750759765690-%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C-resized.png]
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    469 צפיות
    ה
    @אור-שמח ברור ששווה לך לקחת מהם את ההלוואה של ה - 20 אלף ולהשקיע אותו. והחסכון של ה - 1000 תעשה בפריעת ההלוואה. כי מנסיון אתם. אתה תוכל עוד בערך 5 שנים כבר לקחת 80 אלף מתוך הסכום כהלוואה. וגם אותו עוד 5 שנים להשקיע וכנגד לשלם להם 800 ש"ח בערך - ששוב זה יהיה החיסכון החודשי שלך. ובהשקעה אתה מקבל ריבית דריבית לבנתיים