דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

• @BRISKER כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:

ומה עם קרן השתלמות??

גם קרנות השתלמות פעילות יוכלו להיכנס לתוך התכנית
    וגם יחידות קיימות בגמ"ח המרכזי.
    שאלתי את מינצברג לגבי בעלי קה"ש במגדל עם דמי ניהול של 0.35% הוא אמר לי שזה באמת בעיה כי לא ניתן להשיג בחברות אחרות כאלו דמי ניהול והם גם במו"מ מול מגדל לנסות לקבל את זה

@משכנתא-בקצב-שלך מינצברג כאן.

אפשר אולי להגיד שבמידה ואגיע להסכם גם מול מגדל או לחילופין הסוכנות תגבה אותי גם למה שכבר קיים במגדל - יוכלו גם להכניס את אלה של ה 0.35

• @יוסף-מינצברג
    האם התכנית מתאימה לאזרחים אמריקאיים (מבחינת מס PFIC) ?
    הם לכאורה לא יכולים להחזיק קופגל"ה ישראלית, וקה"ש לפעמים כבר קיימת ולא ניתן לפתוח עוד.
    יש אופציה בשבילם?
    אולי לפתוח תיק מסחר עצמאי (או תיק מנוהל) ובו להחזיק מחקי מדדים ETF אמריקאיים בלבד?

• @משכנתא-בקצב-שלך מינצברג כאן.

אפשר אולי להגיד שבמידה ואגיע להסכם גם מול מגדל או לחילופין הסוכנות תגבה אותי גם למה שכבר קיים במגדל - יוכלו גם להכניס את אלה של ה 0.35

@יוסף-מינצברג כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:

@משכנתא-בקצב-שלך מינצברג כאן.

תכל'ס מתי יהיה חוברת הסבר מפורטת וברורה על התוכנית?

• הייתי שמח שהרב @יוסף-מינצברג יסביר לציבור:

• האם אפשר לנעול את הכסף כיום?

• באיזה דרך והאם יש מגע למישהו עם הכסף שלי (גם שעבוד נחשב מגע וזה מסוכן מאוד).

ואם אין נעילה ואין כלום. אז זה סתם מיליון שקל של יחצ על פתיחת קופות גמל, כמו שבעלי האכסניא דכאן כבר עושים שנתיים בלי הטרלול התקשורתי הזה.

כל היום אני נשאל על זה ואני עונה לשואלים שאני יותר בהלם מהם על כמות הכסף שנזרקת על יחצ ופרסום בלי שיש להם תוכנית אמיתית אלא רק דיבורים.
    יש תחושה באויר שהם רצו להקדים את הפרסום של החסידויות הגדולות ולהיות הראשונים שצועקים שהם מתכננים להציע הלוואות ולנעול את הכסף, בזמן שאפילו תוכנית ראויה להציע אין להם.
    אותה גברת (הגמ"ח המרכזי) בשינוי אדרת.

• הייתי שמח שהרב @יוסף-מינצברג יסביר לציבור:

• האם אפשר לנעול את הכסף כיום?

• באיזה דרך והאם יש מגע למישהו עם הכסף שלי (גם שעבוד נחשב מגע וזה מסוכן מאוד).

ואם אין נעילה ואין כלום. אז זה סתם מיליון שקל של יחצ על פתיחת קופות גמל, כמו שבעלי האכסניא דכאן כבר עושים שנתיים בלי הטרלול התקשורתי הזה.

כל היום אני נשאל על זה ואני עונה לשואלים שאני יותר בהלם מהם על כמות הכסף שנזרקת על יחצ ופרסום בלי שיש להם תוכנית אמיתית אלא רק דיבורים.
    יש תחושה באויר שהם רצו להקדים את הפרסום של החסידויות הגדולות ולהיות הראשונים שצועקים שהם מתכננים להציע הלוואות ולנעול את הכסף, בזמן שאפילו תוכנית ראויה להציע אין להם.
    אותה גברת (הגמ"ח המרכזי) בשינוי אדרת.

נושאים מוצעים