דילוג לתוכן

כיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?

כלכלת המשפחה
57 25 1.7k 21

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    6 פוסטים
    479 צפיות
    ש
    @איציק-התותח כתב בכמעט עשרת אלפים שקלים נעלמו לי - עד שפתחתי את דוח האשראי: בעבר הלא רחוק, פירוט האשראי היה מגיע בדואר, וכולם היו בודקים אותו. אצלי זה עדיין מגיע בדואר. (אחרי הרבה זמן אבל בסוף מגיע). (אולי אם תבקש מהבנק/חברת אשראי יחזירו לך אני לא מבין בזה).
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    223 צפיות
    ס
    זה הרבה יותר רחב מעמלות הבנק עובד בשיטת מצליח - הצלחנו להרוויח עליך יותר, תודה. לא הצלחנו לא נורא. ולכן בכל דבר צריך לדעת לדרוש, ועד כמה תוכל לסחוט. זה נכון בהכל- הלוואה בריבית נמוכה יותר, ביקשת קיבלת, לא ביקשת, למה שהם יתנו לך? ריבית על פיקדונות - תתמקח תקבל יותר, לא התמקחת, תקבל פחות, מעדיף לסגור דרך האתר, אפי' את השאריות לא תקבל. ולכן חשוב מאוד לשמור על דירוג אשראי חיובי - כי אז הבנק רודף אחריך, ולא אתה אחריו. איום של מעבר בנק - זה איום שמאיים, לעומת מי שיש לו דירוג אשראי נמוך, שעושים לו טובה שהם בכלל מוכנים להלוות לו, וכו'.
  • וואן זירו בנק אש

כלכלת המשפחה וואן זירו בנק אש עמלות בנק
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    268 צפיות
    עולם של טובע
    לי הם עצמם הציעו להצטרף אחרי שהשארתי פנייה באתר שלהם , ובפועל זה עדיין לא יצא כי נצריך אפליקצייה / או שאם אומרים להם שזה לא נותן אפשרות אז הם יכולים להציע לפעמים שיחת וידאו
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    330 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...
  • 4 הצבעות
    9 פוסטים
    551 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד יפה. תודה על העדכון! בסוף החודש הקרוב תקבל מייל מחברת חשמל עם בקשה לצלם את המונה ולהעלות את הצילום באתר של חברת חשמל, וזהו, החל מחודש לאחר מכן תהיה לקוח של בזק.