דילוג לתוכן

קורס השקעות של אהרון זלץ מצורף קישור להורדה

שוק ההון והשקעות
3 2 195 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    60 צפיות
    צ
    @SH8597 בד"כ קרן כספית יותר טובה מפק"מ, בגלל גובה הריבית של קרן כספית שהוא די דומה לריבית בנק ישראל, ואילו הריבית בפק"מ היא פחות מזה. וסיבה נוספת שבקרן כספית המס הוא בניכוי אינפלציה בשונה מהפק"מ. אם בפק"מ אתה יכול לקבל ריבית יותר גבוהה מאשר ריבית בנק ישראל, אז בהחלט ייתכן שעדיף פק"מ. ומקסימום עוד שנה תבדוק שוב. בפרט שצפוי עוד ירידה בריבית. אבל לטווח של 4 שנים אתה יכול גם לקנות אג"ח ולקבע ריבית לפני הירידות, וגם לקוות לעליית מחיר האג"ח אם יהיו ירידות נוספות בריבית בנק ישראל. אבל הכי פשוט זה קרן כספית, לא צריך להבין בזה כלום. השאלה היא מה תהיה הריבית בשנים הקרובות.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    178 צפיות
    abaye123A
    @טריידר כתב בBTB השקעות והלוואות חברתיות: חתול פיננסי - חוות דעת על BTB לפני שאכתוב על החויה האישית שלי, רק יש לשים לב שהנאמר שם אמור לגבי 2 המסלולים הותיקים של BTB, לפני כחודשיים הם השיקו מסלול חדש בשם neo שמציע נזילות מיידית עם ריבית שנתית 4.7% מוצמדת לפריים (אין לי מושג מה זה אומר) - אישית השקעתי במסלול הזה 1500 ש"ח למשך קצת יותר מחודש (כלום זמן אני יודע, זה היה יותר למשחק לראות איך זה עובד מאשר להרויח משהו..) ומשכתי עם רווח של 15 ש"ח נטו, והכסף היה למחרת בחשבון הבנק שלי, כך שנראה שהמסלול הזה אכן עובד לגבי המסלולים הותיקים שעליהם אמור כל ענין הנזילות ברחבי האינטרנט - אכן זה ממש ככה משכתי ב29/05 את הכסף ממסלול המאצ' שלהם, סה"כ 100 ש"ח, וזה עדיין לא הונזל, מלבד זה קצת נשגב מבינתי המתמטיקה של הנתונים הללו, כאילו למרות הכמה אג' של הרווח אני במינוס של 0.03 כנראה בגלל ההפרשות, אבל הם לכאורה צריכות להיות מהרווח בלבד, כך שלא ברור לי העניין.. [image: 1749513045216-72eb1ea5-db29-4fe1-9784-ab20947b2d10-image.png]
  • 0 הצבעות
    47 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @אבי-ר. שניהם
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    332 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.
  • 0 הצבעות
    95 פוסטים
    3k צפיות
    שמיל שמילש
    צירפתי מדריך סיכום, מקוה שיהיה לתועלת סיכום אופני ההשעות לאזרחי ארה"ב