מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@רק-יגיעה-בתורה
מעלה כאן מכתב רשמי עיקרי דבריו פורסמו בעיתון בקהילה,
ימחל לי מי ששלח לי את המכתב אם דעתו היתה שלא לפרסמו.
נמנעתי לפרסם זאת עד שהיתה חוות דעת רבנית אשר נתנה למשקיעים תקווה שימונה גוף אשר יפקח על ההשקעה.מכתב לבין הדין בני ברק.pdf@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אתה, או אי מי מחבריך, יכול להסביר את החתימה של הרבנים האלה למכתב האופטימי והמרגיע של הרב הייזלר שליט"א?
-
@רק-יגיעה-בתורה
נמנעתי לפרסם זאת עד שהיתה חוות דעת רבנית אשר נתנה למשקיעים תקווה שימונה גוף אשר יפקח על ההשקעה.מכתב לבין הדין בני ברק.pdfהרב @יושב-בגנים אכן לא הכרתי מכתב זה
אבל שים לב שמכתב זה מיועד לבית הדין לצורך בירור והתערבות ולא כתגובה רישמית לציבור הרחב.
וכן בכל המכתב לא מוזכר קביעה אלא חשש או חשד
מה שאכן כתב הרב הייזלר שנכון היה לבדוק.
וכעת שהתוצאה לציבור הרחב מפסק הדין היא בדיוק מה שהם אמרו לציבור הרחב שזה לא להיכנס להשקעה, מה טעם אתה רואה צורך בהתנצלות או הבהרה.
בפרט שכפי שכתבתי לעיל [אני מרגיש חוזר על עצמי] המידע נמסר להם בפגישה הוא ע"י הרב ק ואם הוא מסר להם מידע חלקי [כפי שנכתב בפסק הדין] אז אתה רוצה שיתנצלו שהוא מסר להם מידע חלקי...
ואם אתה רוצה שהם יכתבו הבהרה ממה שהם יודעים... כבר כתב חבר הפורום לעיל שלהם לא נמסר עד עכשיו המידע הנוסף... -
@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
שמאזיני הקו בטוחים שכל עיסקה שהיא לא בשוק ההון מדובר בין נוכלות להימור לעיסקה גרועה, וזה כולל את כל סוגי ההשקעות בנדלן.
אתה טועה הוא מביא המון פעמים את הרב יעקב רייניץ על שוק הנדל"ן ורק חוזר תמיד על אזהרה אחת שיש להתיעץ עם מומחה משלך ללא אינטרסים. [חבל לכתוב הערות מהשערות בלי ידיעה]
שלא מוכנה לשמוע עליו גרם של ביקורת או לסטות בגרם מדעתו זה לא מציב לו איזה שהוא גבול
לא ראיתי פעם אחת בפורום שמישהו ענה לך תשובה כי ככה איצ'ה אמר...
עד עכשיו התשובות היו עניניות..
אז על מה החזור ושוב -
בלי להאזין לקו ידעתי בוודאות שיש 2 יועצי נדלן שמומלצי איצ'ה יעקב רייניץ ועו"ד רוזנבלט, איך ידעתי?
אתה שוב טועה עו"ד רוזנבלט לא מובא בקו
[אין ענין לכתוב הערות בהשערות בלי ידיעה!!!!!] -
בלי להאזין לקו ידעתי בוודאות שיש 2 יועצי נדלן שמומלצי איצ'ה יעקב רייניץ ועו"ד רוזנבלט, איך ידעתי?
אתה שוב טועה עו"ד רוזנבלט לא מובא בקו
[אין ענין לכתוב הערות בהשערות בלי ידיעה!!!!!] -
@רק-יגיעה-בתורה
נמנעתי לפרסם זאת עד שהיתה חוות דעת רבנית אשר נתנה למשקיעים תקווה שימונה גוף אשר יפקח על ההשקעה.מכתב לבין הדין בני ברק.pdf -
אתה טועה כי כתבו לי את התגובה הזו.
הרב @משהמשה אני לא יודע מי אמר לך משהו אחר אבל אינני חושב שאני טועה.. [קשה לדון אם מישהו על סמך מידע לא ידוע ממישהו אחר]
פשוט מקבלים את דעתו בלי ביקורת.
אשמח לנתון או תוכן חוץ מהרגשה... [מי שכותב הערה כזאת משמעותית כ"כ הרבה פעמים כנראה יש לו הרבה אסמכתאות ונתונים מלבד הרגשה כללית שפתאום צצה אליו]
-
@רק-יגיעה-בתורה
נמנעתי לפרסם זאת עד שהיתה חוות דעת רבנית אשר נתנה למשקיעים תקווה שימונה גוף אשר יפקח על ההשקעה.מכתב לבין הדין בני ברק.pdf@יושב-בגנים
לא זכיתי להבין מה חדש במכתב שלא התפרסם לציבור, וגם אליך הגיע ע"ד שלא לפרסמו.דווקא מה שאני רואה שהרבנים התייחסו בצורה הטובה ביותר למכתב הזה,
ובדקו את העניין לעומק וגם הכריחו להפסיק להוסיף משקיעים, ולהביא מישהו מבחוץ שכנראה שביכולתו להשקיע, וגם למנות הנהלה חדשה שיודעת איך להתנהל כאן בצורה נכונה.אני חושב שאם @איצ-ה-דז-אלובסקי יראה שבזכותו התמנה מנהל חדש והעסק יצליח לטובת המשקיעים הרי שהוא ישמח שמחה גדולה, כי הרי זה כל מטרתו.
-
@משהמשה
מי הכתב הכלכלי ביתד ?
אף אדם לא קיבל דברי אף אחד בלי ביקורת ודייי איצ'ה הוא לא העניין
הענין הוא המישמש שאנשים כותבים בנושאי הימורים כאילו היה דבר לגיטימי -
כאן יש עדות שראיין אותו כמה פעמים...
לא זוכר דבר כזה...
אז זו התשובה למה שכתבת שאף אחד לא כותב איצ'ה אמר.
פשוט מקבלים את דעתו בלי ביקורת.ושוב אשמח שתענה לי על כך מנין לך שמקבלים את דעתו בלי ביקורת שאתה מתריע על זה שוב ושוב. האם זאת הרגשה כללית שנחה עליך פתאום או עובדות ונתונים שהיה כאן אי פעם בפורום... כי מכל מה שאני ראיתי בפורום ההתיחסות היא רק ענינית.
-
לא זוכר דבר כזה...
פשוט מקבלים את דעתו בלי ביקורת.ושוב אשמח שתענה לי על כך מנין לך שמקבלים את דעתו בלי ביקורת שאתה מתריע על זה שוב ושוב. האם זאת הרגשה כללית שנחה עליך פתאום או עובדות ונתונים שהיה כאן אי פעם בפורום... כי מכל מה שאני ראיתי בפורום ההתיחסות היא רק ענינית.
-
לא זוכר דבר כזה...
-
אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.
למה לכתוב ביקורת מהשערות אם אין לך ידיעה!!!!
ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד
מעולם לא דיבר על הגמ"ח המרכזי.
ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה
כפי שכתבתי לך הוא דווקי מביא הרבה את ר' יעקב רייניץ ורק ממליץ לקחת יועץ ללא אינטרס בכל תחום
ביקום שלי הפריפריה זו פתרון
מעולם לא דיבר על אפשרויות הפרנסה שבפירפריה אם יותר טוב מהמרכז או לא.
ביקום שלי
אם יש לך בעיה אם היקום שלך והמקביל אליך למה לכתוב ביקורת שוב ושוב ושוב על אנשים אחרים מהשערות בלי ידיעה
-
אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.
למה לכתוב ביקורת מהשערות אם אין לך ידיעה!!!!
ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד
מעולם לא דיבר על הגמ"ח המרכזי.
ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה
כפי שכתבתי לך הוא דווקי מביא הרבה את ר' יעקב רייניץ ורק ממליץ לקחת יועץ ללא אינטרס בכל תחום
ביקום שלי הפריפריה זו פתרון
מעולם לא דיבר על אפשרויות הפרנסה שבפירפריה אם יותר טוב מהמרכז או לא.
ביקום שלי
אם יש לך בעיה אם היקום שלך והמקביל אליך למה לכתוב ביקורת שוב ושוב ושוב על אנשים אחרים מהשערות בלי ידיעה