מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@יושב-בגנים
למיטב ידיעתי כן
בטחונות אני לא יודע@פייביש
אז בלי בטחונות זו השקעה שחייבים להזהיר מפניה כל אחד,
אנא ממך אל תצדיק ותחפה רק משום שאתה אוהב את בעל המכרות
חבל על כסף יהודי שילך לפח.
אז גם אם איצ'ה שיקר, החובה להזהיר מפני דבר כזה מוטלת על כולם. -
@יושב-בגנים
והרי מדובר על אנשים שלא רצו להפקיד את הכסף בגמ"ח אלא לעשות ממנו רווחים, ומה עם זה?@חלום-יעוף
נכון אך במקרה שהיה בטחון מלא מלא על הקרן אפשר לקחת סיכון על הרווח. -
@חלום-יעוף
נכון אך במקרה שהיה בטחון מלא מלא על הקרן אפשר לקחת סיכון על הרווח.@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
נכון אך במקרה שהיה בטחון מלא מלא על הקרן אפשר לקחת סיכון על הרווח.
@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
במידה והמשקיעים יראו את הכפלת הקרן רק בעוד שנה – כלומר שבע שנים ממועד ההשקעה המקורי – הרי שעמדו בפניהם אפשרויות רבות אחרות להשיג תשואה דומה בפרק זמן כזה.
-
נכון אך במקרה שהיה בטחון מלא מלא על הקרן אפשר לקחת סיכון על הרווח.
במידה והמשקיעים יראו את הכפלת הקרן רק בעוד שנה – כלומר שבע שנים ממועד ההשקעה המקורי – הרי שעמדו בפניהם אפשרויות רבות אחרות להשיג תשואה דומה בפרק זמן כזה.
@חלום-יעוף
נכתב על הצד שאין בטחון.
כמה פשוט. -
לא הבנתי,
יש למישהו צד שיש בטחונות על הקרן?
מאיפה יש לבן אדם רבע מיליארד שקל לביטחונות? -
@פייביש
אז בלי בטחונות זו השקעה שחייבים להזהיר מפניה כל אחד,
אנא ממך אל תצדיק ותחפה רק משום שאתה אוהב את בעל המכרות
חבל על כסף יהודי שילך לפח.
אז גם אם איצ'ה שיקר, החובה להזהיר מפני דבר כזה מוטלת על כולם.לא הבנת אותי נכון בטחונות בחברה כן קיבלו
אני דיברתי על בטחונות על ההלוואה אצל אנשים ששמו אצלו כסף מהיכרות אישית! שסמכו עליו שהוא יחזיר להם את הכסף, ששם אני לא יודע אם הוא נתן להם בטחונות מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע אם הם בכלל ביקשו את זה או שהם סמכו עליו כמו שאתה סומך על האנשים הקרובים אליך ואתה נותן\מקבל מהם הלוואות בלי בטחונות
על אנשים שלא מכירים אותו מהיכרות אישית אם שמת לב לא דיברנו כלל. -
@חלום-יעוף
א. לסנופי יש סיכון, ודיברתי על בטחון מלא מלא.
ב. לפני שבע שנים אף אחד לא הכיר את סנופי. -
לא הבנתי,
מאיפה יש לבן אדם רבע מיליארד שקל לביטחונות?@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לא הבנתי,
מאיפה יש לבן אדם רבע מיליארד שקל לביטחונות?אם יש לו חברה ששוה רבע מליארד ש"ח או יותר
-
@חלום-יעוף כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
איזה נכסים יש לחברה ששווים כזה סכום?
תחשוב לבד בוא נראה מה הרעיונות שעולים לך
-
לא הבנת אותי נכון בטחונות בחברה כן קיבלו
אני דיברתי על בטחונות על ההלוואה אצל אנשים ששמו אצלו כסף מהיכרות אישית! שסמכו עליו שהוא יחזיר להם את הכסף, ששם אני לא יודע אם הוא נתן להם בטחונות מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע אם הם בכלל ביקשו את זה או שהם סמכו עליו כמו שאתה סומך על האנשים הקרובים אליך ואתה נותן\מקבל מהם הלוואות בלי בטחונות
על אנשים שלא מכירים אותו מהיכרות אישית אם שמת לב לא דיברנו כלל.@פייביש
ראשית, יש להבהיר את העיקר: ישנם אנשים רבים שהשקיעו את כספם מבלי להכיר את האדם באופן אישי, ועבורם נועדה האזהרה – התנהלות כזו היא טעות שאסור לעשות.באופן עקרוני, לעולם לא אתן הלוואה לאדם שמתכוון להשתמש בכסף למטרה שלדעתי טומנת בחובה סכנה, וכך ראוי לכל אחד לנהוג. קשה מאוד לסמוך על יכולת ההחזר של מי שגייס סכום עצום של רבע מיליארד ש"ח ונדרש להחזירו. מעבר לכך, לבטוחות בחברה אין שום ערך ממשי אלא אם כן ידוע לך באופן אישי וודאי שהן אכן שוות משהו.
-
@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לא הבנתי,
מאיפה יש לבן אדם רבע מיליארד שקל לביטחונות?אם יש לו חברה ששוה רבע מליארד ש"ח או יותר
@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אם יש לו חברה
אכן אם אחד גדול.
במקום להתכתש סתם תוכל להסביר באופן ברור מה המניע שלך ועל מה אתה נסמך?
-
@פייביש
ראשית, יש להבהיר את העיקר: ישנם אנשים רבים שהשקיעו את כספם מבלי להכיר את האדם באופן אישי, ועבורם נועדה האזהרה – התנהלות כזו היא טעות שאסור לעשות.באופן עקרוני, לעולם לא אתן הלוואה לאדם שמתכוון להשתמש בכסף למטרה שלדעתי טומנת בחובה סכנה, וכך ראוי לכל אחד לנהוג. קשה מאוד לסמוך על יכולת ההחזר של מי שגייס סכום עצום של רבע מיליארד ש"ח ונדרש להחזירו. מעבר לכך, לבטוחות בחברה אין שום ערך ממשי אלא אם כן ידוע לך באופן אישי וודאי שהן אכן שוות משהו.
ראשית, יש להבהיר את העיקר: ישנם אנשים רבים שהשקיעו את כספם מבלי להכיר את האדם באופן אישי, ועבורם נועדה האזהרה – התנהלות כזו היא טעות שאסור לעשות.
באופן עקרוני, לעולם לא אתן הלוואה לאדם שמתכוון להשתמש בכסף למטרה שלדעתי טומנת בחובה סכנה, וכך ראוי לכל אחד לנהוג. קשה מאוד לסמוך על יכולת ההחזר של מי שגייס סכום עצום של רבע מיליארד ש"ח ונדרש להחזירו. מעבר לכך, לבטוחות בחברה אין שום ערך ממשי אלא אם כן ידוע לך באופן אישי וודאי שהן אכן שוות משהו.
מה הכוונה בעבורם נועדה האזהרה? לפעם הבאה?.
קשה מאוד זה משהו מאוד כוללני כי לי אישית קשה מאוד גם להחזיר כמה אלפי שקלים, ונראה לי שאדם שהצליח לגייס כזה סכום בלי פרסומת אחת יש לו יכולות קצת יותר ממה שיש לי ולך...
ואם לא ידוע לי מה הבטוחות בחברה זה אומר שלבטוחות החברה אין שום ערך ממשי? -
ראשית, יש להבהיר את העיקר: ישנם אנשים רבים שהשקיעו את כספם מבלי להכיר את האדם באופן אישי, ועבורם נועדה האזהרה – התנהלות כזו היא טעות שאסור לעשות.
באופן עקרוני, לעולם לא אתן הלוואה לאדם שמתכוון להשתמש בכסף למטרה שלדעתי טומנת בחובה סכנה, וכך ראוי לכל אחד לנהוג. קשה מאוד לסמוך על יכולת ההחזר של מי שגייס סכום עצום של רבע מיליארד ש"ח ונדרש להחזירו. מעבר לכך, לבטוחות בחברה אין שום ערך ממשי אלא אם כן ידוע לך באופן אישי וודאי שהן אכן שוות משהו.
מה הכוונה בעבורם נועדה האזהרה? לפעם הבאה?.
קשה מאוד זה משהו מאוד כוללני כי לי אישית קשה מאוד גם להחזיר כמה אלפי שקלים, ונראה לי שאדם שהצליח לגייס כזה סכום בלי פרסומת אחת יש לו יכולות קצת יותר ממה שיש לי ולך...
ואם לא ידוע לי מה הבטוחות בחברה זה אומר שלבטוחות החברה אין שום ערך ממשי?@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
יש לו יכולות קצת יותר ממה שיש לי ולך
אכן וסליחה על ההשוואה גם למיידוף היו יכולות שאין לי הוא הצליח לגייס 65 מילארד.
זה אומר שלבטוחות החברה אין שום ערך ממשי
זה אומר שמי שנותן את הכסף הבטוחות לגביו זה כלום.
-
אם יש לו חברה
אכן אם אחד גדול.
אכן אם אחד גדול.
לצערי המניע שלי הוא שיעמום...
ואם אתה חושב שיש מצב שאין כאן שום חברה אז לא נראה לי שזה המקום המתאים להסביר לך על מה אני נסמך -
לא הבנתי,
כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לא הבנתי,
אבל אם החברה הזאת מפסידה אז אין לו מאיפה לשלם,
לא כך? -
כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לא הבנתי,
לא כך?@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לא כך?אולי
גם אתה אם לקחת הלוואה והפסדת יכול להיות שלא יהיה לך מאיפה לשלם
אבל יכול להיות גם שכן
וגם יכול להיות שלא הפסדת אלא הרווחת