מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@פייביש זה לא הוגן לעשות ויכוח בין מישהו שמזוהה ויודעים מי הוא ומה שמו ואיך הוא נראה, לבין מישהו אנונימי, תזדהה בבקשה וכך נוכל לערוך ויכוח הוגן ושווה
-
@נחומי אחזור על דבריי
זה לא הוגן לעשות ויכוח בין מישהו שמזוהה ויודעים מי הוא ומה שמו ואיך הוא נראה, לבין מישהו אנונימי, תזדהה בבקשה וכך נוכל לערוך ויכוח הוגן ושווה -
@נחומי
כיון שאני מכיר את הרב קסלר קשה לי להאמין שהוא היה נותן לפגישה להתנהל כך,
שנית שמעתי מאיש שמאד קרוב איליו שהוא התבטא אח"כ נגד בעל המכרות,
שלישית הוא אומר לאברכים שבאים איליו שזו בעיה גדולה. -
@נחומי
כבוד אנונימי היקר!,
אכן ראוי לתת לציבור לשפוט, בעיקר כפי שציינת שאתה לא נגד או בעד. רק ענייני:
נניח שאכן היו שם צעקות וגידופים בלי יכולת להגיב, במשך כל אותן 3 שעות בליל ראשון של חנוכה,
והרבנים לא הצליחו להשתיק אותנו ולקבל תשובות (כל זאת בהנחה שאתה חושב שקוראי 'בנקל' הנכבדים כאלה טפשים), האם המסמכים שהנפיקו המומחים או המסקנות של כל אחד מהדיינים - שיש מקום להשקעה זו?האם כעבור שבוע או חודש של התאוששות מהצעקות וגידופים (שלא היו מעולם וגם לא משהו דומה לזה) קיבלו מענה מצד מגייסי ההון העצום מאברכים?
מיותר לציין ש @נחומי העלה כאן טענות קשות מאוד שהן הוצאת דיבה ושקר חסר בסיס, שמלבד היותם חסרות השפעה על התוצאה, הרי שזאת השפלה נוראית לרבנים שכלפיהם נטען שלא השתיקו את התוקפים במשך כ-3 שעות. אשמח אם כל מי שמכיר את הרבנים, יספר להם את השקר וישאל האם יש בו שמץ של אמת.
אני מבקש ממנהלי האתר לבחון אם מותר לפרסם הוצאת דיבה כזו בפומבי ע"י חשוד אנונימי שרק עתה הצטרף.
-
@נחומי
כתבתי לך בצ'אט, אם לא תגיב אאלץ למחוק את ההודעה ולחסום את הניק. -
שלום איצ'ה שמח שאתה כאן
אשמח שתענה לי על השאלות האלו באופן ענייני.
א. האם יש לך סימוכין לכך שניסית לדבר עם בעל החברה לפני שיצאת בהשמצות? כי מהמידע שלי הנסיון הראשון שלך לפנות אליו היה רק אחרי שכבר דיברת נגדו בקו.
ב. איך ייתכן ש"כלכלן" בשם גונן זיק שבעצמו מודה שהוא לא מבין במכרות מוציא חוו"ד עם הערכת שווי?
האם יש לך גיאולוג רשמי שבדק את הפרויקט? ולא רק אנשים שאינם בעל תואר רשמי
ג. לגבי הכפיפות לדעת תורה זה אתה התחלת שעירבת רבנים וסחבת לפגישה איתם אז למה כשמשהו לא נוח אתה מתנער מהם? [ע"ע הרב קסלר]?
ד. לגבי האדמור מגור נכון שלא אמר להשקיע אבל אם היה אומר האם מישהו היה פוצה פה? ברור שלא!!! ולכן השיקול האם ללכת אחרי דעת רבנים נתונה לכל אחד ואחד.
ה. האם ייתכן שישנם שיקולים נוספים מעבר לטובת האברכים? או שהכל לשם שמים, וד"ל....
ו. מדוע השרשור בפרוג נעול וכאשר יש הודעה נגד זה נפתח ונסגר, וכשפתחו שרשור שהועלו טענות על התנהלות הפורום בכמה וכמה מקרים, השרשור נמחק מיד?, כנראה מקרי...יש עוד כמה וכמה שאלות אך בעת הזו לא אעלה אותם כאן
אשמח שתענה בצורה ישירה על שאלות אלו בלי פלפולים, אני כבר יודע מה יהיו התשובות אבל אשמח לשמוע ממך.
ואסיים בהמלצה שבכתבה הבאה שאתם שולחים לבקהילה ושנכתב שהמידע התקבל מהפורום מגוחך לכתוב בסוף שמטעם הפורום סירבו להתייחס,.
-
אנחנו מעוניינים להשאיר את האשכול לתועלת הציבור,
נא לשמור על שיח ענייני ומכבד, כמובן שאין כאן המקום לשום עניינים פוליטיים וכדו'.
אם זה לא יהיה כך נאלץ לנעול את האשכול ולחסום ניקים.
נא לערוך פוסטים לא מתאימים. -
שלום איצ'ה שמח שאתה כאן
אשמח שתענה לי על השאלות האלו באופן ענייני.
א. האם יש לך סימוכין לכך שניסית לדבר עם בעל החברה לפני שיצאת בהשמצות? כי מהמידע שלי הנסיון הראשון שלך לפנות אליו היה רק אחרי שכבר דיברת נגדו בקו.
ב. איך ייתכן ש"כלכלן" בשם גונן זיק שבעצמו מודה שהוא לא מבין במכרות מוציא חוו"ד עם הערכת שווי?
האם יש לך גיאולוג רשמי שבדק את הפרויקט? ולא רק אנשים שאינם בעל תואר רשמי
ג. לגבי הכפיפות לדעת תורה זה אתה התחלת שעירבת רבנים וסחבת לפגישה איתם אז למה כשמשהו לא נוח אתה מתנער מהם? [ע"ע הרב קסלר]?
ד. לגבי האדמור מגור נכון שלא אמר להשקיע אבל אם היה אומר האם מישהו היה פוצה פה? ברור שלא!!! ולכן השיקול האם ללכת אחרי דעת רבנים נתונה לכל אחד ואחד.
ה. האם ייתכן שישנם שיקולים נוספים מעבר לטובת האברכים? או שהכל לשם שמים, וד"ל....
ו. מדוע השרשור בפרוג נעול וכאשר יש הודעה נגד זה נפתח ונסגר, וכשפתחו שרשור שהועלו טענות על התנהלות הפורום בכמה וכמה מקרים, השרשור נמחק מיד?, כנראה מקרי...יש עוד כמה וכמה שאלות אך בעת הזו לא אעלה אותם כאן
אשמח שתענה בצורה ישירה על שאלות אלו בלי פלפולים, אני כבר יודע מה יהיו התשובות אבל אשמח לשמוע ממך.
ואסיים בהמלצה שבכתבה הבאה שאתם שולחים לבקהילה ושנכתב שהמידע התקבל מהפורום מגוחך לכתוב בסוף שמטעם הפורום סירבו להתייחס,.
@פייביש
ציינת שאתה בקיא יותר מאתנו בפרטים ואני מכבד את זה. אבל שלא יעלה חשד של עיוות:
התייחסנו כבר להכל כולל ההכפשה כביכול יש כאן אינטרס כלכלי לאחד הצדדים...@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
"לפני שיצאת בהשמצות?"
לא קרה. הזהרנו בזהירות, ובדיעבד התברר שהיינו מאופקים וזהירים מידי. הדיינים היו נחרצים הרבה הרבה יותר ממני.
@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
ב. ...איך ייתכן ש"כלכלן" בשם גונן זיק שבעצמו מודה שהוא לא מבין במכרות מוציא חוו"ד עם הערכת שווי?...
לא היה, ולא מתאים לבקיא כמוך לשטות בציבור. הוא יצר קשר עם מי שחיברה את הדו"ח הכלכלי במינסק, והתייחס רק לנתונים שבתחומו - וההשלכות הכלכליות מהחוזים הממוניים שהגיעו לידינו.
ג. ...שעירבת רבנים וסחבת לפגישה איתם אז למה כשמשהו לא נוח אתה מתנער מהם? [ע"ע הרב קסלר]?
פניתי אך ורק לדיינים מומחים שבקיאים בהשקעות והשלכותיהן. מי שפנה להרב קסלר הוא מגייס הכספים, וכמובן שלא התנערתי ממנו.
ד. ...אם היה אומר האם מישהו היה פוצה פה? ברור שלא!!! ולכן השיקול האם ללכת אחרי דעת רבנים נתונה לכל אחד ואחד
לא נדרשנו ע"י איש, כולל לא בעלי המכרה או אחד הדיינים - לנושא מי גדו"י שהמליצו, לדעתם זה לא רלוונטי לנידון הטיעונים שהתגלו.
נניח שגם אני וגם מגייסי הכספים מרוויחים יפה. אני מקבל 1% מכל מה שהושקע במכרה לצד משכורת מחברת נדל"ן. בסדר? תהנה שאני מרוויח. אנו מדברים כעת עניינית על הטענות, גם אם אני מתעשר מזה. (אודה שאין לי מושג למה אתה מתכוון "וד"ל....", ובוודאי שלא יתר הקוראים. תעדכן אותנו בבקשה, שלא יחשדו בכשרים).
ו. מדוע השרשור בפרוג נעול וכאשר יש הודעה נגד זה נפתח ונסגר, וכשפתחו שרשור שהועלו טענות על התנהלות הפורום בכמה וכמה מקרים, השרשור נמחק מיד?, כנראה מקרי...
אין לי מושג, ודווקא כנראה שלא "מקרי" - כי עליי הופעלו לחצים בלתי רגילים להשתיק ולא להוציא מידע בנידון, וייתכן שגם על 'פרוג', בכל אופן זה קשור לצד של הפרום.
יש עוד כמה וכמה שאלות אך בעת הזו לא אעלה אותם כאן.
אשמח שתענה בצורה ישירה על שאלות אלו בלי פלפולים, אני כבר יודע מה יהיו התשובות אבל אשמח לשמוע ממך.את "השאלות הקשות הנוספות" אתה מוזמן להציג בפני הדיינים, איך שלא תהפוך את זה קשה לי להאמין שיש לאן להתפתח, בפרט אם זה קשה כמו הנ"ל.
בהצלחה במשך בירור האמת העגומה כ"כ.