דילוג לתוכן

מעבר מחברת החשמל – בזק או אלקטרה פאוור?

כלכלת המשפחה
4 2 216 2
  • שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

• שלום לכולם,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

@BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

• @BRISKER
    בזק היו הראשונים לחתום על היתר עיסקא,
    אין לי ידיעה מה קורה בשאר החברות.

@צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

• @צמיחה אבל מניסיון אישי לאיפה עשית ניוד והאם אתה מרוצה?
    בעיקר מבחינת שירות, גבייה כל חודש, נוחות לבעלי טלפון כשר...

@BRISKER
    עברתי לבזק,
    לא ראיתי בעיות,
    הכל הלך טוב,
    חוץ מפעם אחת שהם הפיקו קבלה על סכום כפול,
    זה קרה לכל הלקוחות שלהם,
    והם תיקנו את זה לפני הגבייה בפועל.
    וזה הנחה של 7%.
    ואני כמובן עם טלפון כשר,
    ובלי מונה חכם.

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    3 פוסטים
    119 צפיות
    ש
    @דוד-גולדברג said: הבנתי שהציבור שלנו פיתח מיומנות מדהימה בלדלג על המתווכים ועל נותני השירות: אתה לא באמת חושב שאושר עד התחילו למכור טלפונים, רכבים וכו' וכו' רק בשביל הציבור החרדי, זו תופעה שכבר קיימת בכל המדינה שהציבור החרדי - חלק ממנה.
  • 3 הצבעות
    1 פוסטים
    52 צפיות
    מ
    בהתרגשות רבה!! ניאות ידידינו החשוב ר' אבישי ויינגולד הי"ו לפתוח מועדון למאמנים כלכליים - שם נמשיך ללמוד ולהעמיק עוד ועוד בתחום הנפלא הזה של קידום משפחות מבחינה כלכלית, נקיים סיעור מוחות, נשתף, נתחזק ונחזק... (אני הק' אחראי על ה'אקשן' - רעיונות, ביזנס וכו'..) הבעיות שאנו באים לפתור כאן הן: א. למעשה ישנם מקומות נפלאים ללימוד המקצוע: גוטפלוס, מסילה, תבונה, פעמונים.. כל אחד בדרכו, אך כאשר המאמן הצעיר יוצא לשטח - הוא ניצב בפני אתגרים לא פשוטים כיצד להתנהל מול משפחות בפועל, איך לדרבן אותם להתקדם, איך עוזרים להם למצוא הכנסה וכו' וכו'... ואין עדיין איזה מקום שאפשר להתייעץ בצורה רשמית ומסודרת עם הותיקים בתחום. לאחר 10+ שנים של ניסיון בהכוונה למשפחות, וצבירת ידע מקצועי במגוון תחומים - הרב ויינגולד בא ליצור כאן קהילה שבה אנחנו מתכנסים לדון יחד, מותר וראוי לשאול הההכל ולהיו בהתקדמות תמידית ועקבית בס"ד בשליחות נפלאה זו. ב. המאמנים עצמם זקוקים לפרנסה עבור הבית כמו כל יהודי אחר... וכידוע יש אתגר מיוחד במכירת תהליכים שהם בעצם אוויר שאי אפשר לגמרי לחוש אותו (ואתה גם לא עושה שום דבר בשביל הלקוח, רק אומר לו שיפעל לבד וישלם לך על זה...). הנושא הזה דורש הרבה ליבון וחיזוק הדדי - ואנחנו נפתור הכל יחד בס"ד. ביום שני הקרוב בשעה 20:00 נקיים בע"ה ערב מבוא חינם - כדאי לבוא ולהתבשם! הרישום לקבלת ההזמנה לזום נמצא כאן >> מסתבר שלעשיריה הפותחת יהיה מחיר מיוחד באמת כמנוי חודשי במועדון. מתאים למאמנים העוסקים בפועל עם משפחות, וכן לאלו שלמדו וחוששים לצאת לדרך... ואולי גם מי שרוצה ללמוד מאפס יוכל לעלות על הגל (יהיה מאתגר אבל אפשרי). בברכה שכולנו נזכה לפרנסה בשפע, ולעסוק בשליחות המיוחדת שלנו - כל אחד במקומו שלו!
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    330 צפיות
    shimonS
    מצרף מאמר יפה בעניין ממליץ מאוד להצטרף לרשימת התפוצה https://safe-view-link.ravsend1.co.il/link?sqs=7e6a089b-7dd0-4fc0-9070-a3665070af99&msg=UJMMPNL&rcp=PKJCEJGH&lnk=aHR0cHM6Ly9nLWVjb25vbWljcy5jb20v&acc=REDDEHEG&lists=52412 מסמך חדש.pdf
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    מה ההפרש בין המכירה של גור למכירה של סורוצקין?
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    405 צפיות
    צ
    @שמואל לכאורה לא