דילוג לתוכן

קרנות ממונפות - האם ואיך ?

שוק ההון והשקעות
44 10 409 10

נושאים מוצעים

• האם המשקיעים יאבדו את הקרן

שוק ההון והשקעות שוק ההון
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    64 צפיות
    אבי ר.א
    יש על זה כבר שרשור, בהלחט בשביל לדון על דבריו שם. זהירות בהשקעות
  • 1 הצבעות
    42 פוסטים
    325 צפיות
    מ
    @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה בגדול המדינה לא מתעניינת בזה ואתה לא אמור לעדכן אף אחד. ואם לא עשית שינויים לא חוקיים כמו חלוקה ליחידות בגדול אין לעירייה מה לעשות נגדך גם אם יש שכן שמתלונן. וגם לא נראה לי שזה מוגדר עסק, זו שכירות למגורים במחיר יקר ובלאי גבוה. @צמיחה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה בהחלט נשמע רעיון טוב, מעניין כמה הם מכניסים בדירה אחת, וכמה כסף החברה משלמת למשכיר. הייתי פעם בתוך דירה כזו דוחפים מיטות בכל מקום אפשרי כולל במטבח. משלמים למנהל בערך כמו שמקובל בניהול של דירות מחולקות. כמו שכתב @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": בגדול ההצעה היתה 1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"ח מה שחשוב לדעת שיש הוצאות של בלאי ומקובל לחשבן שיש הוצאות בסדר גודל של הכנסה מהשכירות של חודש אחד בשנה.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    316 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן מעולה!!!
  • 4 הצבעות
    3 פוסטים
    324 צפיות
    שמיל שמילש
    השקעות לאזרחי ארה"ב סיכום [מקוה מועיל]
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר