"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?)
-
@שששששש כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
ההבדל הוא שמי שמכיר את האזור יודע שזה ממש ממש צמוד לשכונת פשע שאין יום שאין שם חיסולים או נסיונות לחיסולים, יריות וכו' אין שום מקום כזה בארץ שכזה קרוב לכזה מקום
מהכרות אישית?
אני בררתי ולא זה מה ששמעתי.לא בדקתי לגבי התשתיות קהילה,
כן בדקתי לגבי השכונה-
שכונת נווה שמיר היא שכונה יוקרתית ומוצלחת,
והדירות עכשיו (למיטב ידיעתי) הן בחלק הצפוני יותר שקרוב לנווה שמיר.@מרים-הורביץ-נכסים כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
ההבדל הוא שמי שמכיר את האזור יודע שזה ממש ממש צמוד לשכונת פשע שאין יום שאין שם חיסולים או נסיונות לחיסולים, יריות וכו' אין שום מקום כזה בארץ שכזה קרוב לכזה מקום
מהכרות אישית?
אני בררתי ולא זה מה ששמעתי.למדתי באזור 7 שנים והייתי שם עוד לפני הקמת שכונת נאות שמיר
לא בדקתי לגבי התשתיות קהילה,
כן בדקתי לגבי השכונה-
והדירות עכשיו (למיטב ידיעתי) הן בחלק הצפוני יותר שקרוב לנווה שמיר.שכונת נאות שמיר היא מצויינת אבל היא יותר מרוחקת מג'ואריש
הדירות עכשיו לפי התרשימים היא תהיה בין נאות שמיר לבין גו'אריש בשטח הכי קרוב שיכול להיות לשכונת ג'ואריש
אגב, אם מוסיף למישהו הדבר הכי קרוב שיש לשכונה ההיא זה תחנת משטרה... -
@מרים-הורביץ-נכסים כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
מהכרות אישית?
אני בררתי ולא זה מה ששמעתי.למדתי באזור 7 שנים והייתי שם עוד לפני הקמת שכונת נאות שמיר
לא בדקתי לגבי התשתיות קהילה,
כן בדקתי לגבי השכונה-
והדירות עכשיו (למיטב ידיעתי) הן בחלק הצפוני יותר שקרוב לנווה שמיר.שכונת נאות שמיר היא מצויינת אבל היא יותר מרוחקת מג'ואריש
הדירות עכשיו לפי התרשימים היא תהיה בין נאות שמיר לבין גו'אריש בשטח הכי קרוב שיכול להיות לשכונת ג'ואריש
אגב, אם מוסיף למישהו הדבר הכי קרוב שיש לשכונה ההיא זה תחנת משטרה...@שששששש כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
למדתי באזור 7 שנים והייתי שם עוד לפני הקמת שכונת נאות שמיר
אז ייתכן שהיום המצב שונה-
כי בררתי על השכונה של נאות שמיר ושמעתי עליה דברים טובים,
(וגם מבחינת מחירים היא שכונה יחסית יקרה)@שששששש כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
זו השכונה,
הפרויקט הזה נמצא בחלק שקרוב יותר לנאות שמיר-
אפשר אפילו לראות את זה בתמונות של הפיתוח בשטח:

(שוב, זה המידע שאני בררתי, אשמח לקבל מידע עדכני ונכון)
https://avney-derech.co.il/projects/marav-ramle/
כך גם לפי הבדיקה המעמיקה שלי. -
למדתי באזור 7 שנים והייתי שם עוד לפני הקמת שכונת נאות שמיר
אז ייתכן שהיום המצב שונה-
(וגם מבחינת מחירים היא שכונה יחסית יקרה)@שששששש כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
זו השכונה,
הפרויקט הזה נמצא בחלק שקרוב יותר לנאות שמיר-
אפשר אפילו לראות את זה בתמונות של הפיתוח בשטח:

(שוב, זה המידע שאני בררתי, אשמח לקבל מידע עדכני ונכון)
https://avney-derech.co.il/projects/marav-ramle/
כך גם לפי הבדיקה המעמיקה שלי.אז ייתכן שהיום המצב שונה-
(וגם מבחינת מחירים היא שכונה יחסית יקרה)אמרתי שעל שכונת נאות שמיר שהיא שכונה טובה בלי ספק
לפי מה שאני ראיתי המיקום שלו הוא איפה שכתוב 'חרדים מערב', רחוב יעקב דורי הוא בנאות שמיר רחוב הזית מפריד בין נאות שמיר לפרויקט החדש
התחנת משטרה נמצאת בצומת של הזית/יעקב דורי

-
בשביל הפרופוציה

-
בשביל הפרופוציה

@זוטו-של-ים
דבר ראשון זה רק המתועד, כל השאר פשוט לא תשמע על זה
דבר שני השכונה הזאת הרבה יותר קטנה מכל האלה שלפניה.. -
בירושלים אנשים גרים במרחק יריקה משכונות ערביות, לא סימפטיות בכלל
בפסגת זאב, שכונה יהודית, יש גן כן דיירים ערביים -
@נהג-גרפי כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
אני לא מבין למה לא ללכת על בטוח ויותר זול - אחיסמך
כי ברוך השם יש המון יראי השם שמתנזרים מטכנולגיה, והבעיה היא שהם מתעדכנים רק באמצעות לוחות המודעות בריכוזים החרדים, והנוכלים מנצלים את זה.
וכנראה ש @איצ-ה-דז-אלובסקי חושב שאין בזה בעיה ולא שווה לעלות את זה לדיון בקו המידע. -
@נהג-גרפי כתב ב"אבני חושן" –קריה חרדית חדשה במרכז – כל הסיפור בקצרה (והמחיר?):
אני לא מבין למה לא ללכת על בטוח ויותר זול - אחיסמך
כי ברוך השם יש המון יראי השם שמתנזרים מטכנולגיה, והבעיה היא שהם מתעדכנים רק באמצעות לוחות המודעות בריכוזים החרדים, והנוכלים מנצלים את זה.
וכנראה ש @איצ-ה-דז-אלובסקי חושב שאין בזה בעיה ולא שווה לעלות את זה לדיון בקו המידע.@פושט-רגל-מרמה-ד
הלכת רחוק...
בין השקעה/ קניה לא משתלמת כ"כ, לבין "השקעה" שהיא הונאה- יש הבדל גדול.