דילוג לתוכן

דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן
10 5 97 5

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    7 פוסטים
    43 צפיות
    מ
    @יאיר-אלדרק מי השוכרים הפוטנציאלים של דירות כאלו? יש לך מידע בדוק שיש לזה ביקוש מספיק גדול? יכול להיות שמישהו מספר סיפור שהוא לא באמת שוק גדול. אם לא בדקת תבדוק טוב. אם אתה מעוניין אני יכול לברר אצל מי שניהל לי בזמנו. הוא מכיר את השוק בפ"ת כמו כף ידו.
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    206 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    354 צפיות
    מ
    @משהמשה @משהמשה כתב בהצעת חוק: מענקים לרכישת דירה ראשונה בירושלים: ועוד יותר כואב ששר שמתפטר ובוודאי ראה מתפקידו כשר כמה דברים שדרושים תיקון, ובמקום להעלות דברים רציניים כהצעות חוק. הוא מניף דגל של משהו שהוא מאוד מאמין בו, והציבור שבחר בו מאוד רוצה אותו הוא הוא בדיוווווק העניין לצערינו...
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    577 צפיות
    פ
    @התותח-זה-אני כתב בהתייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש: @סתם-אחד בנתיים ירדתי מהדירה הזאת אבל בכללי זה בערך 70 מ"ר לכל אחד לא כולל חניה מחסן גג ומרפסות עלות הבניה היא בערך 400 אל"ש עשית בשכל
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    652 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים