דילוג לתוכן

דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן
10 5 97 5

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    7 פוסטים
    42 צפיות
    מ
    @יאיר-אלדרק מי השוכרים הפוטנציאלים של דירות כאלו? יש לך מידע בדוק שיש לזה ביקוש מספיק גדול? יכול להיות שמישהו מספר סיפור שהוא לא באמת שוק גדול. אם לא בדקת תבדוק טוב. אם אתה מעוניין אני יכול לברר אצל מי שניהל לי בזמנו. הוא מכיר את השוק בפ"ת כמו כף ידו.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    69 צפיות
    א
    @סמארט-הון אני מחפש למגורים לא להשקעה
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    206 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    577 צפיות
    פ
    @התותח-זה-אני כתב בהתייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש: @סתם-אחד בנתיים ירדתי מהדירה הזאת אבל בכללי זה בערך 70 מ"ר לכל אחד לא כולל חניה מחסן גג ומרפסות עלות הבניה היא בערך 400 אל"ש עשית בשכל
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    201 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.