דילוג לתוכן

פאנלים סולארים

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    5 פוסטים
    44 צפיות
    אבי ר.א
    @שמח-לעזור כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אגב, יש שאלה מוסרית האם נכון להשתמש בגמ״ח בשביל לחסוך ריביות / להרוויח תשואה @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: ולגבי לקיחת הלוואה לצורך זו איני רואה שום פסול וזכורני שהרב גנוט כתב ביתד לפני תקופה שנכנס יחד עם מנהל גמ"ח כמדומני הרב ארלבוים מאלעד להגר"ח קניבסקי זצוק"ל ושאלו האם להלוות למטרת השקעה מכספי הגמ"ח והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו לא ענית על השאלה. יש הבדל בין אם מנהל הגמ"ח אמור לבדוק למה הלווים לוקחים את ההלוואה, לבין אם זה מוסרי מצד הלווה.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    93 צפיות
    התותח זה אניה
    בעקבות החוק הדרייברים יהפכו לחוקיים ויוכלו לקבל ביטוח על הנוסעים שהם לקחו
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    39 צפיות
    איש קישא
    אני צעד לפני קניית דירה, אך מכיוון שהסכום הוא לא קטן אני צריך לדעת כמה הפוטנציאל שלי להחזר בצורה ריאלית ולכן אשמח להתייחסות (או אפשרות ליצירת קשר) של מאמן כלכלי שינתח איתי את היכולת, @אבישי-ויינגולד @נחמן-רוזנבלום ורק אחרי הקנייה התקדם למימוש וצעדים (העסקה לא יכולה לחכות יותר..)
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    79 צפיות
    מ
    @המבקר זה נראה כמו קוד פנימי של המשרד שהגיע אליך בטעות, אולי האות הראשונה בשם של הפקיד והמספר עובד שלו או משהו כזה.
  • קרן כספית - כמה שאלות

כלכלת המשפחה קרן כספית
    92
    1 הצבעות
    92 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @שמש-מרפא כתב בקרן כספית - כמה שאלות: אכן, פקדון בנקאי. סליחה אם אני מתיש בשאלות שלי... אז למה זה PFIC? פק"מ רגיל בבנק אינו PFIC (בוודאות).