דילוג לתוכן

תזכורות לקראת סוף שנת המס

כלכלת המשפחה
10 7 173 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    32 צפיות
    איש קישא
    אני צעד לפני קניית דירה, אך מכיוון שהסכום הוא לא קטן אני צריך לדעת כמה הפוטנציאל שלי להחזר בצורה ריאלית ולכן אשמח להתייחסות (או אפשרות ליצירת קשר) של מאמן כלכלי שינתח איתי את היכולת, @אבישי-ויינגולד @נחמן-רוזנבלום ורק אחרי הקנייה התקדם למימוש וצעדים (העסקה לא יכולה לחכות יותר..)
  • למה אין לי קרן בטחון?

כלכלת המשפחה קרן ביטחון בלתם בלתמ
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    85 צפיות
    ה
    @דוד-גולדברג צ"ב
  • איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
    11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    27 צפיות
    הקול השפויה
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: @צמיחה @משהמשה זה בהחלט תלוי בס"ד, לא תמיד מתפנים תורים, ולפעמים זה עלול להיות נוראי. וכן יש שם גם לפעמים פקידות חרדיות, שבהחלט מתחשבות הרבה יותר בציבור. לפני כמה שנים הייתי צריך תור, הייתי על המחשב בדיוק בשעה הרלוונטית (8 או 9 אני לא זוכר) והיה כמה פנויים.
  • סוף שנת המס ואיך זה קשור אלינו

פרנסה סוף שנה חיסכון סעיף 46
    7
    7 הצבעות
    7 פוסטים
    393 צפיות
    ג
    שילמתי השנה מס שבח של 80000 ש"ח ואני שואל האם על מנת לקבל החזר מס עדיף לתת תרומות או שאת אותו החזר של 35% אני יקבל גם על הפקדה עבורי לקופת גמל/השתלמות?
  • קרן כספית - כמה שאלות

כלכלת המשפחה קרן כספית
    85
    1 הצבעות
    85 פוסטים
    3k צפיות
    צ
    @משהמשה סכום חודשי של 4,000 ש"ח למשך 3 שנים זה 144,000 ש"ח. אם אתה מפקיד רק 100,000 ש"ח תצטרך או למשוך פחות כל חודש, או פחות חודשים. תכנס ללאומי טרייד תחפש שם אפשרות של קניית ניירות ערך או קניית קרנות נאמנות. בשורת החיפוש תכתוב את מספר הקרן שאתה רוצה לקנות. זה צריך להיות בערך כמו המדריך הזה. הדרכה לקניית קרן כספית בבנק הפועלים.pdf