דילוג לתוכן

דוגמא ממחשבון איזון תיק השקעות - האם מישהו מעוניין?

מסחר עצמאי
16 6 628 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    227 צפיות
    ב
    אני סוחר בפסגות ובאלטשולר אני נהנה יותר מאלטשולר יש מעלות וחסרונות בכל אחד מהם א. עמלות קניה ומכירה ב. מרווח המרה למט"ח ג. מי שסוחר אקטיבי בפסגות יש ספר פקודות ג.נ בשניהם יש לי קישור ואם תחליט להצטרף לאלטשולר אשמח שתעשה זאת דרכי בחתימה
  • 0 הצבעות
    168 פוסטים
    7k צפיות
    מ
    @בואו-חשבון. said: ממונף פי שלש חודשי על מדד תנודתי כמו הנאסדק בהחלט יכול להימחק. הסיכוי לכך נמוך , מכיוון שיש מנגנון איזון מחדש בירידה של 15%, מה שגורם לכך שאם הייתה ירידה של פחות מ-15% עד יום מסוים בחודש, אתה צריך שתהיה ירידה של יותר מ-21% ביום אחד דבר שכמעט לא יכול לקרות, בעיקר בגלל הבלמים הנהוגים בבורסה. כדי להימחק, צריך לרדת בשליש. ואם הירידה הייתה רק 15%, צריך לרדת עוד 21% כדי להגיע לירידה של 33%. (לכאורה, זו הסיבה למנגנון האיזון של 15% כדי למנוע מחיקה.)
  • בית השקעות מומלץ

מסחר עצמאי מסחר עצמאי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    407 צפיות
    ס
    דיסקונט ללקוח צעיר משתלם מאוד, בלי עמלות, [במסחר בישראל] אתר מאוד נגיש, שרות לקוחות מעולה, [יש קו יעודי לשרות לקוחות בנושא שוק ההון] רק צריך להיות לקוח שצריכים אותך, כדי שאחרי גיל 26 יאריכו לך את החשבון ללא עמלות. [אם מישהוא נסה, וקיבל או לא קיבל, נשמח שיעדכן]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    240 צפיות
    עומק הסיכויע
    @יוסףי מה הספקת להכיר עד עכשיו שאתה רוצה ללכת על זה?
  • 3 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    א
    האם מישהו יודע אם ניתן לקבל את הכסף של החזרי מס בחשבון אינטראקטיב ? כי את הצק בדואר יש בעיות בזה @סייעתא-דשמיא @שמיל-שמיל