דילוג לתוכן

מיי-גמל - השוואת מסלולי השקעה

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
10 3 349 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    93 צפיות
    ס
    @חמד-בחורים פונים לחברה בה נמצאת הפנסיה ומבקשים שיניידו את הקופג"ל.
  • 2 הצבעות
    22 פוסטים
    529 צפיות
    שמיל שמילש
    @צמיחה לא חידשתי משהו גדול רק חידדתי כשאדם מניח לצורך הענין 100 שקל בשוק ההון והשוק ירד באופן טבעי אנשים נטים למשוך בירידות כאשר בפועל משיכה בירידות היא מימוש ההפסד, ההגיון צריך להיות שאם יש ירידות אז המוצר כרגע הוא בזול וזה הזמן לקנות דברים לא למכור. מאידך כשהשוק עולה ובפרט כשהוא עולה בצורה חדה הנטיה הטבעית היא להניח את הכסף או לחילופין לרכוש עוד ועוד בתקווה שנרויח יותר, אך מכיון ואין הכרח שמה שהיה עד לרגע זה ימשך, מבחינת שווי שוק המוצר כרגע הוא מוצר יקר כך שיש פחות הגיון לרכוש מוצר כזה, מאידך אם אני מוכר בנקודת הזמן הזאת כשאני בעליות אני מממש רווח ולא מממש הפסד. מקוה שהסברתי את המשפט שרשמתי בהודעה הקודמת כתב בהאם כדאי להעביר עכשיו חסכון לכל ילד מהראל הלכה למיטב הלכה?: אם תעבור לסנופי כרגע יש הגיון בכך, אם תעבור מהסנופי לת"א כרגע הייתי קורה לזה צעד פחות הגיוני. לממש את הרווח זה ללכת על בטוח כמו לממש את ההפסד
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    306 צפיות
    ה
    עד גיל 21 הביטו"ל משלם, מגיל 21 כל החברות וכל המסלולים זה 0.23% הרבה יותר זול מקופ"ג להשקעה ולגבי הניוד צריך לעשות דרך החבר המקבלת מצו"ב קישור למיטב דש צריך למלאות פרטים ולסרוק ת.ז. (עד גיל 18 של האמא אח"כ של הילד) https://dforms.meitav.co.il/index.html?TemplateID=6e9c8c1b-09f1-4908-9f1d-409fb0cbafb9&UserFormID=0
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    192 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד @דרור אני רק יודע להגיד שזו הטבה על הפרשות נוספות, זה לא קשור לפנסיה, כי זה הפרשות בגין רכיבים לא פנסיוניים. לכן זה בקופת גמל בפני עצמה. לגבי קרן השתלמות למורים וגננות, זה מוצר שמיועד לאלו שיוצאים לשנת שבתון. וזה לא מוצר עם הטבות מיוחדות [חוץ מהדמי ניהול הנמוכים]. יש בזה אריכות כאן באשכול אחר.
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    290 צפיות
    ה. שלמהה
    @רואה-את-הנולד כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: @י-סנדרס כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: אין כיסוי ביטוחי - יש רק בפנסיה אנחנו משלמים על הכיסוי הזה זה לא בחינם אפשר גם לעשות ביטוח בנפרד לא? אפשר, אך הביטוח הפנסיוני הוא הזול ביותר.