דילוג לתוכן

האם באמת שווה לנייד את חשבון החשמל

כלכלת המשפחה
17 11 1.3k 12
  • @ia90990
    תבדוק אם להוט מובייל יש היתר עיסקא
    בזמנו איצ'ה דזלובסקי בקו המידע עדכן שלא לכל החברות בתחום יש היתר עיסקא

אני מכיר זאת מידיעה אישית בחברת אלקטרה פאאור, שבעת שעברתי אליהם לא חשבתי על זה, ולאחר שעברתי פניתי אליהם ואכן רק בעקבות הפניה הם חתמו על היתר עיסקא
    (כלומר ליתר דיוק להם תמיד היה היתר עיסקא אבל לדוראד אנרגיה ששותפים איתם בפרוקיט זה לא היה, ובעקבות מייל בודד ששלחתי אליהם הם עשו היתר עיסקא)

@קל-זכות
    צודק אין להם היתר עיסקא!!
    אשריך זיכית אותי... אני מחר בל"נ ידבר איתם על הפסקת המעבר או שיעשו היתר עיסקא..

• @קל-זכות
    צודק אין להם היתר עיסקא!!
    אשריך זיכית אותי... אני מחר בל"נ ידבר איתם על הפסקת המעבר או שיעשו היתר עיסקא..

@ניסן-עציוני
    ניידתי לחברת פזגז חשמל לפני קרוב לשנה עם הנחה של 7%,
    עכשיו קיבלתי מהם הודעה בחשבונית החודשית שמהחודש הקרוב אחוז ההנחה ירד ל6% בלבד במקום 7%,
    האם זה תקין?
    עוד מישהו נתקל בזה?

• @ניסן-עציוני
    עכשיו קיבלתי מהם הודעה בחשבונית החודשית שמהחודש הקרוב אחוז ההנחה ירד ל6% בלבד במקום 7%,
    האם זה תקין?
    עוד מישהו נתקל בזה?

@סייעתא-דשמיא
    יש חברות כאלה..
    אבל הם רושמות את זה בחוזה מראש..
    ובדר"כ זה הפוך קודם 6 ואז 7 ואז 8..

• @ניסן-עציוני
    האם זה תקין?
    עוד מישהו נתקל בזה?

@סייעתא-דשמיא כתב בהאם באמת שווה לנייד את חשבון החשמל:

@ניסן-עציוני
    האם זה תקין?
    עוד מישהו נתקל בזה?

מן הסתם זה מעוגן בחוזה

• @ia90990
    תבדוק אם להוט מובייל יש היתר עיסקא
    בזמנו איצ'ה דזלובסקי בקו המידע עדכן שלא לכל החברות בתחום יש היתר עיסקא

אני מכיר זאת מידיעה אישית בחברת אלקטרה פאאור, שבעת שעברתי אליהם לא חשבתי על זה, ולאחר שעברתי פניתי אליהם ואכן רק בעקבות הפניה הם חתמו על היתר עיסקא
    (כלומר ליתר דיוק להם תמיד היה היתר עיסקא אבל לדוראד אנרגיה ששותפים איתם בפרוקיט זה לא היה, ובעקבות מייל בודד ששלחתי אליהם הם עשו היתר עיסקא)

@קל-זכות שלום,

אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:

בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר

אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר

השאלות שלי:

למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?

מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.

• @קל-זכות שלום,

השאלות שלי:

למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?

@BRISKER בעבר היתה הנחה יותר גדולה בבזק לכן כולם התחילו בבזק
    אבל יכול להיות שיש עוד סיבות

• האם מישהו יודע אם לאמישראגז יש היתר עיסקא?

• האם מישהו יודע אם לאמישראגז יש היתר עיסקא?

• @צמיחה
    ולהוט אנרג'י..?
    הבנתי בזמנו שלהם אין

• @צמיחה
    ולהוט אנרג'י..?
    הבנתי בזמנו שלהם אין

• @קל-זכות שלום,

השאלות שלי:

@BRISKER כי בזק יודעים להפעיל מערך שיווק ולתגמל את המשווקים שלהם
    נ.ב. בעבר ההנחה אצלם הייתה גבוהה יותר

• יש שיקול הלכתי בבחירת החברה או שכולם בסוף בסדר?

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    3 פוסטים
    209 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני רואה שגב' ליבוביץ' לא ענתה עדין, אז אענה במקומה- זה האתר שלה- https://zoog-meushar.co.il/?ref=horvitz אני פרסמתי פעם את המשחק במסגרת שת''פ, אח''כ קיבלתי מגב' ליבוביץ אץ המשחק בהפתעה ווללא תאום, כהתרשמות החיוביות והמאוד מופתעת שלי מהרמה, על אף שאני מכירה הרבה חומרים כלכליים וספרים, פרסמתי ברשימה שלי את הפוסט הבא: בס''ד גם לכם נמאס מלשמוע על התנהלות כלכלית נכונה? יש לי שאלה בשבילכם: מי מצליח להתקדם לרכישת השקעה בנדל''ן? ספוילר: לאו דווקא מי שמרוויח הכי הרבה. שוב ושוב אני רואה שמגיעים אלי אנשים ורוצים להתקדם להשקעות נדל''ן, כאשר הם מציגים הון עצמי מרשים ויכולת החזר נהדרת על אף שההכנסה החודשית שלהם לא גבוהה ביחס לנתונים האישיים שלהם. לעומתם- יש משפחות עם הכנסות יפות ואפילו גבוהות ממש שמתקשים להתקדם להשקעות נדל''ן. המסקנה שלי: ההתנהלות הכלכלית הנכונה משפיעה על היכולת להתקדם בנדל''ן יותר מאשר רמת ההכנסות. טוב תודה. שבענו מלשמוע זאת, כבר עשינו סיבוב או שתים אצל מאמנים כלכליים כאלה ואחרים, או, לחילופין, אני מאוד רוצה אבל בן/ בת הזוג לא מוכנים לשמוע על הנושא הכלכלי הטעון כל כך. אני רוצה לחשוף אתכם לחוויה אחרת שעדיין לא פגשתם: זוג מעושר. המשחק הזוגי שיחזיר לכם את תחושת השליטה בכסף, תעזור לכם לבנות הרגלים כלכליים נכונים יותר ותוביל אתכם לעתיד שבו תוכלו להרשות לעצמכם הרבה יותר ממה שחשבתם. את זה העתקתי מהאתר. אבל האמת? מניסיון אישי, זוהי חוויה יוצאת מגדר הרגיל. בין אם אתם מנהלים את עצמכם למופת- תופתעו לראות כמה אסימונים יפלו לכם, בין אם אחד מכם אוהב את תחום הכספים ורעהו סולד ממנו, ובין אם- ופגשתי גם הרבה זוגות כאלו- אף אחד מכם לא רוצה להתעסק עם הכסף. המשחק הזה יקדם אתכם וירוויח לכם הרבה. כי כשאנחנו נמצאים מול הכסף במקום חיובי ואופטימי- השפע בעז''ה מגיע. כעת, לקראת חג הפורים, ושלל ההוצאות שבאות יחד איתו ועם פסח שבעקבותיו. זה הזמן האידיאלי ביותר- לרכוש מתנה לבן בת הזוג או למי שאתם מעריכים. וכמה עולה המשחק המיוחד הזה? רק 397 ש''ח, אבל לא זה מה שתשלמו. ביקשתי מאביגיל ליבוביץ', מחברת המשחק המדהימה שתעניק לכם קוד קופון- horvitz הוא שווה, היכנסו לאתר ונסו אותו... אל תפסידו! חוץ מזה, המשחק נעים במיוחד, ארוז באריזה מהודרת, מלא במשפטים חכמים. שווה לכם! התחילו לשחק, ובעז''ה עוד תקופה קצרה אשמח לשבת איתכם בפגישה על השקעת הנדל''ן המתאימה לכם ביותר!
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    260 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • 7 הצבעות
    3 פוסטים
    190 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @חופש-כלכלי בהחלט כל אדם יכול להתקדם בזכות תהליך. וכל שכן אם הוא לא בדיוק סוגר את החודש
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    356 צפיות
    איציק התותחא
    מבחינת האתר, גם לבנק הפועלים וגם לבנק לאומי יש אתרים טובים ונוחים
  • ה'כלום' הזה שמנהל לנו את החיים...

כלכלת המשפחה 613
    4
    5 הצבעות
    4 פוסטים
    276 צפיות
    התותח זה אניה
    @מפתח_בינה אבל לפעמים צריך לפתוח את הראש להגדלת הכנסות ורק אז להתקדם אם הכסף בחיים קשה להתקדם בחיים עם סכום שבקושי מכסה את החודש